Veliki pok manifestacije na poravnavo Jupitra in Saturna: zgodovinski angelski preboj na spletu

DOGODEK

Veliki pok manifestacije na poravnavo Jupitra in Saturna: zgodovinski angelski preboj na spletu

 Začnite prve dni leta... prebojno! Kajti takrat je najbolj pomembno kaj se zapiše v zemljevid usode.

Najbolj magičen čas v letu. Čas, ko se mesta napolnijo s pisanimi lučkami in ko se končno zazdi, da v hitrosti življenja svet obstane z namenom praznovanja in druženja. Magični čas leta bo namreč podprl še veliki portal, izjemen premik zimskega solsiticija. Zimski solsticij je kot veliko sidro energije. Aktivira številna zavedanja, tokrat pa aktivira tudi poravnavo dveh mogočnih kraljev med planeti. 

In tukaj je. Veliki "energijski pok", ki prihaja ob zimskem solsticiju. Astrologi po celem svetu so na nogah že drugič to leto. Prvi se je zgodilo ob veliki poravnavi Plutona in Saturna, katere nismo doživeli že 37 let. Tisti vikend, ko sta se poravnala Pluton in Saturn ni nihče pričakoval, da bosta tako zelo zastresla naše življenje. Zadnja poravnava je prinesla zgodovinske premike, ki še dandanes niso pozabljeni. In tukaj je... 11 mesecev kasneje... nova poravnava. Manifestacijska poravnava. Tisti, ki so to leto uspeli delati na sebi in prečistiti manifestacijske poti - jih čaka preboj brez primere. 
 
Poravnava Plutona in Saturna je bila odločilna za mnoge.Kaj pa prinaša poravnava Saturna in Jupitra? Duhovno prebujeni bomo manifestirali kot še nikoli. Meditacija pa bo najbolj pomembno orodje te poravnave.  Saturn je planet discipline, ki zahteva premike, ko pa bo zaplesal z Jupitrom, bo to prav poseben ples. 

Jupitru rečejo tudi planet, ki prinaša srečo. Nagrajuje pogumne, premika se hitro, rad daje abstraktne in revolucionarne ideje, če si mu le pripravljen dati možnost. Daje globalne možnosti, podpira denarno in idejno kreacijo. Ljubi nagrade in je kot mistično planetarno seme, ki vzklije dobro in bogato. 

Prihaja izjemna priložnost, da odpreš portale skrivnih aktivacij in prestopiš vrata čudežev s Cristy Žmahar. Cristy je ljubljenka src, ki rada manifestirajo. Njene meditacije imajo na youtube kanalu skoraj dva milijona ogledov in vsi, ki so doživeli aktivacijo z angeli ali meditacijsko manifestacijo s Cristy v živo, se strinjajo: »Te energije se čuti. To je potrebno doživeti. Te aktivacije resnično učinkujejo!« 

Dogodka kot je ta ne bo več, take energije bomo doživeli le 1-krat, ker...

 • bomo meditacijo doživeli na direktne energije zimskega solsticija, ki velja za mogočen energijski portal
 • ker se bosta na ta večer poravnala Jupiter in Saturn in take poravnave nismo videli že več kot 20 let (zadnja poravnava je bila 31.5.2000) - astrologi tej poravnavi pravijo "veličastna" poravnava, ki bo sprožila energije, kot jih še ni bilo - številni članki pričajo o tem kako odločilne so bile te poravnave v preteklosti in kako življenjsko pomembne bodo sedaj; večinoma pa ji rečejo kar poravnava tisočletja 
 • ker pušamo za seboj staro in se odpiramo novemu z letom 2021
 • se bo aktiviral poseben Angelski akt, ki je bil predan Cristy z posebnim dovoljenjem 12-tih angelskih blagoslovov za angelske intervencije in posebne priprošnje
1. del večera: Angelski akt za leto 2021

In Cristy tako zelo ljubi Angele. Njihove čudeže je doživela na svoji koži. Njihova sporočila in vodstvo predaja naprej z ljubeznijo. Cristy diha skupaj z Angeli. In skupaj z ljudmi, ki ji zaupajo. Zato ni presenečenje, da vsako leto na prebojne energije, ki obljubljajo premike v manifestaciji, Cristy organizira veliki manifestacijski dogodek leta, katerega obišče na stotine ljudi. A ta portal je nekaj, kar se ne bo nikoli več ponovilo na tak način. Že se slišijo angelska krila, ki letijo s sporočilom k tebi. Portal prinaša sporočilo, ki pravi: "Kdor pozitivno misli in čuti, ta čudeže prebudi."

