NOVO! Drugi sveti večer - Sveti večer modrih snežink - RAZPRODAN

DOGODEK

NOVO! Drugi sveti večer - Sveti večer modrih snežink - RAZPRODAN

Štirje čarobni večeri, ki bodo ta december zgradili tvoja krila

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Prihaja čarobni december in le-ta bo poseben! Si pripravljen(-a)? Že veš kaj prihaja? Ja, seveda bodo tukaj cimetovi piškoti, božična darila, zvezdni sij in zimzelene smreke. A tokrat prihaja še nekaj ...  Nekaj skrivnostnega in magičnega. Nekaj kar bo v tvojem srcu prižgalo plamen. Nekaj samo zate. Prihajajo … SVETI VEČERI. 

Da, čas je za svetlobo. Čas je, da se ljudem povrne mir. Čas je, da se zbudijo hrepenenja in vera v čarovnijo. Čas je, da se ljudje zopet zaljubijo v svoja življenja. Dovolj trpljenja in strahu. Dovolj meglene prihodnosti. Ne, naj te zopet vodijo objemi, smisli in veselje.

In tukaj so. Sveti večeri. 

SVETI VEČERI so skrbno izbrani večeri, ki postavljajo manifestacijsko energijo prihajajočega leta 2022. To so štirje decembrski večeri, ko bo skozi posebne portale k nam pripotovala … Nebeška garda. Z vso svojo pomočjo in podporo. Zate. Že dolgo časa te opazuje in točno ve, kaj potrebuje tvoje lepo srce. In sedaj prihajajo. Čudoviti svetlobni vodniki.

Sveti večer je posebno spletno meditativno-obredno doživetje. Česa podobnega nisva še nikoli naredila. V njem bomo namreč sodelovali vsi – ti, midva, vodniki. V tem večeru delava s tabo oba, Cristy in Mihael, vodiva te iz meditacije v aktivacijo, vmes pa skupaj ustvarimo pomembno orodje. 

Kako poteka Sveti večer?

 1. Najprej ti s povezavo, ki te bo vodila do našega spletnega dogodka, pošljemo orodja za aktualni sveti večer. Tokrat ti aktivno ustvarjaš z nami. Včasih bo Sveti večer želel, da rišeš, včasih pišeš, včasih režeš s škarjami... Boš videl(-a). Skratka, potrebno ti pošljeva v tvoj elektronski predal.
 2. Pridružiš se spletnemu dogodku in začneš magično popotovanje z nami.
 3. Sledi prvi del meditacije s prvim voditeljem meditacije. (enkrat bo to Cristy, enkrat Mihael)
 4. Nato sledi izdelava orodij. Glede na to, kaj se ti je dogajalo v prvem meditativnem delu, izdelaš orodje. Ne, skrbi, vse ti razloživa sproti. Vendar, ničesar ne delaj prej doma, vse bomo delali skupaj na Svetem večeru.
 5. Nato se nadaljuje aktivacija z izdelanim orodjem, katero vodi drugi voditelj meditacije. Npr. prvo meditacijo vodi Cristy in drugo Mihael. Ali pa obratno.
 6. Vsa spoznanja, obrede, aktivacije … uporabi sedaj v svojem življenju. 

Vsi sveti večeri so skrbno izbran sklop meditacijsko-obrednih energij, ki močno gradijo manifestacijo človeka v letu, ki prihaja. Pa naj ti pokaževa, kaj vse te čaka!

Drugi SVETI VEČER: Sveti večer modrih snežink (13.12. od 19:00 do 21.30)

Tam nekje je dvorana. Že njen vhod naznanja, da je navznoter veličastna. In res je. Ko vstopiš vanjo, se tvojim očem razkrije nebeška dvorana, kateri ne vidiš konca, nad tabo pa se razprostira visok strop, v katerem sijejo zvezde in se prelivajo vesoljne nebule. Ob strani so mogočni beli stebri, v katere so vklesani starodavni simboli. In v tej dvorani ... sneži. Da, v njej padajo modre snežinke. 

Verjamem, da še nisi slišal(-a) zanje. Namreč, ta dvorana odpre za Zemljo svoja vrata le redko. In tako so modre snežinke skrite. A ko jih odpre, se razkrijejo zapisi, ki jih nosijo. Ali veš, da ko modra snežinka pade nate, da vate zapiše karkoli želiš? Želiš večjo karizmo? Hitrejši metabolizem? Večjo odpornost? Stabilnejši karakter? Ali pa katero izmed preostalih tisočerih lastnosti, sposobnosti in značilnosti? Ali veš, kaj moraš razviti pri sebi, da boš v letu 2022 uspel(-a)? 

Te zanima, kdo te bo pričakal v dvorani? Nebeška garda, ki bo na ta večer delala s tabo je: alkimistični svečeniki Atlantisa in mojster Buda

In čaka te izjemno popotovanje:

 • skozi skriti portal prispeš do mogočnega vhoda v nebeško dvorano
 • v prvi meditaciji, v katero te popelje Mihael, se ti razkrije tvoj svetlobni avatar, ki predstavlja najpopolnejšo in najnaprednejšo verzijo tebe za to inkarnacijo
 • Atlantisovi svečeniki ti pokažejo, kje so ključne razlike med tabo in tvojim avatarjem
 • nato začnejo padati modre snežinke in vsaka ima zapis energije, katero potrebuješ
 • modre snežinke zapisujejo in programirajo v tvoje misli in celice nove zapise
 • vmes ti svečeniki na skrit način predajo kode, katere vnesi v svoje življenje

Po koncu prve meditacije vzameš svoje orodje in ga oblikuješ v skladu z navodili, ki jih prejmeš. Vanj vneseš prejete kode in razkrije se ti most. Most do naslednje meditacijske aktivacije ... 

 • nato nadaljuješ v drugo meditacijsko aktivacijo, katero vodi Cristy
 • v njej sedaj uporabiš orodje, katerega si izdelal(-a) med obema meditacijama
 • znajdeš se v zadnjem delu dvorane,  kjer je nekakšen vrt. Tam sedi moder mojster Buda
 • usedeš se pred njega v meditativni položaj in se mu zazreš v oči
 • Buda te odpelje v posebno miselno stanje miru in zaupanja, ki je potrebno za samorealizacijo 

To bo večer globokih daril in močnih spoznanj. To bo večer čudovite popotnice za leto 2022.

Darila Svetega večera:

 • orodje za izdelavo (prejmeš ga na elektronski naslov)
 • 2 studijsko posneti vodeni meditacij: ATLNTISOVA KODA za krepitev sebe (z Mihaelom) in BUDINO RAZMIŠLJANJE za dnevno pozitivno misle (s Cristy)
 • spletni dogodek se bo posnel in na voljo ti bo za ogled 1 mesec

Prihajata še dva Sveta večera (klikni na naslov za opis)

20.12. Sveti večer padajočih utrinkov
27.12. Večer zlate skrinje

Veseliva se, da se bomo družili ta december in ti pošiljava en topel angelski objem.

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 13. decembra
od 19:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

38 eur ( dogodek, posnetek, orodje, darila, ddv)

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?