Energijska zaščita

MOČNA ENERGIJSKA ZAŠČITA - OGLEDALA (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje posamezne terapije: 70 minut

Potek terapije: 15 minut uvodnega pogovora za določitev energijski težav in pred čim se želite zaščitit, 30 minut »Ogledala« močne metode postavljanja energijske zaščite ter 25 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih energijskih napotkovOPIS ZAŠČITNE TEHNIKE

Na Zemlji si ljudje izmenjavamo veliko energij. Te energije zaradi lekcij in preizkušenj niso vedno pozitivne. Prepiri ali celo bolj drastični energijski napadi lahko rezultirajo v slabem počutju ali zamajanih okoliščinah. V kolikor čutite, da ste energijsko padli morda potrebujete le nekaj pomoči, da se vzpostavi nazaj vaša energija. S pomočjo angelskih in nebeških sfera vas vodim čez proces močne zaščite, ki odstrani vplive energijskih napadov, hkrati pa vas poučim o tem, kako paziti na svojo energijo za življenje sreče in dobrega počutja.Izberite to terapijo v kolikor:

-  ste v dnevni interakciji z negativnimi ljudmi, ki na vas čustveno vplivajo
-  čutite, da imate težave z žalostjo ali nespečnostjo, pa se vaše okoliščine niso spremenile
-  v kolikor čutite, da imate ponavljajoče se negativne misli pa ne poznate njihovega izvora
-  v kolikor čutite, da so vas ljudje energijsko obremenili ali pa celo napadli s težjimi energijami kot so črna magija
-  v kolikor se ves čas trudite nekaj spremeniti, pa se vam ves čas postavljajo energijske in fizične prepreke
-  v kolikor vam določeni ljudje več čas jemljejo energijo z negativnimi pripombami ali metanjem polen pod noge
-  v kolikor se določenih ljudi ali situacij bojite in bi se radi pred njimi zaščitili
-   v kolikor čutite, da je vaša energija popolnoma izčrpana, ker so od vas preveč zahtevali in ste se razdali Terapijo opravljam: Nal Husič, certificiran/a angelski terapevt/ angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™ 

Prispevek: 80 eur

NAROČILA NA: nal@potovanjeduse.siSPOZNAJTE NALA HUSIČA:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je "drugačnost" bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz "onostranstva" so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… "To je to!" sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar  moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.  

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

- beli mag in bralec ciganskih kart
- učitelj meditacije
- angelski terapevt
- mojster meditacijske terapije (v pridobivanju)

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete...vi... Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič


 

25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!