Neponovljivo! Zmajev meteorni dež ob poravnavi Lune in Saturna

DOGODEK

Neponovljivo! Zmajev meteorni dež ob poravnavi Lune in Saturna

V začetku oktobra se bo na nebu dogajala nebesna pravljica. Kombinacija je resnično ... nepredstavljiva. Nihče si ne želi zamuditi te moči. A le redki so tisti, ki sploh vedo zato ... tudi naša meditacija bo tako skrivnostna ... globoko popotovanje, katerega si boš zapomnil(-a) še dolgo. 

Med 5. in 8. se bo na nebu odvijalo sledeče

1. Meteorni dež Camelopardalid. Je mogočen meteorni dež, ki bo na Zemljo prinašal veliko svetlobe. Njegovo ime izhaja iz imena "circumpolar", kar pomeni, vedno zgoraj. Ta meteorni dež je del ozvezdja, ki se imenuje ZMAJEVO OZVEZDJE. Ko se aktivira, prinaša na planet zavest zmajev in njihovo močno varovanje. 

2. A to še ni vse. Le malo za tem ... nas čaka tudi meteorni dež "Dracondis", ki se aktivira 6.oktobra in traja vse do 8.oktobra.

3. Tudi to še ni vse. 5.10. se poravnata Saturn in Luna. Ker je Saturn mogočen učitelj, Luna pa nežna zaveznica upanja, je na tak večer tako zelo dobro ... znati videti dobro. Prepoznati, da je svetloba tukaj. In prositi zmaje, da to svetlobo zaščitijo. 

Vem, da si tako očaran(-a) kot jaz. Kako se veselim te mistične meditacije. Kaj te čaka? 

  • Najprej te čaka LUNINA prha, ki iz tvoje aure umakne vse, kar je znižalo njeno frekvenco in te priklopilo na nižje energije.
  • Nato te čaka odveza od Saturnovih lekcij. Naredi načrtno odvezo od težkih učenj v tem obdobju. To lahko storiš. Imaš vso pravico. Na potrebuješ sprejeti te energije, kot jo bo večina kolektive.
  • Potem pa ... čarovnija! Aktivira se ZVEZDNI ZMAJ, ki v tvojo avro položi poseben blagoslov, ki se ne zgodi velikokrat. Ta blagoslov je sijoča zvezda, da bodo zmaji in Angeli vedno lahko preko nje ponudili posebno asistenco ... tebi.
  • Le z namero jo po tem večeru aktiviraj in jim tako pošlji signal, da rabiš zavetje. Če se nečesa ustrašiš, če čutiš, da nekaj ni v redu.
  • Zelo se veselim, da ti bom pomagala, da se ta zvezda rodi v tvoji auri. Pomagala ti bom tako, da ti bom tudi jaz odpirala zmajev portal na daljavo. Močno bo.
  • Nato te čaka LUNIN ZMAJ. On ali Ona je tisti, tista, ki ti pomaga obnoviti energijo upanja in zaupanja, ki bo konec tega leta tako zelo pomembna.
  • Kometova ura ... Nato bo s teboj delal nadangel Ohrarionn. Ne pozna ga mnogo ljudi. Je Angel bliskovitega časa. Lahko pospeši manifestacijo, odstrani časovne blokade in zamude. Se je to zgodilo tebi? Vse lahko resetiraš! Ohrarionn ti bo namenil posebno kometovo uro, ki ti bo pomagala ... pri čemerkoli želiš. Meteorni dež Camelopardalid pa bo to nato razposlal v tvoje okoliščine in če želiš tudi k svojim ljubljenim. Naj se dobre želje delijo.
  • Veliki zaključek pripada zlatim zmajem. Z njimi zaprosi za močno varovanje vsega, kar ti je sveto. 

Darilo večera: ta meditacija preprosto mora biti tvoja za vedno. Le zate, ki boš del nje. Po koncu ti jo bom pretvorila v mp3 obliko, da jo lahko naložiš na telefon. 

Darilo večera 2: darilni bon v vrednosti 20 eur. 

Mesta na meditacijo so omejena zaradi mojega odpiranja portalov. Zato ne odlašaj s prijavo. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 5. oktobra
od 21:00 do 22:30
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?