Lunin mrk: Zmajevo skrivnostno izročilo v jamski knjižnici

DOGODEK

Lunin mrk: Zmajevo skrivnostno izročilo v jamski knjižnici


Lunin mrk prinaša resetiranje energij. Novo možnost. Malce se umakniti. Ponovno vdihniti. 

Da, ta večer nastopa mogočen lunin mrk. Ta mrk je več kot poseben. Luna. Tako lepa, tako čudovita, tako skrivnostna, tako posebna. Nosi povsem drugačno energijo in sporočila kot sonce. Če je sonce vladar veselja in motivacije, je ona kot ženska energija vladarica nežnosti in … čustev. Morda si že začutil(-a) vpliv prihajajočega luninega mrka tako, da si bolj čustven(-a) kot po navadi. Morda se ta čustva odražajo kot sentimentalnost ali pa si bolj razdražljiv(-a). Morda ti bolj ustreza mir ali pa več druženja. V vsakem primeru v obdobju mrka prihaja na plano več čustev, sanje so močnejše in podobno. Lunin mrk je nekaj, kar tisti, ki meditirajo ... preprosto ne izpustijo, saj je izjemno močan za namene meditacije. Le umu je potrebno pokazati ... kam se usmeriti. 

Ob luninem mrku pa se močno odpira tudi jasnovidnost. In takrat se začuti mistične vladarje svetlobnih večerov ... zmaje. 

Ali veš, da je simbolika zmajevih izročil prav posebna? Predstavlja veliko darilo človeštvu. To, da so se zmaji javili, da ti podarijo to aktivacijo ... je nekaj izjemnega. To, da bereš te vrstice ... pomeni, da so te oni IZBRALI. To je prav posebna čast. Če bereš te vrstice pomeni, da si pripravljen, pripravljena na sprejem aktivacije, ki je skrbno varovana ... za to svetlobno družino.

 V meditaciji te čaka mistično popotovanje v skrivnostno jamsko knjižnico ... tam te čakajo zmaji, v knjižnici pa številna alkimistična izročila ...

  • Zeleni zmaj in zelena peščena ura s tekočimi zelenimi žarki: vstopi vanjo in čas je za obnovo tvoje aure in rezanje težkih vezi 
  • Rdeči zmaj in rdeči skrivnostni kamin: naj zmaj požge tvoje strahove, žalost, jezo in negativne misli.
  • Modri zmaj in lebdeča modra knjiga:  Morda želiš uvid v prejšnje življenje ali pa videti resnico, ki je okoli tebe, pa morda ni jasna? Morda te zanimajo tvoji še neodkriti darovi ali pa iščeš točno določeno stvar? Potrebuješ kak obred le zase? Ta zanima zgodba tvoje duše? Da, vse je mogoče ...
  • Zlati zmaj in zlata glasbena skrinjica: zlat zmaj ti pomaga v bogastvo odeti tvoje življenje in vse tvoje želje; manifestiraj z zlatimi dotiki in prosi zmaja, da ti “očisti” pot pozitivne manifestacije.
  • Srebrni zmaj in srebrni ključ na čelu: ti bo predal hologramsko lunino zavest za darove jasnovidnosti, kanaliziranja in preroške sanje.
  • Vijolični zmaj in skrivnostni vijolični ščit na steni: bo postal čisto nov vodnik zate ... zagotovil ti bo novo energijsko varovanje tebe, tvojega doma in vsega, kar ti je sveto.

Darilo: obred zmajeve zavesti. To je obred, kamor v kristal aktiviraš zmajevo zavest in varovanje. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Kajti nihče ni kot oni ... Magični zmaji. Vabljen(-a)!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Torek, 8. novembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?