Magični ambient našega ateljeja: Čarodejski svetlobni spominski centri

DOGODEK

Magični ambient našega ateljeja: Čarodejski svetlobni spominski centri

Obstajajo večeri globokih popotovanj. Ko se ugasnejo luči, prižge mistična glasba in kjer imaš čas le zase. Zakaj? Da lahko odpotuješ po dimenzijah spominov. Saj ti že vse veš. Kot duša nosiš v sebi spomine, ki so zakladnica tvoje energije. V teh spominih se skrivajo vsi talenti, napredne ideje, v njih je shranjeno zaupanje do Stvarstva in svojih izborov. Le ključ potrebuješ. Nekaj, kar odklene vse, kar v resnici že veš. 

In če se uspe tebi spomniti, postane tvoja resničnost ... ponovno. Ni več iluzij. Ni več dvoma. To je to. In vrnilo se je k tebi. 

Vabim te na popotovanje ... ki odklepa spomine. 

Pridi v naš lepi atelje! Tokrat smo se odločili, da želimo biti povsem sproščeni. Zato (če želiš) pridemo v pižami. Meditacijska zabava v pižami. Tudi Cristy bo v njej!

S teboj bo delal izjemno mističen čarodejski Nadangel po imenu Redelliel. Je tesni spremljevalec čarodejev, ki znajo hoditi med dimenzijami in uporavljati prostor in čas. Pridružili pa se ti bodo še ostali alkimistični zavezniki. V to sem prepričana. 

Ko si pot utreš v čarodejsko starinarnico, ki razkrije svoje čarovnije ... in osvetli ... spomine ... 

  • Spomin levjega srca: naj se prebudi samozavest in čarovniška odločnost, ki se zna postaviti zase.
  • Spomin magičnega uma: v možganih aktiviraj izjemno zmožnost spomina, kreiranja pozitivnih misli, sidranja novih idej in naprednega razmišljanja, ki najde vse rešitve.
  • Spomin največjega uspeha: eno izmed tvojih prejšnjih življenj je zagotovo nosilo velik uspeh - če uspe tebi ta spomin prebuditi, potem lahko ta uspeh povabiš v ta prostor in čas.
  • Spomin starodavne magije: spomni se kako se s pomočjo obredov in duhovnih iniciacij aktivira vse, kar si zaželiš in naredi veliko manifestacijo za vse trenutne želje in sanje.
  • Spomin namer duše: naj te njeni skrivnostni nameni osrečijo in prebudijo zaupanje v izbore, ki jih dela v inkarnaciji.
  • Spomin skrivnostnega čarodejskega jezika: prejmi svojo čarodejsko mantro, ki odprira portale do tvojih magičnih moči.

Darilo zate? 

Mistični obesek iz Lapis Lazulija.

Lapis Lazuli je temno moder kristal z zlatimi piritnimi nitmi, ki so ga zaradi njegove moči že dolgo spoštovali in nosili egipčanski svečeniki, kralji, ter številni čarodeji.

Kristal spodbuja dušne spomine, jasnovidnost, ter duhovno podporo. 

Vabljen(-a) v naš prelep ambient, kjer imaš večer  ... le zase. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 13. oktobra
od 20:00 do 21:45

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?