Zdravilni spletni reiki večer

DOGODEK

Zdravilni spletni reiki večer

Nekaj tako izjemnega  ... kar pri tebi doma. Reiki večer, ki te podpre ... ker to potrebuješ. 

Naša telesa so naša bivališča, s katerimi bivamo. Dobrodošlo je, da jim namenjamo pozornost in nego, da lahko soustvarjajo z nami, mar ne? Ko fizično telo odpove, odpovedo vse naše možnosti premikanja v življenju. Tako fizičnega, čustvenega, mentalnega, saj se večino časa ukvarjamo s preživetjem oziroma postavljanjem telesa v ravnovesje. To vzame veliko časa in energije. Nas ustavi in takrat smo primorani delovati počasneje, kar pa našemu zvedavemu umu ni všeč. Tudi zato je tako pomembno, da smo s svojim telesom v sozvočju in mu lahko sproti dovajamo, kar potrebuje. To lahko nemoteno in hitro storimo takrat, ko smo v stiku z njim, v stiku s seboj, ko znamo prepoznavati svoje potrebe in jih potem zadovoljiti. To je osnova vsakega bitja, ki želi zdravo, mirno, sproščeno, uravnoteženo živeti. Brez zastojev energije, ki povzročajo nemir na različnih področjih v naših življenjih. Da pa se vse to lahko začne za nas odpirati, dogajati, potrebujemo energijsko pretočno telo. In ravno tukaj, je tehnika zdravilnih Reiki meditacij tako izjemna.

Sem učiteljica Reikija, zato s skupinskim svetlobnim namenom in s pomočjo Reiki tehnike, odprem zdravilne portale energij, ki omogočijo tvojemu telesu, da se začne dvigovati energijski potencial v tebi in se začnejo sprožati samoozdravitveni procesi. S svojim znanjem sem pobudnica in pomočnica, da se portali aktivirajo, ti pa s svojim energijskim potencialom omogočaš telesu, da aktivira procese samozdravljenja. Večkrat to narediš, hitreje in lažje steče ter vedno manj napora je potrebnega. S pomočjo reikijskih simbolov se procesi še dodatno okrepijo in ustvarijo izjemno zdravilno energijo, ki deluje na vseh ravneh. Stvari se postavijo, tako kot je zate v najvišje dobro, ustvari se red, ki prinaša mir, varnost ter dobro počutje. Celice v telesu začnejo resonirati dobro, kar se potem kaže tudi v tvojem vsakdanjem življenju. Izboljšajo se odnosi tebe s seboj in drugimi, okoliščine se uredijo, bolje spiš in se poveča tvoja sposobnost koncentracije, zdravilni procesi se aktivirajo in ustvarjajo zdravilne pretoke, ki izboljšujejo marsikatera fizična stanja telesa in bolezni, tvoj um se umiri, čustva razbremenijo, ustvari se stabilna os notranjega miru tvojega bitja. Mnogo zdravilnih učinkov se začne razvijati in bolj kot jim sledimo, več zdravilne energije okrepimo. 

Za nas kot fizična bitja, je izjemno pomembno, da imamo zdrava telesa. Prvi je fizični aspekt, ki mu sledijo vsi ostali nivoji. Vse je prepleteno med seboj in soustvarja. Bivamo preko različnih nivojev in za nas je pomemben čisto vsak, zato se lotevamo vedno fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega nivoja bivanja.

Zato te vabim na zdravilni Reiki večer na spletu! 

V Reiki zdravilnih meditacijah je zaobjeto vse, tematsko in namensko pa preko posameznih meditacij še dodatno pozornost namenimo prav posameznemu nivoju. Iz celote vzamemo delček, da ga okrepimo in postavimo v matrico celote nazaj, da lahko začne soustvarjati zdravilne pretoke in začne oddajati zdravilne energije. 

Podprimo naša telesa in si omogočimo pretočna, obilna ustvarjanja na Zemlji. S pomočjo zdravega telesa hitreje in lažje kreiramo naše projekte, posel, partnerske odnose … življenje samo. Okrepimo svoje bitje v celoti z zdravilnimi Reiki meditativnimi večeri. 

Si želim in te vzpodbudim, da v svoje življenje pokličeš zdravilne energije. Odloči se zase, za svoje dobro počutje in obilje na vseh ravneh.

Reiki meditacijo odvodim v živo, po koncu pa ti je na voljo tudi posnetek. Dogodek lahko spremljaš na katerikoli elektronski napravi, potrebuješ le internetno povezavo. 

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
Sreda, 30. marca
od 19:00 do 20:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?