Vrata zavezništva 11-11: MATIČNA LADJA vodnikov in VODNIŠKA PLOŠČA na spletu

DOGODEK

Vrata zavezništva 11-11: MATIČNA LADJA vodnikov in VODNIŠKA PLOŠČA na spletu

Pa naj te popeljem na ladjo, kjer srečaš vse svoje duhovne vodnike

Predstavljam ti duhovni dogodek, kateri bo v tvojem življenju ustvaril najvplivnejše zavezništvo, kar je mogoče! Čas je, da se aktivira ... Vodniška plošča! Portal 11-11 predstavlja močan manifestacijski portal. Številka 1 je številka novih začetkov, motivacije in kreacije. Predvsem lastne kreacije. Je številka pozitivnih misli in vibracij. Na vrata 11-11 je zelo pomembno kaj delaš, na kaj se osredotočaš in kaj kreiraš. In jaz te lahko podprem. Ne samo z meditacijo. Zate bom tudi aktiviral meditacijsko terapijo, ki ti jo pošljem med dogodkom na daljavo! 

Svojega življenja ne gradiš sam(-a). Mogoče se tako samo zdi na prvi pogled, a  resnica je večja od tega. Veliko večja! V ozadju tvojega uma, v ozadju tvojega zemeljskega obstoja, se med drugim nahaja skupina energijsko visokorazvitih bitij, ki opravljajo eno izmed najpomembnejših vlog v Vesolju - vodijo tebe. 

Človek v inkarnaciji je s svojim zemeljskim razmišljanjem preveč omejen, da bi lahko videl celotno sliko svojega življenja, razumel smisle vsega, kar se mu dogaja in znal razumeti tudi višje vplive kot so npr. karma. 

Zato imaš svojo skupino duhovnih vodnikov, kateri ti med drugim pomagajo, da:
 • ostaneš živ(-a) in zdrav(-a)
 • prepoznaš pomembne ljudi v svojem življenju
 • prepoznaš prave priložnosti zase
 • izraziš svoje talente in darove 
 • znaš razumeti sebe in svoje življenjske lekcije
 • ustvariš obilje, ki ga potrebuješ

Hitrost napredovanja v življenju takrat, ko zavestno delaš s svojimi vodniki, je nekajkrat hitrejša, kot če ne. In priznam, vsi čudeži in lepe stvari v mojem življenju so se zgodile zato, ker so mi jih v življenje pripeljali moji duhovni vodniki.

Pomembno je, da razumeš, da imajo tvoji vodniki na voljo izjemne moči! Kot visokorazvita bitja, ki obstajajo v visokih dimenzijah Vesolja imajo tako dostop do:
 • manifestacijskih tehnik za ustvarjanje tvojega obilja
 • zdravilnih informacij za hitre ozdravitve
 • duhovnega razumevanja lastnih težjih življenjskih lekcij
 • tisočih daril, ki jih imajo pripravljene zate in za to, da tvoje življenje deluje OPTIMALNO!

Vodniki prihajajo z vrst angelov, vil, čarovnikov, živalskih vodnikov ... in vsak izmed njih te ima brezpogojno rad. Želi si zate, da živiš izpopolnjeno, smiselno in predvsem, da si ponosen/ponosna na svoje življenje. 

Zato te tokrat vabim na izjemno meditacijo, v kateri skozi portal 11-11 odpotujeva na kozmično ladjo tvojih vodnikov, kjer v prvi meditaciji spoznaš:

 • svojega vodnika/vodnico za ZDRAVLJENJE
 • svojega vodnika/vodnico za ZAŠČITO
 • svojega vodnika/vodnico za ŽIVLJENJSKE LEKCIJE
 • svojega vodnika/vodnico za KOMUNIKACIJO
 • svojega vodnika/vodnico za MAGIJO

Vsak izmed njih ti razkrije znake, preko katerih se ti bo javljal, način kako ga/jo pokličeš in če ti je namenjeno, tudi svoje ime. 

Pomembno je, da jih poznaš, ker jih tako ozavestiš. In, ko jih enkrat ozavestiš, takrat jih lahko NAČRTNO pokličeš v svoje življenje, prosiš za pomoč in podporo.

Ne pozabi, duhovniki vodniki lahko zate naredijo stvari, ki jih sam(-a) ne moreš. Zato jih uporabi. 

V drugem delu zate naredim MEDITACIJSKO TERAPIJO, kjer zate aktiviram SVETI VODNIŠKI KROG. Te meditacijske terapije nisem naredil še nikoli! A sedaj je čas, kajti odprli so se novi manifestacijski portali in pomembno je, da prideš do večje moči. 
 • to bo poseben meditativni obred, kjer na posebno VODNIŠKO PLOŠČO (katero prejmeš od mene kot darilo, natisneš si jo doma) vpišeš svoje podatke, katere ti bom razkril na spletnem dogodku. To ploščo ti pošljem že ob prijavi, lahko si jo natisneš in jo imaš med samim dogodkom pri sebi. 
 • nato pa med tabo in tvojimi vodniki USTVARIM DUHOVNO-ZEMELJSKO ZAVEZNIŠTVO! Tovrstno zavezništvo te postavi na hiter pas življenja in ti omogoča, da prebudiš izjemne manifestacijske moči!
 • predam ti navodila, kako delaj s ploščo doma in kako se povezuj s svojimi vodniki

Ta duhovni dogodek lahko zate odpre vrata čudežev. Zato je čas, da se vkrcaš na ... Matično ladjo.

Ploščo ti pošljem že ob prijavi, lahko si jo natisneš in jo imaš med samim dogodkom pri sebi.

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni.  
DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 11. novembra
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

30 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.