BOŽIČNO DARILO: BREZPLAČNI MEDITACIJI ZA VAS IN VAŠE OTROKE

En lep božični pozdrav
 

Želimo vam mirno Božično jutro. Naj vas objema toplina ljubezni, ki danes vlada. Božiček pa je nekaj pustil za vas...tudi pri nas. Ker verjamemo, da mir prinašajo meditacije in ker vemo, kako zelo jih imate radi...smo za vas izbrali 3 darila. 3 brezplačne meditacije.
 
Dve prihajata v tem sporočilu, ena, prav posebna pa vas bo obdarovala v sobotnih, predsilvestrovskih sporočilih. Za vas jo je pripravila Cristy in z mogočnim obredom bo odprla pravljična vrata v leto 2018. Zato je nikar ne zamudite.
 
A obdarovanja se tukaj ne končajo! NAPOVEDUJEMO BREZPLAČNE DOGODKE V ZAČETKU LETA Z NAMI, pa tudi velik začetek tečaja jasnovidnosti, ter ostale izjemne meditacije. Ne pozabite pokukati spodaj kako se pridružiti, ko vam bomo brezplačno pokukali v leto 2018 in kaj vam prinaša...
 
Kliknite na spodnje slike za meditacije...Pa naj se se vaša darilca odvijejo...zdaj. <3
 

 

MEDITACIJA ZA OTROKE: ČAROBNI GOZD ZA LAHKO NOČ
 


 

NOČNE ZVEZDNE MIRU: UMIRITEV PRED SPANJEM
 

 

DVE BREZPLAČNI PREDSTAVITVI V ZAČETKU LETA
16.1. NAL IN NATAŠA: VEČER MOGOČNIH VPOGLEDOVVabljeni na večer sporočil, ki bodo ganila vaše srce. 

V našem duhovnem ateljeju združujemo številna globoka duhovna znanja. Mnogi ljudje najdejo odgovore preko tečajev, medtem ko imajo drugi radi individualni dotik. V ta namen smo nedavno odprli prelepo terapevtsko sobo, kjer se vaše srce počuti kot doma. Vas zanima kakšna sporočila slišijo tisti, ki jih objamejo energije v njej? Ponosni smo, da sodelujemo z dvema izjemnima terapevtoma. Oba sta certificirala angelska terapevta in medija. In vsak izmed njiju prinaša prav posebno nebeško darilo.
 
Spoznajte Nala Husiča in Natašo Krizmanič, ki sta vam pripravila prav poseben večer sporočil za vas. Spoznajte njuno zgodbo, delo, nato pa se prepustite Nebesom, da spregovorijo z njuno pomočjo. 
 
Najavljamo prav poseben večer, kjer se bo združevalo sledeče:


 
1. NAL HUSIČ - BRANJE CIGANSKIH KART IN NUMEROLOŠKI IZRAČUNI
 
Magični vpogledi…Ciganske karte nosijo prav poseben blagoslov tistemu, ki se mu jih bere, kot tudi tistemu, ki jih bere. Oba sta lahko prepričana, da se bo zgodilo nekaj edinstvenega in da se bo stkala neka mistična, preroška zgodba. Na prvi pogled so ciganske karte videti preproste in zaradi tega jih izkušeni mojstri priporočajo bolj začetnikom, a so vse prej kot to. Dobro je vedeti, da se v njih skriva tisočletno znanje in ob tem je potrebna izredna intuicija tistih, ki jih tolmačimo. Nal se jih je lotil z veliko mero navdušenja in jih pričel spoznavati. Meditiral je z vsako cigansko lepotico posebej, da je dobil še dodatne uvide, veliko je bral in se učil iz njih, saj nosijo obe plati, tako tisto lepo kot tudi tisto, kateri Nal reče…posebno sporočilo. Vedno znajo presenetiti, zagotoviti preobrat in pričajo o tem kako je vse odvisno od tega kdo sprašuje karte in kaj jih vpraša. 
 
