VIRTUALNA OTVORITEV NAŠEGA ATELJEJA S ŠTEVILNIMI DARILI IN BREZPLAČNO MEDITACIJO! - RAZPRODAN

DOGODEK

VIRTUALNA OTVORITEV NAŠEGA ATELJEJA S ŠTEVILNIMI DARILI IN BREZPLAČNO MEDITACIJO! - RAZPRODAN

Pridi na našo brezplačno otvoritev s številnimi darili!

DOGODEK JE RAZPRODAN

Razpisali smo nov termin. Prijavite se lahko tukaj »

 • Pravijo, da so desetletnice nekaj posebnega. Desetletje. Sliši se tako zelo edinstveno. In tudi je.

Naš duhovni atelje ni pričakoval, da se bo od desetletju našega ustvarjanja nepričakovano nekaj pripetilo. Včasih ima Vesolje za nas skrbno pripravljene načrte, ki pa jih ne vidimo v naprej. Zato je presenečenje še tako zelo večje. 

Tudi naše presenečenje, ki smo ga dobili TOČNO na naš 10-rojstni dan nas je pravzaprav "sezulo". Tekle so solze, ko smo se znova opomnili kako mogočna je Angelska ljubezen, ko hodiš po stopinjah duhovnega zavedanja. 

In tako so nas Angeli več kot presenetili. Prišlo je resnično nepričakovano in nenačrtovano. A ker je bilo tako Božansko vodeno in "zrežirano" nismo mogli reči ne tako prelepemu darilu. In odločili smo se. Da se duhovni atelje Potovanje duše ... seli. Povabimo te na dan odprtih vrat, meditacijsko brezpačno zabavo, poleg tega pa te obdarimo z darili brez primere. Kajti taka stvar se ... praznuje. 

Že 10 let ste naša svetlobna družina. Bodite še naprej.  

Da, duhovni atelje Potovanje duše se seli:

 • na novo lokacijo, kjer bodo svoja vrata odprli 3-je novi ateljeji: Atelje Gaia, Atelje Tibet in Atelje Avalon
  predstavili bomo še bolj udobne in zen prostore, kjer se boš lahko resnično "potopil(-a)" vase in v eterične svetove
 • zagotovili bomo resnično izjemne meditacijske izkušnje v popolnoma zasebnem ambientu
 • od tega trenutka dalje lahko podpremo tudi vse vas, ki ste terapevti ali pa sami iščete prostore za vaše poslovne in drugačne dogodke - namreč, naše energijsko podprte prostore boste lahko uporabljali takrat, ko jih ne bomo potrebovali mi; energijsko podprti prostori z udobnim okoljem so dandanes zlata vredni

Ob tej priložnosti te vabimo na veliko otvoritev z meditacijsko zabavo - povsem brezplačno!

NA SPLETU! Zaradi ukrepov energije ne bodo obstale. Pokazali vam bomo našo čarovnijo preko oddajanja v živo. Ambient boste prav tako lahko začutili in bili obdarjeni s številnimi darili! 

 • Ker  dnevno dobivamo mnogo elektronskih sporočil od vseh, ki ste sporočili, da nimate prevoza, da ste v času otvoritev v živo odsotni, ali pa ste v službi, da živite v tujini, pa bi vseeno radi pokukali v naš atelje … itd in pa, ker lahko na otvoritev v živo sprejmemo le 50 ljudi, kateri morajo nositi v skupnih prostorih maske, smo se odločili, da pripravimo še eno …
 • VIRTUALNO OTVORITEV! POVSEM BREZPLAČNO!
 • Ob tej priložnosti te vabimo na veliko otvoritev z meditacijsko zabavo! NA SPLETU! Ker ne bomo pustili ukrepom, da odvzamejo lepote eteričnih energij in ker znajo le-te tako lepo potovati. Pripravili smo tudi darila v vrednosti 240 eur! 
 • Tako se vidimo na neposrednem spletnem prenosu iz našega ateljeja, preko katerega vas bomo povabili k nam, vam pokazali vse prostore in skrivne kotičke našega ateljeja in preko vrhunske video in audio opreme poskrbeli, da boste deležni najboljše izkušnje. In prav tako bomo za vas vodili tudi spletno meditacijo, ki bo odklenila marsikaj novega!
 • Ta spletni dogodek bo tako omogočil, da pride naš atelje v vsak dom Slovenije in tudi tujine!
 • Na otvoritvi z uvodnim predavanjem spoznaš zgodbo naših novih treh ateljejev
 • Predstavili ti bomo naše nove, jesenske programe in meditacije
 • Pokukal(-a) boš lahko v prav vsak kotiček naše nove meditacijske oaze
 • In nato sledi meditacijska zabava: vodena meditacija z Angeli. Tematika bo: "Čudežni novi manifestacijski začetki in prebojna pomoč Angelov ob vsem zastavljenem."

Pa tudi to še ni vse. Čas je za darila!

 • Ker ti želimo po našem desetletju ustvarjanja tudi nekaj podariti, ti z veseljem sporočamo, da te čaka na tem dogodku bogato darilo: darilni boni našega ateljeja v vrednosti  240 eur, katere prejmeš skupaj s posnetkom po končanem virtualnem dogodku. Posnetek pa ti bo na voljo kar ... za VEDNO. Ker te imamo radi. 

Čudovito, kajne? Pridruži se nam. Potrebuješ le izpolniti spodnji obrazec. 

POVEZAVO DO DOGODKA PREJMEŠ 24 UR V SVOJO E-POŠTO, SKRBNO PREGLEJ TUDI MAPO PROMOCIJE IN "VSILJENO", SAJ E-POŠTNI STREŽNIKI TE POVEZAVE RADI RAZVRSTIJO TJA. Tja bo tudi prišel po koncu posnetek dogodka in tvoja darila. Če dogodek zamudiš, si ga lahko torej ogledaš kasneje. Dogodek lahko spremljaš na telefonu, tablici, računalniku ... omogočen pa bo tudi klepet za kakšno tvoje vprašanje.

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 25. septembra
od 21:00 do 23:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

brezplačno, prijave obvezne

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.