Vpogled v ciganske karte

Magični vpogledi…Ciganske karte nosijo prav poseben blagoslov tistemu, ki se mu jih bere, kot tudi tistemu, ki jih bere. Oba sta lahko prepričana, da se bo zgodilo nekaj edinstvenega in da se bo stkala neka mistična, preroška zgodba. Na prvi pogled so ciganske karte videti preproste in zaradi tega jih izkušeni mojstri priporočajo bolj začetnikom, a so vse prej kot to. Dobro je vedeti, da se v njih skriva tisočletno znanje in ob tem je potrebna izredna intuicija tistih, ki jih tolmačimo. Sam sem se jih lotil z veliko mero navdušenja in jih pričel spoznavati. Meditiral sem z vsako cigansko lepotico posebej, da sem dobil še dodatne uvide, veliko sem bral in se učil iz njih, saj nosijo obe plati, tako tisto lepo kot tudi tisto, kateri jaz rečem…posebno sporočilo. Vedno znajo presenetiti, zagotoviti preobrat in pričajo o tem kako je vse odvisno od tega kdo sprašuje karte in kaj jih vpraša.


Poznavalci so mnenja, da bi se naj razvijale vzporedno s tarotom in da je njihova zibelka območje Egipta in Irana od koder so nadaljevale pot po vsej Aziji in naprej. Uporabljali naj bi jih bolj preprosti ljudje, a sčasoma so pritegnile pozornost vse večjih alkimistov. Še danes se jim zaradi tega morda dela krivica, vendar sam pravim, da je vse odvisno od tistega, ki dela z njimi. Odnos pomeni vse. Za vse nas. In tokrat vas vabim, da vzpostavite prav poseben odnos z njimi. Prepričan sem, da bodo tako postale vaše edinstvene in nepogrešljive prijateljice.

Skozi delo s ciganskimi kartami sem spoznal, da v kolikor delamo z njimi spoštljivo in z iskrenimi, poštenimi nameni, nam bodo pokazale izjemne poti, razkrile tančice potencialne prihodnosti in nam podale odgovor na vsako željeno vprašanje. Pravijo, da vse kar delaš, delaj s srcem. Enako velja tudi za tolmačenje kart. Sam sem se z njimi spoznal po čistem naključju preko neke znanke, čeprav je bil pogled na njih bežen, brez kančka pričakovanja so me ravno "ciganke" popeljale na pot mojega razvoja. Pritegnile so me s tem, kako mi lahko nekdo, ki o meni ni vedel skoraj nič iz kart lahko razbere "vse o meni." Takrat so pritegnile mojo pozornost in začel sem jih spoznavat, raziskovat in se učit.

Če na primer vzamemo karto - Sreča.  Je pozitivna karta in ta se pojavi, kjer je doma uspeh ali pa se nakazuje. pozitiven izhod iz situacije. Pokaže nam pot po kateri hoditi za dosego željenega cilja. Predstavlja poslovni, finančni uspeh, srečo v poslu, prijateljstvu, odnosih, napredek... Njena simbolika če bolj podrobno pogledamo predstavlja žensko figuro svetlejših ali oranžnih, rdečih daljših las, ta ženska je lepa naravna in preprosta, njeni lasje predstavljajo moč in uspeh, njena zemeljska vibracija zbira ljudi, posle, ponazarja prijetne dogodke, internet in podobno. Ta karta lahko predstavlja tudi osebo, ki je darežljiva in nesebična v svojem delovanju do drugih, saj verjame, da kar da toliko tudi dobi. Astrološki pomen - nosi vibracijo Jupitra, planeta sreče in obilja, v horoskopu predstavlja znamenje Bika - simbol plodnosti. Če se vprašanje nanaša na število, potem pri karti Sreča govorimo o številu 3 - število sreče, radosti in materialnega. Iz zdravstvenega vidika gledano pa karta Sreča lahko predstavlja celo: prehlad, bolezni stopal, jeter, želodec in slab način prehranjevanja. Vse odvisno od ostalih sosednjih kart, saj te nosijo še dodatna sporočila in natančnejše odgovore. Zato je dobro, da se pri branju teh ciganskih prijateljic opremite z nekom, ki zna dobro prebirati sporočila za vaše najvišje dobro.

Vse to in še več za vas tolmačim …jaz. Zato, ker vam želim vse najlepše. Zato, ker razumem, kaj pomeni iskati odgovore. Iskati včasih luč v temi. Tudi sam sem prehodil pot dvomov. In takrat so mi stali ob strani tisti, ki me imajo radi ...In stale so mi ob strani ciganske karte. Mi vedno znova govorile o poti, ki sem ji nato tudi sledil. 

Vpogled v ciganske karte lahko opravimo osebno, kjer poteka še dodatna interakcija, kjer pride na plano še nekaj dodatnih vprašanj. Vodim vas skozi tolmačenje in vam predstavim zgodbo kart ter vaše potencialne ukrepe.

 Ciganske karte odgovarjajo na vsa vaša srčna vprašanja:

- se bo vse dobro izšlo?
- se boste poročili?
- boste zaključili šolanje?
- kako rešiti določen izziv ali težavo?
- kako preobrniti tok negativnih okoliščin?
- kako izboljšati odnose?
- kako zaslužiti več denarja?

In še in še. Vi vprašate- one odgovorijo.

V kolikor se ne morete udeležiti osebnega branja (priporočljivo), potem vam lahko vpogled ponudim tudi po e-pošti.PREJMITE SVOJ ODGOVOR IN NAJDITE NOVE POTI S POMOČJO CIGANSKIH KART

Kako? Tako, da pošljete e-pošto na nal@potovanjeduse.si  za TERMIN ali pa izrazite željo po e-poštnem vpogledu

Prispevek: 90 eur za osebni vpogled in 80 eur za e-poštni vpogled (pri e-poštnem vpogledu pošljite največ 4 vprašanja)

Vpogled v karte opravljam Nal Husič, profesionalen tolmač ciganskih kart ter angelski terapevt
SPOZNAJTE NALA HUSIČA:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je "drugačnost" bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz "onostranstva" so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… "To je to!" sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar  moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.  

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

- beli mag in bralec ciganskih kart
- učitelj meditacije
- angelski terapevt
- mojster meditacijske terapije (v pridobivanju)

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete...vi... Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!