Na ta večer bo Nal predal nekaj sporočil iz ciganskih kart, spoznali pa boste tudi njegove tečaje branja ciganskih kart, numerološke izračune, ki jih izdela za vas, interpretacijo sanj, ki vam ponudi marsikateri odgovor in izjemne regresije v prejšnja življenja. 


 
2. NATAŠA KRIZMANIČ - MEDIJSTVO IN ENERGIJSKA ČIŠČENJA PROSTOROV
 
Ko naši bližnji preminejo, zapustijo telo in vstopijo v novo dimenzijo bivanja - v duhovni svet. Njihova zavest se pravzaprav osvobodi zemeljskih spon in stopi v novo, višje stanje zavesti. To je povsem naraven proces in v duhovnem svetu se prihoda duše veselijo prav tako, kot se mi veselimo rojstva otroka. Postopek prehoda v duhovni svet je tako obarvan z lepoto in čudežnostjo življenja.Kljub temu, da je prehod v duhovno raven bivanja lahko zelo prijetna izkušnja za dušo, pa je hkrati lahko zelo boleča za bližnje, ki ostanejo na zemeljski ravni in imajo občutek, da so izgubili vse stike z ljubljeno osebo. Gre za občutek dokončnosti oz. konca, ki lahko prinese globoke čustvene bolečine. Naloga medija je, da s pomočjo duhovnega vodstva angelov in duhovnih vodnikov stopi v stik s preminulo dušo ter preda informacije, ki potrdijo njen nadaljnji obstoj. In Nataša je ljubeč medij, ki vam bo s sporočili zagotovo orosila oči. Duše duhovnega sveta vam s pomočjo Nataše vedno posredujejo svojo ljubezen in hvaležnost. 
 
Na ta večer vam bo Nataša predala nekaj sporočil vaših pokojnikov, vam pokazala te čudovite dimenzije, hkrati pa ne bo manjkalo predstavitve učinkovitosti energijskega čiščenja prostorov.
 
 
To je klic za vas. Sporočila vas čakajo. Nebeški šepeti pa ljubijo v neskončnosti. Vabljeni!
Kdaj: Torek 16.1.2018 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
BREZPLAČNO
Vodita: Nal Husič in Nataša Krizmanič
Prijave: natasa@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

1.2. BREZPLAČNA PREDSTAVITEV Z MEDITACIJO
ŠOLA ZA UČITELJE ENERGIJSKIH POVEZAV

Tvoja duša je zaslišala klic. In kar naenkrat veš, da je prišel čas, da se temu klicu odzoveš. Temu pravijo različno. Klic zemeljskemu angelu. Šepet bodočemu duhovnemu učitelju. Podano nalivno pero glasniku Nebes. To je duša "Lightworkerja", nekoga, ki je poklican, da stopi v službo Nebes za lastno srečo in za služenje svetu. Z zagotovilom, da gresta z roko v roki. 
 
Dobrodošli na tečaju, ki ga v našem ateljeju predstavlja Mihael Žmahar prvič. Preko svojega izjemnega duhovnega dela je srečeval ljudi, ki so v sebi čutili globok duhovni smisel. Vedeli so, da si ta smisel želijo deliti. Pa vendar so mnogi s čistim srcem vseeno obupali nad potjo delavca luči. Kajti duhovna krila so velikokrat zadela v zid težkih zemeljskih realnosti. Mnogi so iskali odgovor na to kako deliti svojo edinstveno svetlobo  s svetom, ki se mnogokrat zdi vse prej kot le-ta - svetloba. 
 
A Stvarstvo je močno potrkalo na vrata človeštva in opozorilo, da je čas nove ere tukaj. Čas, da se zaživi drugače. Čas, da se prepletejo duhovne esence z zemeljskim obstojem. Da se prebudi pozabljene resnice, zato da bi znali brati znake Nebes takoj in ne takrat, ko mora življenje to pokazai s težkimi naravnimi ali čustvenimi udarci. 
 
In išče se ljudi..., ki so pripravljeni stopiti v vlogo duhovnih učiteljev oziroma v vlogo učiteljev energijskih povezav.


