VILINSKA KREATIVNA DELAVNICA NA SPLETU

DOGODEK

VILINSKA KREATIVNA DELAVNICA NA SPLETU

Spletna delavnica za otroke, ki prebuja kreativno energijo in manifestacijsko moč!

Spoštovani starši pozor, nastopil je čas, ko lahko odložite skrbi, se od obveznosti odklopite tudi vi in povabite otroke pred ekran, da se jim odvije kreativni dan. Skupaj bomo ustvarjali, se pogovarjali, razvedrili in iskali rešitve za družabne, igrive, kreativne dni. Na vsaki ustvarjalnici se posvetimo določeni tematiki, ki nas podpira in čarovnijo aktivira.

Tokrat se namenimo spoznavati in raziskovati vile in viline, da jih povprašamo o magičnih, zdravilnih, obilja polnih bitjih, ki nas bodo popeljala v pravljične svetove, kjer so aktivirane vse čarobne moči, da nas opolnomočijo, da se nam tukaj in zdaj otroška čarovnija razživi. Vabljen(-a) tudi starejša otroška dušica, ki si ustvarjati želi in jo kreativnost preko rok pokliče in zasrbi ;) 

Ob našem ustvarjanju pozabimo na čas in starost, se prepustimo ustvarjalni čarovniji, ki nas vodi in uči, da se nam svet ponovno zaiskri.

Dragi starši, to je darilo tudi za vas, saj imate svoj prosti čas, ki ga lahko skoncentrirano usmerite v stvari, ki napolnijo vašo dušo in razbremenijo vsakodnevne stvari. Znati si vzeti čas zase je ena izmed življenjsko nujnih stvari, ki človeku pomaga, da se ponovno s seboj poveže, prisluhne svojemu notranjemu vodilu, ki poskrbi, da lahko potem še bolj produktivno življenje zaživi. Naredite to zase in za svoje ljubljene, dragi starši,  tudi vi. 

Smo v časih, ko smo veliko doma, zato se povežimo preko spleta in se naj pravljična ustvarjalnost k vam domov poda.

Na ustvarjalnih delavnicah bomo:
 • vstopili v čisto pravi pravljični vilinski svet
 • poklicali vile in viline, da se nam pridružijo pri ustvarjanju
 • izdelali poseben izdelek, v katerega bomo vživeli pravo otroško čarovnijo (na vsakem dogodku ustvarjamo drugačne izdelke)
 • preko meditacije aktivirali vilinske moči poguma, veselja, igrivosti, radosti, stika s seboj in naravo, da bo naše življenje opolnomočeno in zvedavo

Da pa vam ni potrebno skrbeti za praktično skoraj nič, poskrbijo radoživi škratje, ki vam pošljejo na dom vse potrebne materiale za ustvarjanje. Prijavo oddajte najmanj 2 dni prej, da lahko naši škratje poskrbijo, da vam vse potrebne materiale za ustvarjanje priskrbijo.

Če to berete, je ravno pravi čas, da oddate prijavo za svoje otroke in se nam pridružite na popotovanje na igrivo vilinsko zabavo.

Izdelali bomo:
 • leseno vilinsko hiško, preko katere bomo aktivirali vilinski portal
 • čarobno vilinko/vilina, ki te bo podpiral(-a), te varoval(-a) in v vilinske svetove z lepimi željami odpeljal(-a)
 • magični vilinski napoj v obliki obeska, ki te bo varoval, kamorkoli ga boš s sabo odpeljal(-a)
 • skrinjico izpolnjenih želja, ki bo tvoje želje prepoznala in te z aktivacijo do njih peljala

Dragi moj/draga moja, vabljen(-a), da se na vilinsko dogodivščino podaš in se z nami ustvarjalno razigraš. Za uro odmisliš obveznosti in zunanje stvari, da si nabereš novih moči za učenje in bolj kreativno življenje.


 • KDAJ: Vsako sredo, od 18h do 19h.
 • Priporočena starost: vsi, ki znate rezati in vas veselijo kreativna ustvarjanja.
 • Prispevek: 30 evrov za vsako posamezno delavnico vključno z materiali poslanimi na dom/110 evrov za mesečno delavnico.

Zaradi lažje izvedbe naše delavnice, te prijazno prosim, da se zanjo odločiš kakšen dan prej, da ti bom lahko zagotovila ustrezne materiale in ti jih poslala kar k tebi domov. Delavnice so ob sredah, prijave pa bodo mogoče do ponedeljka, zato da boš imel(-a) domov dostavljene vse potrebne materiale za naše čarovnije. Ti pa boš imel(-a) nalogo, da si pripraviš mizo, lahko si na tleh, pomembno je le to, da imaš pripravljeno delovno površino za ustvarjanje, kjer imaš:

 • barvice ali flumastre
 • lepilo
 • škarje
 • vse ostale materiale pa ti pošljejo pridni škratje kar k tebi domov

Po koncu naše ustvarjalnice vse lepo pospravi, stvari vrni na svoja mesta in se veselo z izdelkom na raziskovanje sveta odpravi. In naj te spomnim, ne pozabi, izdelek vsebuje pravljično ljubečo čarovnijo, ki ti pomaga, te podpira, varuje in zate žari. Le spomni se, da je tvoj zaveznik, ki ti ob strani stoji. 

Se vidiva!

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
Sreda, 24. februarja
od 18:00 do 19:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

30 eur (delavnica + delovni material poslan na dom)

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.