BREZPLAČNA MEDITACIJA ENERGIJSKE ZAŠČITE ZA VAS!

Še čisto malo in začele se bodo septembrske obveznosti. Upamo, da boste ujeli še nekaj sončnih žarkov in se pocrkljali. Veliko ljudi je v času približevanja septembra "nervoznih" in razmišljali smo kako bi vam pri tem lahko pomagali. In nemudoma je padla inspiracija o MEDITACIJI ENERGIJSKE ZAŠČITE. Za vas imamo danes posebno darilo - brezplačno vodeno meditacijo, dolgo kar 36 minut, ki vas očisti vseh negativnih vplivov in močno obnovi vašo energijo. Odstrani vse negativne vplive, pa tudi energijske napade in vas vrne v varen objem zaščite Nebes. Po meditaciji se boste nemudoma počutili....bolje.  Vsekakor meditacija, ki vam bo v prihajajočem mesecu prišla prav. Posredujemo vam meditacijo, spodaj pa si preberite še nekaj zanimivosti o meditaciji sami. Pripravili smo vam poučno vsebino za vse, ki bi si radi izboljšali življenje pa ne veste kako. Potrjena dejstva o meditaciji vas bodo očarala.
 

MEDITACIJA ENERGIJSKE ZAŠČITE
- kliknite na spodnjo sliko za predvajanje


 

Zakaj začeti redno meditirati?
Učinki tudi znanstveno podprti!


Meditacija je veliko več kot sedenje z zaprtimi očmi. Ni sproščanje, kot mislijo mnogi, sproščanje je le njena posledica. Je načrtna gradnja energije in moč, ki zmore nato določiti naše nadaljnje življenje. Meditacija je ključno ustvarjanje. Je energijska mišica za vse, ki so bili popolnoma otopeli in je zato otopelo tudi njihovo življenje. Meditacija je ključ do spoznavanja sebe, in ko imaš odgovor na vprašanje o smislu svojega življenja, uspeh ni več vprašanje, temveč logična posledica.
 
Preprosto? Niti ne. Kajti sodobni človek se zna velikokrat izgubiti v zagonetkah odnosov in težkih okoliščin. Tudi mir je odločitev, ki pride z delom in potrpežljivostjo. Raziskovalec Doktor John Denninger z Univerze Harvard je vodil petletno študijo, ki je povezovala kronični stres, možgansko aktivnost in meditacijo. Svoje izsledke je javno predstavil.
 
Seveda se najdejo ljudje, ki vprašajo, kako so učinki meditacije preverljivi. Se sploh lahko dokaže, da z meditacijo dobimo to, po čemer hrepenimo? Znanstveniki z Univerze Harvard, ki je med najbolj spoštovanimi na svetu, so si postavili enaka vprašanja in odgovore nanje javno objavili. John Denninger, doktor harvardske medicinske univerze, je vodil petletno študijo, ki je povezovala kronični stres, možgansko aktivnost in meditacijo.
 

S številnimi in obsežnimi raziskavami ter prostovoljci so tako potrdili sledeče učinke meditacije:


- postavi vzorce možganskih valov v alfa stanje, kar sproži zdravilne procese,
- zmanjšuje stres in z njim povezane bolezni,
- premaguje žalost, jezo, ljubosumje, odpor in nizko samopodobo,
- dviguje raven energije in krepi pozitivna občutja,
- ohranja osredotočenost in povečuje učinkovitost,
- je najučinkovitejše alternativno zdravilo,
- izboljša spanje,
- upočasnjuje staranje,
- uravnava cikle v telesu (menstrualne, hormonske ...)
- povečuje občutka sprejetosti in sprejemanja.
 

Vodene  skupinske meditacije poglobijo učinke


Skupinske meditacije predstavljajo izjemno moč. Zakaj? Zaradi več dejstev:
 
- kolektivna naravnanost skupine za pozitiven cilj
- energijsko pripravljen prostor za ta namen
- voditelj meditacije, ki skrbi za prehodnost energije in odpiranje portalov
- umik iz znanega okolja poskrbi za ustrezno sprostitev....in še in še


 
Zato vabljeni, da spoznate nas....in naš čudoviti meditacijski atelje. Razkrivamo septembrske meditacije, ki bodo za vaš mir izjemnega pomena....Vabljeni!


 
Z vami z ljubeznijo,  Cristy in Mihael Žmahar in Duhovni atelje Potovanje duše
 

SEPTEMBRSKE MEDITACIJE

 
12.9. ob 20h s Cristy: MEDITACIJA OB ROJSTNEM DNEVU MOJSTRA GANESHA:
ODPIHNJENO LISTJE OVIR IN JESENSKA PLODNA TLA
 
Dobrodošli na meditaciji bolj posebnih energij. Pokliče pripravljene, pokliče tiste, ki želijo...naprej. Mojster Ganesh je izjemno spoštovan mojster, sin veličastne Božanske Mati Parvati, znane tudi kot Shakti. Je mojster petega žarka, zelenega & oranžnega, ki predstavljata zdravljenje, resnico in znanje. Mojster Ganesh pokliče tiste, ki želijo odložiti ples mask na svojem obrazu ali na obrazu drugih ljudi, odstraniti vse ovire in se premakniti naprej po resnični poti svojega življenjskega poslanstva. Ta večer vas čakata dve izjemni popotovanji z njim.
 24.9. ob 20h z Mihaelom: NOVO! MISTIČNE PUZZLE:
PUZZLE ANGELSKE ALKIMIJE Z NOČNIM NADANGELOM OB ENAKONOČJU
 
Padla bo...jasnovidna moč nočnega angela Remiela. Pravijo, da ko pade noč...se zasliši grom nadangela Remiela. Mogočen angel alkimije razkriva skrivnosti in s tem pomaga pri velikih spremembah. Kajti velike sprememba zna delati človek, ki duhovno "spregleda". Si želite močnejši videnj, sanj, razumeti svoje meditacije in vizije… morda celo postati nosilce svetlobe? Remiel vas že čaka..

 
 


29.9. ob 20h s Cristy in Mihaelom:EKSKLUZIVNO! PRAZNIK NADANGELA MIHAELA:
USKLAJENE FREKVENCE ŽIVLJENJA (DARILO: POSNETA MEDITACIJA)
 
Obstajajo večeri, portali in energije, ki vas zazibljejo v izjemna spoznanja in doživetja, ki jih ne boste nikoli pozabili. In to bo eden teh večerov, ko se združujejo mistične in mogočne aktivacije praznika nadangela Mihaela.Z vami bosta Cristy Žmahar z izjemno čarobno meditacijo in Mihael Žmahar z SKUPINSKO MEDITACIJSKO TERAPIJO.
 
Tokrat vas čaka izjemno popotovanje zdravilne moči, ko vas bo nadangel Mihael povabili v angelski objem, kjer bo za vas zaigrala simfonija energij. Tokrat boste ..usklajevali frekvence. Ste kdaj v šali ali morda celo v jezi rekli, da nekdo ali nekaj ni na vaši "frekvenci". No, v vsaki šali je kar veliko resnice, kajne? V kolikor niste zadovoljni s tistim, kar se dogaja okoli vas, to pomeni, da v resnici čutite, da to ni vaša "frekvenca". Čas je, da ustvarimo prave frekvence in na njihove valove povabimo tisto, kar želite..seveda ne maksimalno pravljični način.
 
 Vabljeni!

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!