 

ZATO NAPOVEDUJEMO VELIKO, PREMIERNO ŠOLO
VABLJENI NA BREZPLAČNO PREDSTAVITEV 1.2.20181.2. bo Mihael Žmahar na brezplačni predstavitvi le za vas ekskluzivno spregovoril o tem, kaj šola vključuje, kakšna znanja lahko pričakujete...to pa še ni vse...Edinstveno darilo tega večera za vas je...
 
BREZPLAČNA VODENA MEDITACIJA, KJER BOSTE ODPOTOVALI V SVETOVE SVOJIH DUHOVNIH DAROV - NAJ VAM ANGELI IN STVARNIK PRIŠEPNEJO KDO STE KOT SVETLOBA NA ZEMLJI, KAJ JE VAŠ POTENCIAL IN KAKO TO DELITI S SVETOM...TO BO VELIKA MEDITACIJA ŽIVLJENJSKEGA POSLANSTVA!
 


Pa se že zasliši glas mnogih dvomljivcev, ki bi najraje prijeli za sodniško kladivo in rekli: "Tega se ne moreš naučiti! Duhovni učitelj ali si ali pa nisi!"
 
Drži. Duhovnost ni naučena. Je del vsakega izmed nas. Vsi prihajamo iz zibelke Večnosti in vsi se želimo spomniti svojega izvora. Na Zemlji prehodimo premnoge poti, da bi se vrnili k tisti za katero vemo, da jo poznamo vsi - in to je pot svetlobe. Pa vendar se mnoga znanja razblinijo v tro-dimenzionalnem svetu.
 
In odločil sem se, da naredim tečaj posebnih iniciacij. Z namenom, da s posebnimi povezavami v vas prebudim tisto kar vi že ste, da poskrbim, da se spomnite svojih lastnih zmožnosti. Da vam pokažem pot do spomina, katera pa je bila mogoče do sedaj zaradi mnogih blokad naprehodna... Da končno zažarite v vsej svoji moči. Opravljen tečaj ne bo pomenil, da ste duhovni učitelji, a jaz vem, da to boste - ker boste dvignili lastno duhovno zavedanje in to nato naučili druge. To je duhovni učitelj. To je lightworker. In to je klic za vas. 
 
Mnogi izmed nas, ki delamo v našem duhovnem ateljeju smo se v duhovne učitelje rojevali iz lastne bolečine in izgub. Takrat smo poiskali sebi podobne ljudi, ki so nam pokazali smisel v preizkušnjah in nas povedli na pot svetlobe. Da bi na njej lastno bolečino preobrazii v duhovno razumevanje. In to smo tudi storili. Izostrili svoje naravne darove. In sedaj smo to pot pripravljeni pokazati vam. 
 
Pa če želite obogatiti svoje življenje, ali pa stopiti na mogočno pot dela s svetlobo za iskalce upanja in življenjskih odgovorov. 
 
Tečaj bo vključeval veliko spoznanj o duhovnih resnicah, predvsem pa bo praktično naravnan z energijskimi iniciacijami, ki na energijski in dnk ravni aktivirajo duhovne spomine.

 
1. stopnja: ZEMELJSKI ANGELI
 
- kdo so zemeljski angeli in kaj je njihova vloga
- energijska skrb zase in za fizično telo zemeljskega angela
- odpravljanje blokad zaradi prejšnjih življenj, kjer se je delo s svetlobo končalo nepričakovano
- razumevanje sinergije med egom in dušo: posebne vaje, tehnike in iniciacije za poravnavo in simbiozo med obema
- spuščanje težkih navezav, ki znižujejo zavedanje
- yin/yang ravnovesje obeh svetov v zemeljskem angelu
 

 
2.stopnja: NEBEŠKI GLASNIK 
 
- spoznavanje svojih vodnikov za različna dela na področju duhovih učenj
- iniciacije za kanaliziranje svetlobnih bitij
- predajanje sporočil višjih sfera: tehnike kanaliziranega pisanja in odpravljanje nebeško-kreativnih blokad
- odpiranje portalov med dimenzijami za močne meditacije in predavanja, ki jih ljudje lahko močno občutijo
- razumevanje in tolmačenje vizij in simbolov v meditacijah
 

