Karmični zapisi: izračun življenjskih odgovorov po e-pošti!


V DOBI TRANSFORMACIJE IŠČETE TOLIKO ODGOVOROV, KI PA SO ŽE BILI ZAPISANI OB VAŠEM ROJSTVU...IN SEDAJ JIH LAHKO ODKRIJETE!

Tokrat predstavljam nekaj čisto posebnega in edinstvenga - 
reading šifre karmičnih zapisov je poseben vpogled in izračun Vaše življenjske poti, ki vključuje številne odgovoe, glede na šifre, ki so bile karmično zapisane ob Vašem rojstvu. Prav tako boste prejeli sporočila glede na Vaš prevladujoči planet in bitja drugih dimenzij, ki delajo in komunicirajo z Vami. Ta bitja Vam prinašajo določeno vibracijo, znanja, pa tudi pomoč, ki jo potrebujete. Ta zapis Vam poda usmeritve, prejeli pa ga boste kar po e-pošti in Vam ne bo potrebno zapuščati Vašega doma. To niso astrološki izračuni, temveč posebni karmični izračuni preko zvezdnih poti, karmičnih poti...  To pa še ni vse. V readingu prejmete tudi spoznanja o svojih šibkih točkah, preizkušnjah, kako ojačati moč svoje poti in omiliti karmo... Preberite spodaj in dovolite kodam, da odprejo svoja skrivnostna vrata in vam prišenejo poti, ki vas bodo naravnost očarale. S tem boste odklenili tudi svoj potencial. Nato morate le še stopiti..  

 

 
Osnovni reading Šifre karmičnih zapisov vključuje (prispevek 80 eur):
 
- karmični zapis vibracije, ki vlada Vašemu imenu in priimku
- karmični zapis vibracije ob Vašem rojstvu in napotki kako slediti svoji poti izpopolnjenosti
- karmična leta in preobrati
- prepoznava vaše globalne misije, potenciala in podzavestnih lekcij
 

 
Razširjeni  reading Šifre karmičnih zapisov vključuje - poleg osnovnega zapisa še:
(prispevek 90 eur)

- duhovna anatomija glede na vašo kodo rojstva in okrepitev šibkih telesnih in energetskih točk
- vaša osebna zdravilna številka in njena uporaba
- izdelava posebne sekvence po vaši želji: PRI NAROČILU DOPIŠITE KONKTRETEN IZZIV ALI ŽELJO na kateri želite delati
- sporočilo ciganskih kart za trenutno vodstvo v življenju
 

 

Naročila na ta posebni zapis pošljite na nal@potovanjeduse.si, s polnim imenom in priimkom ter datumom rojstva, ter izbrani reading. V primeru razširjenega zapisa dopišite še izziv ali željo, kot opisano zgoraj.SPOZNAJTE NALA HUSIČA, ki bo za vas izračunal izjemne poti življenja:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je "drugačnost" bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz "onostranstva" so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… "To je to!" sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar  moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.  

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

- beli mag in bralec ciganskih kart
- učitelj meditacije
- angelski terapevt
- mojster meditacijske terapije (v pridobivanju)

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete...vi... Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič


 

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!