Strahovi - čas je, da gredo stran!

DOGODEK

Strahovi - čas je, da gredo stran!

Delavnica, ki ti bo pomagala razumeti in odpraviti tvoje strahove.

To ne bo kar eno predavanje - 
to bo meditativna coaching delavnica, kjer se bova poglobila v tvoje strahove in jim odvzela nadzor!

Vsak človek ima strahove. Nekaj takšnega kot je človek brez strahov, na planetu Zemlja ne obstaja. Pri strahovih se ne gre za to, da jih nimaš, ampak zato, da jih razumeš in znaš delati z njimi. 

Vsi uspešni ljudje tega sveta imajo strahove. Vendar pa vedo katere in vedo, kako jih premagati. To je edina razlika med njimi in tistimi, ki so jih strahovi zaustavili.

Zadnje čase opažam, da je veliko ljudi postalo ujetnikov lastnih strahov. Na čustveni ravni to pomeni, da jim pade samozavest, morala in upanje. Na fizični ravni pa to mnogokrat vodi celo do neuresničenih ciljev in celo življenjskih poslanstev. Tako včasih nekdo ne živi življenja kot si ga želi, oz. kot bi ga lahko samo zato, ker je znotraj njega neka majhna energija, ki se imenuje ... strah.

A sam osebno verjamem, da je človek enostavno preveč močan, sposoben, inteligenten in strasten, da bi dovolil eni takšni majhni stvari kot je strah, da mu vodi življenje. Ne, jaz močno verjamem, da lahko vsak človek s pravim pristopom, razumevanjem in predanostjo naredi karkoli si je sposoben zamisliti zase.

Zato sem naredil to delavnico, katera je prava izbira zate, če:

 • čutiš, da te nek notranji strah "drži nazaj" pri tvojih ciljih in željah
 • se bojiš življenja, drugih ljudi, prihodnosti, samega sebe ...
 • te je nek določen strah prikoval na mesto in te ne spusti naprej
 • čutiš, da je tvoje življenje zaradi strahov neuresničeno
 • imaš občutek, da zaradi strahov živiš v mehurčku

Na tej delavnici bova skupaj stopila v proces soočanja s strahovi, razumevanja njihove sestave in odstranjevanje njih iz tvoje energije.

Rad bi, da živiš življenje, ki ti ga krojijo upanja, sanje in navdušenje, ne pa strahovi in dvomi. In verjamem, da so to zase želiš tudi ti.

Kako delavnica poteka?

 • najprej te odpeljem v MEDITACIJO IZVORNE TOČKE STRAHU, v kateri bova poiskala, iz kje izvirajo tvoji najglasnejši strahovi. V njej bova brskala po tvoji preteklosti.
 • po tej prvi meditaciji narediva INTERPRETACIJO videnega, pomagam ti razumeti, kaj se je zgodilo, tako, da lahko zavestno prevzameš kontrolo nad to energijo nazaj.
 • nato te odpeljem v drugo meditacijo, ki se imenuje MEDITACIJA TRENUTNEGA FOKUSA ZA PRIHODNOST, v kateri pogledava, kje in kako tvoji strahovi vplivajo na trenutno delovanje, cilje in razvijanje tvojega življenja, ter kako to energijo preokviriti v bolj primerno manifestacijsko obliko glede na to, kar je zapisano v tvoji energiji, da dosežeš v življenju. V njej bova pogledala tvojo sedanjosti in postavila energijo za tvojo prihodnost
 • po tej drugi meditaciji znova narediva interpretacijo videnega zato, da boš vedel (-a) kako postopati naprej in predvsem v katero smer

Dodatno:

 • delavnica bo potekala po spletu preko programa, ki nama omogoča tudi CHAT v živo. Tako lahko tokom delavnice in po meditaciji ves čas komuniciraš z mano, mi v chat napišeš svoja vprašanja, uvide ... in jaz ti sproti odgovorim
 • delavnica ima omejeno skupino udeležencev z namenom, da lahko vsakemu odgovorim na vprašanja, ki se bodo pojavila med njo
 • po delavnici prejmeš posnetek celotne delavnice, katerega boš imel (-a) na voljo še nekaj časa, zato boš lahko vse pogledal (-a) za nazaj
 • pred začetkom delavnice boš na svoj elektronski naslov prejel (-a) povezavo do spletnega dogodka, zato spremljaj tudi mape promocija, vsiljena pošta itd ...

Ta delavnica je lahko pomembna stopnička na poti do tvoje osebne svobode in miru.

Zato močno verjamem, da je sedaj čas, da pogledava, kaj ti stoji na poti do tja.

Veselim se druženja s tabo, do takrat te pa lepo pozdravljam!

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sobota, 17. septembra
od 10:00 do 14:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

88 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?