 
3.stopnja: BRALEC SVETLOBNIH KOD
 
- branje aure za pridobivanje pomembnih informacij
- barvna terapija in informacije, ki jih lahko beremo preko barv
- oblikovanje zdravilne energije z eteričnim telesom
- branje različnih energij, ki potrebujejo presvetlitev (preobračanje negativnih esenc v duhovno, svetlobno razumevanje)
- branje informacij višjega jaza (pogrešanih, poškodovanih oseb, ki potrebujejo energijsko podporo, ko želijo nadaljevati zemeljsko pot in potrebujejo zato močno svetlobno pomoč)
 

 
4.stopnja: DUHOVNI UČITELJ
 
- iniciacije svetlobnih vrednot lightworkerja
- cikli lightworkerja
- vložene energijske investicije lightworkerja
- energijsko povezovanje z nebeškimi lightworkerji
- zaščitne iniciacije na poti svetlobe: ko se lightworker sreča z obsodbami, kritikami in napadi - kako najti možnost presvetlitve v pozitivno in kako zaščititi svojo vibracijo, da je nedotakljiva za te vplive
- prijateljstva in partnerstva lightworkerja
- karmične poti in nove zaveze
- lightworker in delo z naravo
 

 
Tečaj vključuje posnete vaje in meditacije za razvoj, tehnike domačega dela in tehnike dela z drugimi ljudmi. Je praktično naravnan in vključje veliko iniciacij.
 
PRIDOBLJEN NAZIV NA CERTIFIKATU: UČITELJ ENERGIJSKIH POVEZAV
 

 
VABLJENI NA EDINSTVENO PREDSTAVITEV!
Kdaj: Četrtek 1.2.2018 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
BREZPLAČNO
Vodi: Mihael Žmahar
Prijave: mihael@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

 

CRISTY ŽMAHAR KLIČE V MOČNE VODE NOVE TERAPEVTE!

To pa še ni vse. CRISTY ŽMAHAR KLIČE V MOČNE VODE NOVE ANGELSKE SVETOVALCE IN TERAPEVTE! 14.1. najavlja izjemen tečaj jasnovidnosti in angelske terapije za vse, ki želite uriti šesti čut za svoje boljše življenje, nato pa postati certificirani svetovalci, ki boste po njeni metodi lahko ustanovili svoje terapevtske centre in dobro delili med ljudi! Ne zamudite te ekskluzive spodaj.
 

Angelska terapija & jasnovidnost malce drugače!

Cristy Žmahar predstavlja avtorski program izjemnih tehnik in angelskih terapij, ki posega v globoke energijske nivoje z namenom uravnovešanja tegob in odklepanja novih smeri lepšega življenja. Program je nastajal dolgo in z angelsko ljubeznijo, za udeležence pa predstavlja dve možnosti in sicer: 1. tečaja se udeležite v kolikor si sami želite boljših poti usode in 2., tečaja se udeležite zase, a tudi z namenom, da postanete certificiran/a angelski terapevt/ka, ki bo pomagal/a drugim. 
 
Številna znanja se bodo združila s posebnimi vajami, postopki, angelskimi terapijami, meditacijami in iniciacijami, ki bodo pogledala globoko v vsa področja vašega življenja in energetsko čistila vse, kar povzroča skrbi, dvome, strahove in še kaj, ter odprla mnoge vpoglede v izjemne poti življenja preko vaših naravnih darov kot so jasnovidnost in ostale nadčutne zaznave. Razvijanje teh področij za posameznika pomeni dostopati do ključev svoje usode, kar seveda pomeni manj težnje po lekcijah in težkih preizkušnjah.
Vsekakor so to darovi, ki razviti pomagajo vsakemu posamezniku, nekatere pa bo osvojeno poklicalo deliti tudi s svetom. 
 
