Medijstvo

INDIVIDUALNO

Medijstvo

Komunikacija z vašo ljubljeno osebo v Nebesih

Medijstvo je oblika svetovanja, kjer gre za komunikacijo s preminulo dušo. Ta komunikacija poteka s pomočjo duhovnih vodnikov, angelov in mojstrov. Duhovno vodstvo vzpostavi močno energetsko polje svetlobe, ki omogoči mediju jasno komunikacijo. To polje svetlobe je pravzaprav polje ljubezni, ki preseže vse omejitve časa, prostora in različnih dimenzij. Z vezjo ljubezni smo s svojimi ljubljenimi preminulimi večno povezani in te vezi se nikoli ne prekinejo. Prav s pomočjo teh vezi ljubezni lahko komuniciramo in dobimo potrditev, da je z našimi dragimi v duhovnem svetu vse v najlepšem redu.

Ko naši bližnji preminejo, zapustijo telo in vstopijo v novo dimenzijo bivanja - v duhovni svet. Njihova zavest se pravzaprav osvobodi zemeljskih spon in stopi v novo, višje stanje zavesti. To je povsem naraven proces in v duhovnem svetu se prihoda duše veselijo prav tako, kot se mi veselimo rojstva otroka. Postopek prehoda v duhovni svet je tako obarvan z lepoto in čudežnostjo življenja.

Kljub temu, da je prehod v duhovno raven bivanja lahko zelo prijetna izkušnja za dušo, pa je hkrati lahko zelo boleča za bližnje, ki ostanejo na zemeljski ravni in imajo občutek, da so izgubili vse stike z ljubljeno osebo. Gre za občutek dokončnosti oz. konca, ki lahko prinese globoke čustvene bolečine. Naloga medija je, da s pomočjo duhovnega vodstva angelov in duhovnih vodnikov stopi v stik s preminulo dušo ter preda informacije, ki potrdijo njen nadaljnji obstoj. Duše duhovnega sveta nam vedno posredujejo svojo ljubezen in hvaležnost. Sedaj bivajo v zelo lepi dimenziji duhovnega sveta, so srečne in želijo, da smo tudi mi tukaj v fizični realnosti srečni.

POGOVOR Z MEDIJEMSamo svetovanje poteka približno 40-60 min, pri čemer je prva faza namenjena predvsem identifikaciji duše, s katero komuniciramo - duša posreduje informacije o svojem preteklem življenju in s tem potrdi svojo identiteto. Nato pa duša posreduje še dodatne informacije o sebi in svoji trenutni ravni bivanja. Naloga medija je pravzaprav  le  biti prevodnik informacij, udeleženca, ki je prišel na medijsko svetovanje, pa, da s svojimi vezmi ljubezni omogoči stik z dušo, s katero bi želel komunicirati.

Samo medijstvo v celoti poteka v obliki sproščenega pogovora, kjer vsi skupaj (medij, udeleženec, duhovni svet, dušapreminulega) ustvarijo čudovito atmosfero ljubezni in povezanosti. Veliko ljudi po medijstvu občuti globlji notranji mir, razumevanje širše slike življenja. Človek je pripravljen odpreti nov list v svoji knjigi življenja, pa čeprav bi se to pred samim medijstvom zdelo nemogoče.

V kolikor prihajate na medijstvo, pridite odprti, sproščeni, z ljubečimi nameni komuniciranja s preminulo osebo. Potrebno je jasno vedeti, da v kolikor človek poišče medija z namenom manipulacije, pridobivanja materialnih informacij (zakaj je nekomu drugemu zapustil denar..) ali pa morda zato, da skeptično preverja usposobljenost medija, potem duša preminulega v taki komunikaciji ne bo sodelovala. Njihov namen ni kakršnokoli dokazovanje. Sami določajo, kaj želijo povedati in kakšna bodo ta sporočila. Velikokrat so kratka, a prepoznavna.Potrebno je vedeti tudi, da je delo s preminulo dušo drugačno kot delo z angeli in na to komunikacijo vpliva več dejavnikov - koliko časa je minilo od fizične smrti, ali se je duša že reinkarnirala, vpliva tudi stanje duše, kjer se trenutno nahaja. Duše so torej tiste, ki se odločijo ali so pripravljene na komunikacijo ali ne -včasih pa je le potrebno še malce počakati. V kolikor pa komunikacija je mogoča, boste prejeli številne potrditve, da je z vašo ljubljeno osebo vse v redu, da je srečna, da pazi na vas in vas ima še vedno neizmerno rada. Taki medijski readingi prinašajo obilo olajšanja in občutka ljubezni. Vemo, da z našimi dragimi ne bomo nikoli ločeni ter se bomo nekega dne znova srečali doma, v duhovnem svetu.

Tehniko medijskega svetovanja opravljamo z namenom pomoči ob žalovanju. Če ste v procesu žalovanja oz. se soočate z neozdravljivo boleznijo (lastno, bližnjega) ter si želite duhovnega vpogleda in razumevanja, se lahko naročite na medijsko svetovanje. 

V kolikor imate preminulo osebo, s katero bi radi vzpostavili stik vam Potovanje duše ponuja to vrsto pomoči. V kolikor stika s preminulo osebo ne bi želeli, zanima pa vas na splošno potovanje duše in posmrtno življenje, morda imate celo znake posmrtnega življenja  vašem domu (tako imenovane ''duhove'') imamo na voljo delavnice kot individualna svetovanja, kjer boste dobili odgovore na vaša vprašanja. Tistim, ki se soočate z ''duhovi'' bomo svetovali kako lahko ujetim dušam pomagate, jih pospremite v svetlobo in tako dosežete mir. 

Naj vas varujejo angelska krila. 

Naročite se

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.