Vpogled v ciganske karte

INDIVIDUALNO

Vpogled v ciganske karte

Natančni odgovori preroških lepotic.

Magični vpogledi…Ciganske karte nosijo prav poseben blagoslov tistemu, ki se mu jih bere, kot tudi tistemu, ki jih bere. Oba sta lahko prepričana, da se bo zgodilo nekaj edinstvenega in da se bo stkala neka mistična, preroška zgodba. Na prvi pogled so ciganske karte videti preproste in zaradi tega jih izkušeni mojstri priporočajo bolj začetnikom, a so vse prej kot to. Dobro je vedeti, da se v njih skriva tisočletno znanje in ob tem je potrebna izredna intuicija tistih, ki jih tolmačimo. Sam sem se jih lotil z veliko mero navdušenja in jih pričel spoznavati. Meditiral sem z vsako cigansko lepotico posebej, da sem dobil še dodatne uvide, veliko sem bral in se učil iz njih, saj nosijo obe plati, tako tisto lepo kot tudi tisto, kateri jaz rečem…posebno sporočilo. Vedno znajo presenetiti, zagotoviti preobrat in pričajo o tem kako je vse odvisno od tega kdo sprašuje karte in kaj jih vpraša.

Poznavalci so mnenja, da bi se naj razvijale vzporedno s tarotom in da je njihova zibelka območje Egipta in Irana od koder so nadaljevale pot po vsej Aziji in naprej. Uporabljali naj bi jih bolj preprosti ljudje, a sčasoma so pritegnile pozornost vse večjih alkimistov. Še danes se jim zaradi tega morda dela krivica, vendar sam pravim, da je vse odvisno od tistega, ki dela z njimi. Odnos pomeni vse. Za vse nas. In tokrat vas vabim, da vzpostavite prav poseben odnos z njimi. Prepričan sem, da bodo tako postale vaše edinstvene in nepogrešljive prijateljice.

Skozi delo s ciganskimi kartami sem spoznal, da v kolikor delamo z njimi spoštljivo in z iskrenimi, poštenimi nameni, nam bodo pokazale izjemne poti, razkrile tančice potencialne prihodnosti in nam podale odgovor na vsako željeno vprašanje. Pravijo, da vse kar delaš, delaj s srcem. Enako velja tudi za tolmačenje kart. Sam sem se z njimi spoznal po čistem naključju preko neke znanke, čeprav je bil pogled na njih bežen, brez kančka pričakovanja so me ravno "ciganke" popeljale na pot mojega razvoja. Pritegnile so me s tem, kako mi lahko nekdo, ki o meni ni vedel skoraj nič iz kart lahko razbere "vse o meni." Takrat so pritegnile mojo pozornost in začel sem jih spoznavat, raziskovat in se učit.

Če na primer vzamemo karto - Sreča.  Je pozitivna karta in ta se pojavi, kjer je doma uspeh ali pa se nakazuje. pozitiven izhod iz situacije. Pokaže nam pot po kateri hoditi za dosego željenega cilja. Predstavlja poslovni, finančni uspeh, srečo v poslu, prijateljstvu, odnosih, napredek... Njena simbolika če bolj podrobno pogledamo predstavlja žensko figuro svetlejših ali oranžnih, rdečih daljših las, ta ženska je lepa naravna in preprosta, njeni lasje predstavljajo moč in uspeh, njena zemeljska vibracija zbira ljudi, posle, ponazarja prijetne dogodke, internet in podobno. Ta karta lahko predstavlja tudi osebo, ki je darežljiva in nesebična v svojem delovanju do drugih, saj verjame, da kar da toliko tudi dobi. Astrološki pomen - nosi vibracijo Jupitra, planeta sreče in obilja, v horoskopu predstavlja znamenje Bika - simbol plodnosti. Če se vprašanje nanaša na število, potem pri karti Sreča govorimo o številu 3 - število sreče, radosti in materialnega. Iz zdravstvenega vidika gledano pa karta Sreča lahko predstavlja celo: prehlad, bolezni stopal, jeter, želodec in slab način prehranjevanja. Vse odvisno od ostalih sosednjih kart, saj te nosijo še dodatna sporočila in natančnejše odgovore. Zato je dobro, da se pri branju teh ciganskih prijateljic opremite z nekom, ki zna dobro prebirati sporočila za vaše najvišje dobro.

Vse to in še več za vas tolmačim …jaz. Zato, ker vam želim vse najlepše. Zato, ker razumem, kaj pomeni iskati odgovore. Iskati včasih luč v temi. Tudi sam sem prehodil pot dvomov. In takrat so mi stali ob strani tisti, ki me imajo radi ...In stale so mi ob strani ciganske karte. Mi vedno znova govorile o poti, ki sem ji nato tudi sledil. 

Vpogled v ciganske karte lahko opravimo osebno, kjer poteka še dodatna interakcija, kjer pride na plano še nekaj dodatnih vprašanj. Vodim vas skozi tolmačenje in vam predstavim zgodbo kart ter vaše potencialne ukrepe.
 

Ciganske karte odgovarjajo na vsa vaša srčna vprašanja

  • se bo vse dobro izšlo?
  • se boste poročili?
  • boste zaključili šolanje?
  • kako rešiti določen izziv ali težavo?
  • kako preobrniti tok negativnih okoliščin?
  • kako izboljšati odnose?
  • kako zaslužiti več denarja?

In še in še. Vi vprašate- one odgovorijo. V kolikor se ne morete udeležiti osebnega branja (priporočljivo), potem vam lahko vpogled ponudim tudi po e-pošti. Prijavite se preko spodnjega obrazca. 

Vpogled v karte opravljam Nal Husič, profesionalen tolmač ciganskih kart ter angelski terapevt

IZVAJA

Nal Husič

PRISPEVEK

90 eur za osebni vpogled in 80 eur za e-poštni vpogled

Naročite se  

Naročite se

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.