Obvezna oprema: ljubezen do angelov in pripravljenost sprejeti njihov angelski in terapevtski dotik. Kajti vse vaje in angelske terapije bodo vodene s pomočjo številnih nadangelov ali mojstrov. Vsaka iniciacija ali angelska terapija se bo nato tako izvajala tudi naprej pri vaših klientih, ki jim boste pomagali pri njihovih izzivih. Vse terapije bodo ves čas ohranjale enako zasnovo, vaš certifikat pa vam bo omogočal izvajanje teh terapij (pridobili boste tudi dovoljenje za izvajanje metod) tako zase kot tudi za druge. Kajti angelska ljubezen se deli. 
 
Tečaj je obsežen in poleg spisanih postopkov, metod in angelskih terapij vključuje tudi material za nujen samorazvoj v angelskega terapevta - vodene meditativne zgoščenke, posnete invokacije in inciacije ali ostale vrst vaj. Udeležencem se tako zagotovi obsežen material, spisane metode za nadaljnje delo in orodje za domače delo. VSI UDELEŽENCI DOBIJO NA KONCU TEČAJA POLEG CERTIFIKATOV ŠE PRAV POSEBNO ANGELSKO DARILO, KI PA OSTANE PRESENEČENJE.
 

Opis programa
 

1. STOPNJA
 
- spoznavanje blokad jasnovidnosti
- zdravljenje blokad jasnovidnosti
- aktivacija moči tretjega očesa
- aktivne vaje: spoznavanje iluzij in pravih videnj
- aktivne vaje: posebne tehnike za nadomeščanje informacij - iz negativnega v pozitivno
- nadčutno branje: kaj sporoča telo glede čustvenih in ostalih blokad in odpravljanje le-teh
- številne vaje za odpiranje nadčutnih zaznav
- posebni angelski simboli za razvoj jasnovidnosti
- vaje intuitivnega branja v parih
- načrtni zasuki usode v pozitivno
- zgoščenke & material: odpravljanje blokad jasnovidnosti, zasuk usode in angelski simboli za sporočila

 

 
2.STOPNJA
 
- astralno telo in delo z njim
- astralna potovanja kot pomoč pri prepoznavanju sporočil duše
- posebne, avtorske terapije za zdravljenje preteklosti
- avtorske terapije za zasuk sedanjosti in prihodnosti
- načini jasnovidnosti
- 10 aktivnih vaj razvoja različnih tipov jasnovidnih zaznav
- upravljanje časa, energije, elementalov
- branje predmetov in drugih energij
- branje v parih s pomočjo posebnih kart jasnovidnosti
- prejemanje sporočil preko pisanja
- zdravilna potovanja v sanjah
- zgoščenke & material: terapije za zdravljenje v sanjah, ter za zdravljenje sedanjosti, preteklosti in prihodnosti
 

 
3.STOPNJA
 
- angelska medicina kot orodje za podporo telesu, duši in čustvom
- nove metode rezanja vezi
- nove metode aktivacije zdravilne energije za čakre
- nove, avtorske metode angelskih terapij
- terapije za vsa področja življenja
- branje energije človeka
- spoznavanje nadangelskih nalog in pomoči
- zdravljenja z mojstri
- interaktivna skupinska zdravljenja in v parih
- zdravljenje na daljavo
- posebna aktivacija vesoljne knjižnice kot odgovor na vsa vprašanja in posledično zdravljenje nastalih situacij in okoliščin
- zgoščenke & material: nadangelske terapije, zdravljenje na daljvo, vesoljna knjižnica 
 

 
4.STOPNJA
 
- karma in njena načela
- razreševanje karmičnih blokad
- učenje posebnih postopkov regresoterapije
- DNK zapisi in menjava le-teh
- čiščenje linije prednikov
- razveza starih zavez in ustvarjanje novih
- zdravljenje starih travm
- zdravljenje fregmantacije duše
- razumevanje družinskega drevesa
- razumevanje vplivov podedovanih vzorcev
- zgoščenke & material: zdravljenje karme, regresoterapija, zdravljenje duše
 
