SPLETNA Unikatna velikonočna meditacija z Jezusom: ČUSTVENE ODREŠITVE ZA NOVE OBČUTKE LJUBEZNI

DOGODEK

SPLETNA Unikatna velikonočna meditacija z Jezusom: ČUSTVENE ODREŠITVE ZA NOVE OBČUTKE LJUBEZNI

Ljubeča izkušnja, ki vam bo izjemno odprla srce in šivala srčne rane.

Velika noč. Čas miru in družine. Čas, ko se odpirajo srca, da bi vanj lahko vstopila ljubezen Njega … mojstra Jezusa. Mojster Jezus je blizu številnim ljudem, saj energijsko vstopa v najgloblje čustvene svetove. Njegova energija je mila in sočutna. Zaradi njegovega zgodovinskega energijskega pečata, ta mojster izjemno rad pomaga zdraviti človeško srce, ki zna tako zelo trpeti. Je izjemen zdravilec za čustvene rane, hkrati pa zna naravnati srce na sprejemanje ljubezni in novih priložnosti.  

In srčna energija je neprecenljiva. Si vedel(-a), da je srčna frekvenca izjemno pomembna pri manifestaciji vsega? Izjemno. Pa vendar mora biti ta frekvenca visoka. Srčne rane predstavljajo ovire za nove, pozitivne priložnosti. 

A te rane se da celiti na najbolj ljubeč in miren način. In to bomo storili mi. Našel(-la) boš nazaj čustveni mir. In pomagal ti bo mojster Jezus. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu.  Ampak to še ni vse! Tokrat dobiš ŠE DODATNO vodeno meditacijo za prenos na telefon. Tematika: občutki zaupanja z Jezusom. Torej kar 2 meditaciji, saj so velikonočna darila vedno nekaj posebnega. Pa naj bo tako tudi tokrat. 

Prva meditacija bo meditacija odrešitve

  • Z Jezusom naredi posebno zdravilno aktivacijo za vse tvoje čustvene nivoje. 
  • Jezus ti bo pomagal pri čiščenju družinske karme.
  • Pomagal ti bo čistiti družinske vzorce.
  • Pomagal ti bo pri odrešitvi od neopuščanja.
  • Naj ti Jezus pomaga pri krču, ki pride iz naslova težnje po “pravičnih povračilih”, saj ko to težnjo spustiš, povračilo vedno pride.
  • Sprejmi sam(-a) sebe in ne išči potrditve iz okolice. 
  • Z Jezusom zakodiraj srčna pričakovanja, ki so pozitivna.
  • Ta pričakovanja bodo tvorila novo resničnost.
DARILO!
Tvoje darilo tega ljubečega večera je unikatno! Po zaključku meditacije prejmeš poleg posnetka izvedne meditacije ŠE eno meditacijo za prenos na telefon. To bo meditacija z Jezusom za občutke varnosti in zaupanja. In ker pravijo, da so vse dobre stvari 3, ti bom po sami meditaciji tudi pomagala s klepetom v živo, kjer bom interpretirala tisto, kar si videl(-a) v sami meditaciji. Se veselim!

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 13. aprila
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.