Interpretacija sanj po e-pošti

INDIVIDUALNO

Interpretacija sanj po e-pošti

Sanjski svet…Edinstven. Mnogi mislijo, da so sanje "samo sanje". A so toliko več. Napovedujejo prihodnost. Sporočajo o stanju podzavesti. Šepetajo resnice višjega jaza..

Ali se vam kdaj zgodi, da ponoči v sanjah odpotujete v svetove, ki jih kar ne morete in ne morete pozabiti? Pravite, da so bile sanje tako resnične? Tam morda srečujete osebo, ki je bila ali je blizu vašega srca? Morda bežite, morda pa opazujete zgodbo, ki se zdi kot da jo poznate, a spomini ne dovolijo, da bi uvideli... od kje?

Svet sanj je svet podzavesti. To se strinjajo številni strokovnjaki. Pojasnijo vam, da so odraz vaših pričakovanj, bolečin, vzorcev. Simboliko znamo brati tisti, ki smo pridobili znanja o sanjah, četudi mnogo ljudi že samo po sebi sluti, kaj jim sporoča nočni svet. Jaz sem tukaj, da vam potrdim vaša razmišljanja ali pa vas...preprosto spomnim. Pomirim. Spodbudim.

Torej, da so sanje odraz podzavesti ni vprašanje. A so mnogo več. Tukaj nastopijo pomembna duhovna zavedanja in znanja. Sanje so tudi sporočila duše. Velikokrat se duše v sanjah obiskujemo. Morda se vam nekdo želi opravičiti ali pa vi želite pozdraviti nit bolečine. Take sanje se rade ponavljajo in vedno močnejše postanejo. Duša ne odneha, dokler ni prepričana, da je sporočilo dostavljeno in razumljeno. Morda pa vam želi višji jaz sporočiti, da se morate nečesa paziti. Ali pa vam pokazati prave odgovore, ki jih iščete.  

Vi boste razumeli, jaz pa vam bom dostavil SANJSKO INTERPRETACIJO

  • razložim vam simboliko v zgodbi, ki se je odvijala
  • razložim vam kaj je od tega "vašega" in katere signale vam pošiljajo ostali vpleteni "igralci"
  • razložim vam kakšno zdravljenje se mora odviti v vašem življenju glede na sporočilnost sanj
  • razložim vam najverjetnejše izide prihodnosti glede na sporočila v sanjah
  • razložim vam kako lahko vi vplivate na boljše izide
  • predam vam sporočila duše, ki se kažejo preko duhovne note sanj

PREJMITE SVOJO INDIVIDUALNO INTERPRETACIJO SANJ

Kako? Tako, da pošljete e-pošto na nal@potovanjeduse.si ter podrobno opišete svoje sanje, za katere želite interpretacijo. Ali pa uporabite spodnji obrazec. Vpogled opravljam Nal Husič, profesionalni jasnovidec. 
IZVAJA

Nal Husič

LOKACIJA

na vašem domačem naslovu

PRISPEVEK

44 eur

Naročite se  

Naročite se

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.