 

 
5. STOPNJA
 
- zdravljenje vseh vzorcev glede obilja
- zdravljenje vseh vzorcev glede bogastva in denarja
- delo na sprejemanju
- kratke vaje za priklic obilja
- vesoljna zakladnica
- delo na toku obilja v življenju
- praksa angelskega terapevta za svetovanje klientom
- tibetantske tehnike načel obilja
- tibetantske tehnike za pozitivno naravnao razmišljanje
- zgoščenke & material: odpravljanje blokad obilja, terapije obilja

 

 
6. STOPNJA
 
- energijske zaščite za terapevta
- prepoznavanje energij, ki se pojavijo pri profesionalnem delu 
- branje energij za najvišje dobro klienta
- izbire terapevta in njegovega specifičnega dela
- vsi odgovori na to kako začeti v angelskem delu
- iniciacija inspiracije za ideje, ki jih lahko delite
- povezava z angeli za vodstvo pri delu terapevta
- zgoščenke & material: zaščite za terapevta, iniciacije za terapevta
- predane vse tehnike in terapije na USB ključku
- ANGELSKO PRESENEČENJE za vse certificirane terapevte
 
 


Prihaja doba novih angelskih terapevtov, ki bodo znanilci novega upanja za boljši jutri zase in za druge. Pridruži se angelskemu klicu tudi ti. Tečaj je poln znanja, ljubezni angelov in z veliko praktičnimi vajami in iniciacijami, ki bodo postale nepogrešljiv del življenja vsakega, ki jih bo spoznal. 
 
Tečaj je z ljubeznijo oblikovala Cristy Žmahar, mednarodno kvalificirana angelska terapevtka in učiteljica meditacije, avtorica številnih duhovnih knjižnih uspešnic. 
 


DATUMI IN PRISPEVKI TEČAJA:
 
2018  jasnovidna skupina

1.stopnja: 14. januar 2018 od 10-19:30 (180 eur)
2.stopnja: 17. februar  2018 od 10-19:30 (180 eur)
2.stopnja: 24.marec 2018 od 10-19:30 (180 eur)
4.stopnja: 28. april 2018 od 10-19:30 (180 eur)
5.stopnja: 26.maj 2018 od 10-19:30 (180 eur)
6.stopnja: 23.junij 2018 od 10-19:30 (180 eur)
 


Zgornji urniki vključujejo odmor 1,5h za kosilo v lastni režiji.

Prijave obvezne. Mesta omejena.

Vabljeni na novo angelsko pot..

PRIJAVE: INFO@POTOVANJEDUSE.SI

NOVOLETNA MEDITACIJA ZA PREBOJNI VSTOP V 2018!

Dobodošli na posebno, večerno meditacijov, ki nas bo pripravila na novo leto. Tokrat bomo uporabili energije, ki se jih da vedno čutiti ob kolektivnih prelomnicah. Mati Narava takrat ustvarja tako močne energetske pritoke, da jih je pametno uporabiti. Za nas bo to priložnost uporabe energije v mogočno, pozitivno, novo smer. Izjemno doživetje in čudovit večerni termin aktivacije! To je portal, ki vas bo očaral! In vsekakor dobra priložnost, da se pripravimo na zimo, ki vedno zahteva nekaj novega, drugačnega. 

Nadnagel Matatron je znan kot prav poseben angel. Nekoč je s svojim bratom Sandalfonom hodil po Zemlji in s svojimi spoznanji in dejanji sta bila povzdignjena v energijo nadangelov. A ravno zato tako dobro razumeta človeško življenje in kaj je potrebno premagati do čistega občutka sreče in pristne ljubezni. Tokrat bomo v prvi meditaciji postavljali številne temelje za leto 2018 z nadangelom Matatronom. Delali na naslednjih področjih, ki jih pokriva ta nadangel:

