10/10: VELIKI KARMIČNI PORTAL

DOGODEK

10/10: VELIKI KARMIČNI PORTAL

Portal 10-10- Mogočna energijska koda. Odpiralo bo vrata novih možnosti. Ali jih boš prestopil(-a)?

Veliko ljudi si želi v življenju dati nove možnosti. Možnosti novih začetkov. In ko srce pokliče to novo možnost, okoliščine včasih spregovorijo drugače. Zdi se, da so premiki skoraj nemogoči. Odgovorov ni, večno vprašanje ostaja: "Zakaj?" 

10-10 je energijski zapis znan kot portal in številka karmičnih povračil za vse, ki bodo iskali svoje resnice. Kar se je sejalo, to se bo želo. Ko vidimo to številko je zadaj kozmično vprašanje - komu se bo nekaj povrnilo? Je kot gumb, ki lahko ponovno spravi vse na pravo mesto.Je kot ura, katere kazalci lahko končno tečejo naprej, če si do tega trenutka ves čas gledal(-a) nazaj... Imel(-a) občutek, da si ujet(-a) v usodi, ki ne želi odnehati s svojimi preizkušnjami. To energijsko prelomnico vidimo kot prijateljico, ki nam s pametnim nasvetom lahko pomaga stopiti naprej. Kljub temu, da je karmična številka je v mnogih tradicijah spoštovana kot tista, ki je srečna in prinaša odrešitve. 

A za to se potrebuje malce bolj mistična bitja. Alkimistična. 

 

Tokrat portal 10/10 odpira popolnoma drugačne energije. Tematika? Karma, karma, karma. Pripravimo se na veliko karmično kolesje. Ker pa si karmo sproti delamo sami ... naj ti pomagam. 

Poznaš Sirius? Sirius je zvezdna civilizacija, ki nosi eno izmed največjih svetlobnih zavedanj. Njihova svetloba sveti močneje kot karkoli drugega. Zato ni presenečenje, da ta svetloba močno aktivira in v manifestacijo požene prav vse, česar se dotakne. Svetloba je vir življenja, je vir energije in vir pozitivne manifestacije.

In tudi tvoja duša je svetloba. A dejstvo je, da včasih planet Zemlja malce »ugaša« to svetlobo s težjimi preizkušnjami. Takrat moraš paziti, da se znaš napolniti. In obnoviti svojo svetlobo. Samo zato, da lahko še naprej manifestiraš pozitivno. Da, za obnovitev svetlobe si vzemi čas.

Portal 10/10 prinaša nove začetke. Daje novo možnost. Vesolje preko njega prinaša novo ravnovesje.. Preko teh portalov potujejo močne svetlobne civilizacije … in ti lahko potuješ v njihov eterični objem … 

Dogodek se dogaja na spletu v živo, po koncu pa ti je na voljo tudi posnetek (7 dni). Dogodek lahko spremljaš na mobilnem telefonu, računalniku, tablici... Prejmeš unikatno povezavo, ni potrebna nobena dodatna oprema.

Zato naj se te povabi na sijoči Sirius ...

 • spoznaj Siriusove Avatarje – močne svetlobne gospodarje, ki ti bodo pomagali, da se aktivira izjemen potencial tvojega ustvarjanja
 • zaplavaj s sirijanskimi vilami in se najprej očisti vseh težkih energij in zakrpaj avrične luknje, zaradi katerih ti odteka energija
 • odloži vsa čustvena bremena, ki so nastajajo kot posledica karmične obremenitve; aktivacija Sirijanskih kresnic
 • prosi za karmično DNK odvezo – odvezo od družinskih vzorcev
 • presvetljevanje podzavestnih vzorcev s posebno aktivacijo Sirijanskih zvenečih kristalov
 • presvetli svoje okoliščine s pomočjo gospodarjev, tako, da jih prosiš za svetlobno posredovanje tam, kjer je to potrebno
 • Siriusovi beli orli naj ti vlijejo samozavesti in sposobnost pozitivnih pričakovanj – nič več »črnih« scenarjiev – čas je za svetlobo
 • Siriusovi Avatarji naj ti predajo Siriusov kamen, ki je kamen manifestacije – vanj zakodiraj vse želje in prosi Sirius, da te želje obnovi in dopolni z močjo svetlobe pozitivne kreacije

To je popotovanje med zvezde, katerega ne pozabiš. Ta meditacija te bo očarala. Siriusovi Avatarji posebna vabila v take aktivacije ne ponudijo velikokrat. Če si prebral(-a) te besede – si povabljen(-a). Veselijo se, da jih boš lahko spoznal(-a)

Darilo večera: studijsko posneta vodena meditacija KARMIČNO KLADIVO za dnevno zaključevanje težkih energij, da se nova težka karma nikoli več ne bo ustarila. Meditacijo si lahko preneseš na telefon. 

In zakaj je ta portal tako pomemben?

 • ker sproža močne energijske portale, ki podprejo tvoje odločitve
 • ker močno vpliva na našo zavest manifestacije in samozavest
 • ker sproža močne alkimistične moči
 • ker močno krepi čakre

Dogodek lahko spremljaš na tablici, računalniku, telefonu … v kolikor ga zamudiš, ti je na voljo posnetek (7 dni).

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Nedelja, 10. oktobra
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.