Reiki za živali (osebno ali na daljavo)

INDIVIDUALNO

Reiki za živali (osebno ali na daljavo)

Vsako živo bitje potrebuje kdaj energijsko podporo, naše živali še posebej. Toliko nam dajejo, naši domači ljubljenčki, ravno tako kot živali, ki so bolj oddaljene od nas in so prostoživeče v naravi. Predstavljajo ogromen center svetlobe na Zemlji, zato jih negujmo. Vsi ljubitelji teh čudovitih bitij nedvomno vemo koliko sočutja premorejo in kako hvaležni smo lahko, da nas obkrožajo. Ravno s tem zavedanjem, sem se kot certificirana reiki terapevtka odločila, da jih tudi sama energijsko podprem. 

Kaj sploh je reiki terapija za živali?

Kot reiki terapevtka pri živalih vzpodbudim dvig energijske podpore, da potem žival sproži proces samozdravljenja. Gre za dvig univerzalne življenjske energije, s pomočjo katere se zgodijo samoozdravitveni procesi v njej. Uporablja se kot dopolnilna metoda zdravljenja, zato svetujem tudi obisk veterinarja vedno, ko je to potrebno. Velikokrat se je izkazalo, da se ti dve metodi prav sinhrono dopolnita, kar se pokaže potem na hitrejšem celjenju morebitnih ran, poškodb in drugih vrst regeneracijskega procesa. Lahko pa se uporablja tudi kot priprava na proces veterinarskega zdravljenja. Po svetu je Reiki razširjen v raznih veterinarskih ambulantah kot podpora veterinarskemu procesu zdravljenja. 

Kdaj žival potrebuje energijsko podporo


 

 • kadar žival energijsko in fizično reagira drugače kot ponavadi
 • opaženo drugačno obnašanje kot ponavadi
 • zavračanje hrane in vode
 • prebavne težave
 • anksioznost
 • agresivno obnašanje
 • na videz nepojasnjen strah ali odzivi
 • telesne spremembe
 • okrevanja po poškodbah, operacijah
 • splošno slabo počutje
 • epileptični napadi
 • boljša rast
 • preventive
 • ko želimo žival energijsko zaščititi
 • pri lajšanju bolečin
 • hitrejše vključevanje v nova okolja
 • žalovanje ob odhodu

Kako terapija poteka in kakšno vlogo imate vi kot skrbnik živali?

Terapija lahko poteka na daljavo ali pri vas doma, kjer je žival v domačem okolju, da se počuti varno. Živali so ponavadi za terapije zelo dovzetne, proces se vzpostavi hitro, umirijo se in ponavadi potem zadremajo. Sama se rada pohecam, da gredo v meditativno stanje samozdravljenja in prepričana sem, da se ne motim. Ponavadi se na biopolju pokažejo informacije, ki potem vam kot skrbnikom povedo kaj lahko za svoje živali naredite in jim pomagate. Terapija je primerna za vse vrste živali, udomačene in prostoživeče. 

Če žival kaj potrebuje, to pokaže nedvoumno, jasno. Mi kot skrbnik pa imamo odgovornost, da smo ob njej in znamo te znake opazovati, prepoznati sami ali s pomočjo druge osebe in ji stopiti v oporo. Tako kot ljudje, tudi vsaka žival potrebuje svojstven, individualen pristop, kar izražajo preko telesne govorice, ki pa jo je potrebno pravilno prebrati in zaznati tudi na subtilnejših nivojih. Gre za izredno čutna, subtilna bitja, do katerih lahko vzpostavimo kontakt preko srčne povezave. In ravno to se vzpostavi preko subtilne povezave, ki jo Reiki omogoča. 

Kot zagovornica in srčna ljubiteljica živali vem koliko nam ta bitja doprinesejo in kakšen pomen imajo za naš planet. Eni se tega zavedamo bolj, drugi manj, prepričana pa sem, da si vsak skrbnik, podpornik narave, ljubitelj živali, želi, da bi jih podprli na različne načine. Eden izmed načinov je Reiki energijska podpora, ki ima neverjetne, nepredstavljive učinke, dokler se ne preizkusi v praksi. Potem se odpre novo obzorje h kateremu stremimo.

Topel in srčen pozdrav vsem skrbnikom, ki podpirajo naravo, so jo pri volji razumeti in podpreti.

Trajanje terapije: do 30 minut

Prispevek za osebno terapijo: prva terapija 45 eurov, vsaka nadaljnja 35 eurov; za področje Ljubljane ali okolice (radij 20 km), radij and 20km se obračuna 0,80 eur/kilometer (v obe smeri)

Prispevek za terapijo na daljavo: prva terapija 40 eurov, vsaka nadaljnja 35 eurov

Izpolnite spodnji obrazec in oglasim se vam z dodatnimi navodili. V  komentar pa zapišite ali želite terapijo osebno ali na daljavo. 

Pa naj bo vašemu živalskemu prijatelju samo še lepo. Vita

IZVAJA

Vita Lesnjak

LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

45 eur

Naroči se  

Naroči se

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?