Domov »

Individualna Interpretacija Sanj

Sanjski svet…Edinstven. Mnogi mislijo, da so sanje "samo sanje". A so toliko več. Napovedujejo prihodnost. Sporočajo o stanju podzavesti. Šepetajo resnice višjega jaza..

Ali se vam kdaj zgodi, da ponoči v sanjah odpotujete v svetove, ki jih kar ne morete in ne morete pozabiti? Pravite, da so bile sanje tako resnične? Tam morda srečujete osebo, ki je bila ali je blizu vašega srca? Morda bežite, morda pa opazujete zgodbo, ki se zdi kot da jo poznate, a spomini ne dovolijo, da bi uvideli... od kje?

Svet sanj je svet podzavesti. To se strinjajo številni strokovnjaki. Pojasnijo vam, da so odraz vaših pričakovanj, bolečin, vzorcev. Simboliko znamo brati tisti, ki smo pridobili znanja o sanjah, četudi mnogo ljudi že samo po sebi sluti, kaj jim sporoča nočni svet. Jaz sem tukaj, da vam potrdim vaša razmišljanja ali pa vas...preprosto spomnim. Pomirim. Spodbudim.

Torej, da so sanje odraz podzavesti ni vprašanje. A so mnogo več. Tukaj nastopijo pomembna duhovna zavedanja in znanja. Sanje so tudi sporočila duše. Velikokrat se duše v sanjah obiskujemo. Morda se vam nekdo želi opravičiti ali pa vi želite pozdraviti nit bolečine. Take sanje se rade ponavljajo in vedno močnejše postanejo. Duša ne odneha, dokler ni prepričana, da je sporočilo dostavljeno in razumljeno. Morda pa vam želi višji jaz sporočiti, da se morate nečesa paziti. Ali pa vam pokazati prave odgovore, ki jih iščete.  Vi boste razumeli, jaz pa vam bom dostavil SANJSKO INTERPRETACIJO:

- razložim vam simboliko v zgodbi, ki se je odvijala
- razložim vam kaj je od tega "vašega" in katere signale vam pošiljajo ostali vpleteni "igralci"
- razložim vam kakšno zdravljenje se mora odviti v vašem življenju glede na sporočilnost sanj
- razložim vam najverjetnejše izide prihodnosti glede na sporočila v sanjah
- razložim vam kako lahko vi vplivate na boljše izide
- predam vam sporočila duše, ki se kažejo preko duhovne note sanj


PREJMITE SVOJO INDIVIDUALNO INTERPRETACIJO SANJ

Kako? Tako, da pošljete e-pošto na nal@potovanjeduse.si ter podrobno opišete svoje sanje, za katere želite interpretacijo

Prispevek: 44 eur SPOZNAJTE NALA HUSIČA:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je "drugačnost" bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz "onostranstva" so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… "To je to!" sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar  moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.  

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

- beli mag in bralec ciganskih kart
- učitelj meditacije
- angelski terapevt
- mojster meditacijske terapije (v pridobivanju)

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete...vi... Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič

25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!