Reading za odnose- Ljubezenska simfonija

 
Ljubezen. Največja prijateljica, pa tudi učiteljica. S svojim prahom združuje duše, ki so se v tihem nebeškem šepetu pred inkarnacijo zavezale, da se bodo spoštovale, preizkušale, ljubile. Nato je dotik pozabe oba poslal na Zemljo in nova spoznanja so obrnila tok usode. Ljudje, ki ti prepletajo življenje. Tisti, ki ustvarjajo tvoje nasmehe. Včasih tudi solze. 
 
Pa navsezadnje se ljudje nikjer ne učimo hitreje kot ravno pri sorodnih dušah. A včasih je tanka meja med osvojitvijo preizkušenj in med izčrpavanjem, ki bi se že moralo končati in dovoliti obema le še harmoničen odnos. Včasih...Da, včasih se zapleteš z nekom v vrtiljak, ki se nikakor ne želi ustaviti. Ne razumeš zakaj, ko pa je ljubezen tako močna. Ali to pomeni, da je potrebno vse skupaj končati? Kaj pa, če govorimo o prijateljstvu, družinski vezi ali partnerju?

Ne, včasih je le potrebno razumeti. In tukaj nastopi Ljubezenska Simfonija.

 
Ljubezenska Simfonija je reading po e- pošti, kjer si izbereš eno osebo (partner ali kdorkoli drug, s katerim želiš graditi odnos ali pa si morda z njim ali njo v preizkušnji) in Simfonija ti zaigra:
 
- vajino ujemanje po vajinih zapisih prihoda na planet
- vpogled v karmične niti in povezave iz daljne preteklosti (prejšnjih življenj)
- spoznanje o tem, kaj te oseba uči in ti njo in kako osvojiti ta vajina učenja
- vpogled v to kako okrepiti vajin odos s pomembnimi uvidi
- sporočila angelov ljubezeni za področja srca 

Je to tvoja simfonija?  Če te je poklicala hitro piši na nal@potovanjeduse.si

Zaupaj mi: Tvoje ime in priimek, ter datum rojstva ter Ime in priimek ter datum rojstva tvoje sorodne duše

Dopiši mi:  Ali želiš vpogled na splošno ali pa želiš razrešiti točno določeno težavo
Tvoja energija:  88 eur (računček dobiš po e-pošti po tvojem naročilu)SPOZNAJTE NALA HUSIČA, KI ZA VAS USTVARI ČUDOVITO LJUBEZENSKO SIMFONIJO:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je "drugačnost" bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz "onostranstva" so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… "To je to!" sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar  moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.  

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

- beli mag in bralec ciganskih kart
- učitelj meditacije
- angelski terapevt
- mojster meditacijske terapije (v pridobivanju)

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete...vi... Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič

 

 

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!