Numerološki izračun življenjskih odgovorov po e-pošti

INDIVIDUALNO

Numerološki izračun življenjskih odgovorov po e-pošti

Reading šifre karmičnih zapisov...

V dobi transformacije iščete toliko odgovorov, ki pa so že bili zapisani ob vašem rojstvu. In sedaj jih lahko odkrijete. 

Tokrat predstavljam nekaj čisto posebnega in edinstvenga - numerološki reading šifre karmičnih zapisov je poseben vpogled in izračun vaše življenjske poti, ki vključuje številne odgovore, glede na šifre, ki so bile karmično zapisane ob vašem rojstvu. Prav tako boste prejeli sporočila glede na vaš prevladujoči planet in bitja drugih dimenzij, ki delajo in komunicirajo z vami. Ta bitja Vam prinašajo določeno vibracijo, znanja, pa tudi pomoč, ki jo potrebujete. Ta zapis vam poda usmeritve, prejeli pa ga boste kar po e-pošti in vam ne bo potrebno zapuščati vašega doma. To niso astrološki izračuni, temveč posebni karmični izračuni preko numerologije, zvezdnih poti, karmičnih poti...  To pa še ni vse. V readingu prejmete tudi spoznanja o svojih šibkih točkah, preizkušnjah, kako ojačati moč svoje poti in omiliti karmo... Preberite spodaj in dovolite kodam, da odprejo svoja skrivnostna vrata in vam prišepnejo poti, ki vas bodo naravnost očarale. S tem boste odklenili tudi svoj potencial. Nato morate le še stopiti.

Osnovni numerološki reading vključuje (prispevek 80 eur)


 

  • karmični zapis vibracije, ki vlada Vašemu imenu in priimku
  • karmični zapis vibracije ob Vašem rojstvu in napotki kako slediti svoji poti izpopolnjenosti
  • karmična leta in preobrati
  • prepoznava vaše globalne misije, potenciala in podzavestnih lekcij
 Razširjeni numerološki reading vključuje - poleg osnovnega zapisa še : (prispevek 99 eur)

  • duhovna anatomija glede na vašo kodo rojstva in okrepitev šibkih telesnih in energetskih točk
  • vaša osebna zdravilna številka in njena uporaba
  • izdelava posebne sekvence po vaši želji: PRI NAROČILU DOPIŠITE KONKTRETEN IZZIV ALI ŽELJO na kateri želite delati
  • sporočilo ciganskih kart za trenutno vodstvo v življenju 
Naročila na ta posebni zapis pošljite na nal@potovanjeduse.si, s polnim imenom in priimkom ter datumom rojstva, ter izbrani reading. V primeru razširjenega zapisa dopišite še izziv ali željo, kot opisano zgoraj. Lahko pa tudi izpolnite spodnji obrazec.
IZVAJA

Nal Husič

LOKACIJA

na vašem domačem naslovu

PRISPEVEK

80 eur ali 99 eur

Naročite se  

Naročite se

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.