Kje pa tebe šola žuli?

INDIVIDUALNO

Kje pa tebe šola žuli?

V prihajajočem novem šolskem letu predstavljam novost, ki vas bo razbremenila in pripomogla k temu, da boste imeli več časa, lahkotneje boste opravili obveznosti vsakdana ter nenazadnje hodili mirnejši spat in imeli več življenjske energije za vašo družino, prijatelje, hobije in predvsem zase. Sestavila sem program, ki je pomoč pri šolskih obveznostih in bo opora za vas in vašega otroka. Pripomogel bo najmanj obema. Povabljeni, da se razbremenite šolskih stvari, se obrnete name in skupaj sestavimo načrt za uspešnejše opravljene obveznosti.

Vstop v novo šolsko leto prinese s seboj nova znanja in spoznanja. Znanj, snovi je veliko in se včasih zgodi, da se nakopičijo informacije, ki jih je potrebno pravilno umestiti in narediti red ter ustvariti disciplino, prijateljski sistem, ki bo sodeloval s teboj in ti dobro služil. Vabljena, vabljen, bova skupaj izklesala učni kompas, ki bo tvoje vodilo in zagotovilo, da ti bo uspelo izboljšati sistem, da bo čas tvoj zaveznik, ki ti bo omogočal, da poleg stvari, ki so potrebne za šolo, uspešno ustvarjaš še tiste reči, po katerih tvoje srce hrepeni in si jih želi. Skupaj bova ustvarila pogoje, ki te bodo vodili v sistemski red učenja, osvajanja snovi, doseganja željenih rezultatov v šoli, ki te bodo zadovoljevala in v kreativne uspehe popeljala.

Preko najinih srečanj bova spoznala načine kako se lotiti šolske snovi, si razporediti čas za delo in stvari, ki te radostijo, efektivno prevetrila tvoje misli in jih naravnala na poti uspeha, ki ti bo prinašal spoznanja kako živeti, predelovati šolsko snov, hkrati pa igrivo ter lahkotneje v življenju uspeti. S pomočjo meditacije bova utrjevala znanja šolske snovi in poenostavila morda kakšne izzive, ki ti jih učna snov veli. Spremljala naju bo glasba, ki je ustvarjena posebej zato, da skozi svoje zvoke pripomore k ugodnejšemu vplivu na možgane, da se lažje sprostijo, učijo, pomagajo nam pri priklicu spominov in naučene učne snovi, frekvenca glasbe nam doda vrednost. Da je naša koncentracija intenzivnejša in podaljša možen časovni interval učenja. Ta zvočna meditacija bo izjemna podpora, saj ima vpliv na valovanje naših možganov in s frekvenco alfa stanja lahko dosežemo globoko sproščenost, katera pa nam pripomore k boljšemu učenju in koncentraciji, spodbuja domišljijo, spomin, vizualizacijo, kar nam daje dobro podlago, da se imamo možnost sprogramirati na uspeh.

V učenje bova vključila razne tehnike za lažje pomnenje snovi, da bo stvar bolj lahkotna, hkrati pa učinkovita. In veš kaj, najina srečanja bodo zabavna, učeče igriva, disciplinirana, da bo snov osvojljiva, seveda pa tako unikatna, da bova osvajala učno pot in se hkrati izpolnjujoče razigrala in logično, da tudi nasmejala 

Na individualnih urah bova:

  •  naredila načrt kako se lotiti snovi
  • pregledala poglavja, ki ti težijo
  • se lotila tehnik, ki misli razbremenijo
  • pogumno prevetrila snov in jo utrdila
  • se med tem sprostila in kaj kreativno meditativnega osvojila
  • se ponovno podala v lov na osvojeno snov
  • se nasmejala, drug drugemu high five podala in pogumno odkorakala domov, saj bova imela osvojeno znanje in učno snov

Srečanja so individualna, obravnavana glede na področje in učno snov. Trajajo uro in pol, da znanje nadgradiva, se sprostiva in odideva domov ter naslednji dan uspešno po novo znanje na šolski učni stol ;)

Primerna so za vse otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole, ki jim šolska učna snov predstavlja izzive, morda strah ohromi telo pred nastopanjem, bi bilo dobrodošlo razporediti čas za treninge, hobije in uskladiti s šolskimi obveznostmi? Morda je enostavno preveč impulzov zunanjega sveta in potrebuješ umiritev, razbremenitev misli, kjer meditacija in razne druge tehnike pripomorejo, da je svet bolje obvladljiv in lahkotnejši. Različni smo si in veliko je stvari, ki na nas vplivajo. 

Če se med naštetimi kje najdeš tudi ti, mi piši na vita@potovanjeduse.si ali pa se prijavi preko spodnjega obrazca in bova skupaj našla rešitev, da se te razbremeni.

IZVAJA

Vita Lesnjak

LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

35 eur

Naroči se  

Naroči se

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?