Astralne terapije

ASTRALNE TERAPIJE (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje posamezne terapije: 90 minut

Potek terapije: 25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 35 minut »Astralne terapije« ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih angelskih napotkovOPIS ASTRALNIH TERAPIJ

Astralno telo je naše svetlobno telo, ki potuje med obema svetovoma – Nebesi in Zemljo. Njegova posebnost je, da se z njim da potovati po duhovnih sferah, kjer se pridobiva številne informacije, zdravljenja in podobno, nato pa se te informacije ob združitvi s fizičnim telesom prenesejo na fizično delovanje človeka. Pravijo mu po angleško »desire body«, kar v prevodu pomeni »telo želja« in z lahkoto prenaša »želje« ali še bolje- namene duše v svoje zemeljsko delovanje. Zato so astralne terapije izjemne terapije, kjer vas preko posebne meditacije z astralnim telesom odpeljemo do ključnih virov tistega, kar želite doseči. Pomagamo vam tudi s pogovorom in dodatnimi angelskimi nasveti. Ko posameznik do nečesa ne more priti, ker ga ovira ego (in zato seveda čustva, misli, okoliščine in podobno) je delo z astralnim telesom najboljša možnost, saj lahko prevzame vse informacije in pozitivno energijo duše in jih zasidra v fizično delovanje. Ljudje, ki prihajajo na terapije imajo težave ali s preteklimi čustvi, ki še vedno bolijo in ustvarjajo blokade, ali pa s sedanjimi okoliščinami in odnosi, ali pa ne vedo kaj si želijo od življenja in svoje prihodnosti.

Astralne terapije vam pomagajo pri razjasniti in čiščenju tistega, kar vas ovira in vam omogočijo pot naprej.Izberite svojo terapijo:

Astralna preteklost v kolikor:

-  nosite v sebi boleče dogodke, spomine in travme, ki vas blokirajo pri sedanjem ustvarjanju,
-  ne morete spustiti določenih navezav, ki so se že končale,
-  v kolikor nosite v sebi krivdo ali neodpuščanje zaradi preteklih izkušenj,
-  v kolikor se vam dogajajo težke stvari, a vzroka v sedanjosti ne najdete in je potrebno poiskati globje vzroke.    

Astralna sedanjost v kolikor:

- ste izčrpani od sedanjih okoliščin in ne veste kako naprej,
- ne razumete vzrokov za stvari, ki se ne premaknejo na pozitivne tirnice,
- v kolikor se soočate s težavnimi odnosi,
- v kolikor se ne morete izviti iz ponavljajočih se situacij,
- v kolikor bi radi nekaj novega za svoje življenje in potrebujete pomoč pri spremembah,
- v kolikor potrebujte voljo in pogum za potrebno delovanje, ki bo spremenilo vaše vsakodnevno izkušanje

Astralna prihodnost v kolikor:

- bi radi odkrili svoje resnične sanje in želje
- iščete svoje življenjsko poslanstvo
- bi radi občutili varnost in zaupanje do življenja in prihodnosti
- bi radi nevtralizirali efekte negativnih vplivov in načrtno spreminjali energijo prihodnosti v pozitivne izide
- bi radi vpogled v prihodnost – kaj vam bo najverjetneje prinesla glede na trenutne izbire

Terapijo opravljam: Nal Husič, certificiran/a angelski terapevt/ angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™

Prispevek: 90 eur


 

SPOZNAJTE NALA HUSIČA:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je "drugačnost" bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz "onostranstva" so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… "To je to!" sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar  moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.  

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

- beli mag in bralec ciganskih kart
- učitelj meditacije
- angelski terapevt
- mojster meditacijske terapije (v pridobivanju)

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete...vi... Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič

***OPOMBA: Nal Husič spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar, Potovanjeduse™. Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom. 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!