Dobrodošel(-a) na posebni meditaciji in dogodku NA SPLETU, ki te bo naravnal na leto 2021. In kaj želiš od njega? Dovoli angelom, da ti v roke položijo pok nove usode.

Poslušaj Cristy, ki ti bo predala 12 aktiviranih angelskih blagoslovov . Cristy je bil s strani angelov predan angelski akt za leto 2021, katerega boš tudi dobil(-a) spisanega in je tvoje prvo darilo tega pravljičnega večera. 

Kaj prinaša akt?
 • 12 angelskih blagoslovov za vsak mesec leta, vsak blagoslov upravlja eden izmed nadangelov 
 • Vsak blagoslov nosi tudi blagoslovljeno sliko, katera bo delala s teboj v določenem mesecu in pripada določenemu nadangelu
 • Akt je bil blagoslovljen in iniciiran s strani najmogočnejših angelskih sfera, inciacijo je zakodirala Cristy osebno
 • Blagoslove so podelili sledeči angeli:

             NADANGEL MIHAEL: blagoslov duhovne moči 

             NADANGEL RAFAEL: blagoslov svetlobnega telesa

             NADANGEL KAMUEL: blagoslov sorodnih duš in duš dvojčic

             NADANGEL ZADKIEL: blagoslov dušne civilizacije

             NADANGEL JEREMIEL: blagoslov odpuščanja in spuščanja

             NADANGEL RAGUEL: blagoslov uspešnih komunikacij in dogovorov

             NADANGEL URIEL: blagoslov unikatnih vizij in idej

             NADANGEL HANIEL:  blagoslov intuitivnega prepoznavanja

             NADANGEL GABRIEL: blagoslov mirnih okoliščin

             NADANGEL ARIEL: blagoslov denarja

             NADANGEL METATRON: blagoslov alkimističnega upravljanja svoje usode

             NADANGEL SANDALFON:  blagoslov uslišanih angelskih priprošenj

2.del večera: Angelsko Planetarna pravljica

V globoki meditaciji prihaja "Planetarna pravljica". To je meditacija vse za tiste, ki radi odklepate občutke kozmičnih modrosti, ki vodijo v uspešno 2021  Za tiste, ki verjamete, da lahko vi kot božansko bitje postanete most ... pravzaprav svetlobni most med višjimi sferami in Zemljo. Z namenom, da bi prizemljili visoke frekvence, svetlobne dotike in jih v maksimalno dobro izkoristili na Zemlji. Ste to vi? Si to ti? Imenujejo te tudi Prebujeni. In si portal svetlobe...

Ta energija te bo podprla v izjemni meditaciji s Cristy:

 • Aktivira naj se posebna Angelska garda za spuščanje napornega iz leta 2020 - Veliko očiščenje
 • odveza od planeta Plutona in zaveza z Jupitrom in Saturnom za poravnavo pozitivne manifestacije v letu 2021 z nadangelom Zadkielom, ki upravlja energije Jupitra - Planetarna pravljica
 • manifestacijsko-mistično seme Jupitra: naj vzklije v letu 2021
 • kodiranje želja z "BELIMI ANGELI MANIFESTACIJE" za leto 2021 (ljubezen, denar, dobro počutje in še in še...)
 • Svetlobna aktivacija: blagoslov Stvarnika za tvoje življenje - naj se zgodi veliki pok, veliki preobrat! 
Tvoje drugo darilo: še dodatno vodena meditacija, profesionalno posneta in za prenos na telefon ali računalnik z naslovom "ANGELSKA GARDA". Uporabi jo vedno, ko želiš močno aktivirati Angelsko podporo, zaščito ali pa podpreti želje. 
A ker angeli pravijo, da so vse dobre stvari tri... Je tvoje zadnje darilo edinstveno!
 • Da, zadnje darilo večera je naše novoletno darilo zate. Obdarili te bomo namreč z ekskluzivnimi darilnimi boni našega duhovnega ateljeja, ki pa ostanejo presenečenje. 

Vabljen(-a), da portale tisočletja prestopiva skupaj. In z Angeli. Zate s svetlobno ljubeznijo. 

Prispevek: 44 eur + brezplačna darila: Angelski akt, še dodatno posneta vodena meditacija in darilni boni presnečenja

Kako? Prijavi se preko spodnjega obrazca in po e-pošti prejmeš vse napotke. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 21. decembra
od 19:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

44 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.