Predvečer modre polne lune na spletu: Čarovniški kodeks in lunin kamen

DOGODEK

Predvečer modre polne lune na spletu: Čarovniški kodeks in lunin kamen

Mistika modre polne lune. Druga polna luna v istem mesecu.

Če bi čarodeji sami risali zemljevide manifestacije, ne bi mogli narisati bolje, kot je zrisal Kozmos. 

Modra polna luna, ki se pojavi na nebu le 1-krat na nekaj let IN noč čarovnic, ko po celotnem svetu čarodeji delajo obrede? NEPONOVLJIVO. Zato se bomo tudi mi priklopili na te energije in odprte portale le en večer pred "velikim pokom." Seveda te vabim tudi na doživetje v živo v našem ateljejo, en dan kasneje. Kajti te energije želiš izkoristiti. Dvojno!

Starodavni čarodeji in jasnovidci so te energije videli kot mogočno priložnost za pospešene manifestacije in energijsko-zdravilne obrede. Na to nočno lepotico modre svetlobe so se obračali ljudje s težavami in verjeli, da ima ravno njena noč izjemno moč. In niso se motili. Ta moč je znana še danes. Čutimo jo vsi. In tisti, ki znajo delati s temi energijami so vsekakor priče izjemnim meditacijskim popotovanjem. Tokrat imam zate pripravljeno pravo čarodejsko-lunino kombinacijo. 

Potrebuješ vrv, ki bi te "potegnila" iz energijske obremenitve? Potem le ne zamudi...

Kirkina luna in Čarovniški kodeks

  • Prihaja lunina  vrv za vse, ki si želite da bi vam kombinacija polne modre lune in čarodejskih bitij pomagala, da bi energijsko začeli "plezati" na bolje.
  • Na dnu vrvi naj ti pomaga mogočna čarovnica KIRKA: prosi jo, da te z manifestacijsko vrvjo potegne iz tvojega zemeljskega "močvirja" - to močvirje predstavljajo tvoje težave, dvomi, strahovi, iluzije ega, zamere do ljudi ali človeštva.. da spustiš vse, kar te vleče navzdol in kar nujno potrebuje svetlobno-magično uravnovešanje ... le kdo bi ti znal bolje pomagati kot Ona, znana tudi kot Božanska Čarovnica, ki je nosila vsestranske darove in je znala pričarati karkoli je želela.
  • Na vrhu vrvi pa se odpira grad kralja Arturja in njegove viteške mize, ki sprejema Čarovniški kodeks - prihaja do neponovljive aktivacije mize usode, v katero vklesaš nove želje, odločitve, manifestacije; nato pa v dar dobiš lunin kamen, ki je del te mize in pojde s teboj kot tvoj manifestacijski kamen.
DARILO VEČERA: : še dodatno posneta vodena meditacija za pomnoženo manifestacijo s čarodejskim sestrstvom 
Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 30. oktobra
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.