Unikatna velikonočna meditacija z Jezusom: ČUSTVENE ODREŠITVE ZA NOVE OBČUTKE LJUBEZNI

DOGODEK

Unikatna velikonočna meditacija z Jezusom: ČUSTVENE ODREŠITVE ZA NOVE OBČUTKE LJUBEZNI

Ljubeča izkušnja, ki vam bo izjemno odprla srce in šivala srčne rane.

Velika noč. Čas miru in družine. Čas, ko se odpirajo srca, da bi vanj lahko vstopila ljubezen Njega … mojstra Jezusa. Mojster Jezus je blizu številnim ljudem, saj energijsko vstopa v najgloblje čustvene svetove. Njegova energija je mila in sočutna. Zaradi njegovega zgodovinskega energijskega pečata, ta mojster izjemno rad pomaga zdraviti človeško srce, ki zna tako zelo trpeti. Je izjemen zdravilec za čustvene rane, hkrati pa zna naravnati srce na sprejemanje ljubezni in novih priložnosti.  

In srčna energija je neprecenljiva. Ste vedeli, da je srčna frekvenca izjemno pomembna pri manifestaciji vsega? Izjemno. Pa vendar mora biti ta frekvenca visoka. Srčne rane predstavljajo ovire za nove, pozitivne priložnosti. 

A te rane se da celiti na najbolj ljubeč in miren način. In to bomo storili mi. Našli boste nazaj čustveni mir. In pomagal nam bo mojster Jezus. 

Prva meditacija bo meditacija odrešitve

  • Z Jezusom naredite posebno zdravilno aktivacijo za vse vaše čustvene nivoje. 
  • Jezus vam bom pomagal pri čiščenju družinske karme.
  • Pomagal vam bo čistiti družinske vzorce.
  • Pomagal vam bo pri odrešitvi od neopuščanja.
  • Naj vam Jezus pomaga pri krču, ki pride iz naslova težnje po “pravičnih povračilih”, saj ko to težnjo spustite, povračilo vedno pride.
  • Sprejmite sami sebe in ne iščite potrditve iz okolice. 
Sledi aktivacija nove resničnosti, polne ljubezni

  • Z Jezusom zakodirajte srčna pričakovanja, ki so pozitivna.
  • Ta pričakovanja bodo tvorila novo resničnost.
Vaše darilo tega ljubečega večera: spisano sporočilo mojstra Jezusa in eterične palčke Jezusa z imenom “Sveto srce”. Palčke bodo odprle energijo tistega, kar potrebujete za manifestacijo pozitivnih občutkov in ljubezni in kar vam svetuje Jezusovo sporočilo. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 13. aprila
od 20:00 do 22:00
PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.