- čiščenje blokad iz mišičnega sistema, celičnega spomina in čaker 
- čiščenje vseh nižjih energij z Metatronovo spiralo- pustite slabe izkušnje v letu 2017
- predaja vse škodljivih navad in odvisnosti, ki bi jih radi premagali z letom 2018
- predaja strahov, dvomov in skrbi iz leta 2017 in priklic naboja samozavesti in poguma za 2018
- rušenje blokad obotavljanja: Metatron spodbuja k postavitvi predostih nalog in vam bo pomagal sestaviti energijo, da se boste lahko osredotočili in začeli delovati


V drugi meditaciji prihaja Budina zimska roža mirnih misli. Vsak njen pravljični cvet bo predstavljal misli, ki jih želite imeti v letu 2018. Misli so izjemnega pomena in mojster meditacije, Buda jih je znal imeti mirne. Ta mir bo sedaj predal vam. Vam podal blagoslov harmonije. Da ne boste analizirali za nazaj ampak si končno....dovolili..naprej....


VAŠE DARILO: ČUDOVITO, LESENO DRŽALO ZA VAŠE LJUBE ENERGIJSKE PALČKE


Kdaj: Četrtek 28.12.2018 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: 20 eur
Vodi: Cristy Žmahar
Prijave: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

 

LE 1X LETNO:
PRELOMNI PORTAL 11-1 ZA VELIKO MANIFESTACIJOPrihaja prelomnica vašega leta! Kaj boste ustvarili leta 2017?
Čas je za velike vizije! Srebrno-zlate niti ljubezni in pisanje nove usode z prisrčnim darilom, ki vas bo očaralo!

Prihaja izjemna priložnost, da odprete portale ljubezni in prestopite vrata čudežev!Dobrodošli na posebni meditaciji, ki vas bo naravnala na leto 2018. In kaj želite od njega? Dovolite angelom in Stvarniku, da vam v roke položijo čarobno palico ustvarjanja. 

V prvi meditaciji prihaja Božanski ključ vrnitve energije ~ zlata nit s Cristy:
 
* aktivacija prošnje za veliki preboj v 2018 z odstranitvami vseh blokad - Božansko zdravljenje
* dušni priklic vse izgubljene energije in nove odločitve 
* delo na viziji za leto 2018
* finančni uspeh za 2018
* temelji zdravja za 2018
* mogočni cilji za leto 2018
* gradnja temeljev za harmonične odnose za leto 2018

In s kom bomo gradili te temlje, ki lahko spremenijo marsIkaj? Delali bomo z najbolj kreativno silo - Stvarnikom. Božanska meditacija je najmočnejša meditacije, ki velikorat prinaša prave čudeže. Napolni nas z upanjem, smernicami in v nas prebudi občutek zaupanja in popolne ljubezni.

 


V drugi meditaciji vas čaka svetlobno zdravljenje v vodeni meditaciji (skupinska meditacijska terapija) z Mihaelom Žmaharjem in....povezava s tistimi, ki so vam zvesti že tisočletja - vaši magični angeli varuhi ~ srebrna nit : 

* svetlobno polnjenje - celice boste napolnili s svetlobo moči ~ kot duša smo svetloba in tako dovajanje vam vrne mogočno esenco, ki zna ustvarjati in resnično živeti; močni svetlobni snopi, ki vas bodo povezali nazaj z vsem kar ljubezen je. 

Med samo vodeno meditacijo boste prejemali Mihaelovo zdravljenje SKOZI ROKE. 

 


Naj bodo angeli vedno z vami! Kajti na ta poseben dogodek vas čaka tudi posebno darilo: BLAGOSLOVLJENI OBESEK za ključe angelov varuhov z različnimi napisi...le katero sporočilo bo izbralo vas....
 

Zaplešite v ritmu čudževe in ljubezni. Stkite niti čudežev in se pokrijte z odejo obilja...Dovolite angelom, da zašepetajo svoje blagoslove...


Zaradi daril  prijave OBVEZNE, seznam se preverja na recepciji.              


Kdaj: Četrtek 11.1.2018 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: 20 eur
Vodita: Cristy in Mihael Žmahar
Prijave: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

 

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!