Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov je eden izmed najbolj pomembnih energijskih postopkov. Prostor v katerem preživljamo čas z ljubljenimi, sami ali pa prostor v katerem delamo, je namreč sidro vseh manifestacijskih energij. Tako energijsko obremenjen prostor "odnaša" finance, negativno vpliva na dobro počutje tistih, ki prebivajo v določenem prostoru ali pa se zaradi negativnih energij celo krhajo odnosi. 

Razlogov zakaj se pojavijo negativne energije v prostoru je več. Pa naštejmo le nekaj njih:

- težka preteklost (hiše zgrajene ne pokopališčih, težave in tegobe prejšnjih stanovalcev ipd)
- težka sedanjost (strahovi in dvomi tistih, ki se zadržujejo v prostoru, prepiranje, stres, ki oddaja negativne vibracije ipd)
- težke energije poslane od tretjih virov (na vas poslana črna magija ali slabe želje - le-te vedno napadejo skupaj s človekom tudi dom ali poslovni prostor, v kolikor imate svoje podjetje)
- zadrževanje ujetih energij (ujete duše, temnejše energije in podobno)Energijsko čiščenje prostora je duhovno temeljit postopek, ki...


- razbremeni prostor in dvigne njegovo vibracijo
- vrne splošno dobro počutje stanujočim ali zaposlenim
- vrne frekvence obilja vseh vrst - poveča nazaj dotok denarja, veselja, novih priložnosti
- izboljša spanje za domačo hišo ali pa izboljša delovno efektivnost v kolikor se čisti poslovni prostor
- privabi več ljudi in strank  (za poslovne prostore)
- zaščiti energijsko vas in vaše ljubljene, tudi ko niste v hiši ali prostoru, ki je bil očiščen
- vrača kreativne ideje zaradi prečiščene energije

 

Med samim energijskim čiščenje dodatno dobite:

- interpretacijo tega, kaj je tisto, kar je znižalo energijo prostora
- nasvete za vzdrževanje energije prostora
- branje ujetih energij in temne energije, ki se je nabrala na predmetih, zato, da jih lahko ali odstranite ali pa jih za vas  prečistim jaz
- sporočila duhovnega sveta za dvig vibracije vašega življenja
- nasvete za uporabo orodij, ki jih boste uporabljali sami 1x tedensko, da boste vzdrževali energijo prostora

 

Energijsko čiščenje opravljam: Nal Husič, certificiran/a beli mag, zeleni mag, angelski terapevt

Prispevek: 288 eur za področje Ljubljane ali okolice (radij 20 km)
                  333 za ostala področja Slovenije

NAROČILA NA NAL@POTOVANJEDUSE.SI

SPOZNAJTE NALA HUSIČA:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je "drugačnost" bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz "onostranstva" so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… "To je to!" sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar  moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.  

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

- beli mag in bralec ciganskih kart
- zeleni mag
- učitelj meditacije
- angelski terapevt
- mojster meditacijske terapije 

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete...vi... Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič

25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!