Energijske prelomnice - pripravite se na leto 2018! Kaj pa bo prineslo?

 
Kmalu se bo končalo. Leto, ki je vse postavilo na glavo! Nov cikel, kateremu je vladala številka 1, se bo sedaj preobrnil v vibracijo številke 2. Številka dve je številka ravnovesja. Želi si miru, diplomacije in harmonije. Četudi zato nastopa kot nežna, je ne gre podcenjevati. Kajti je tudi izjemna bojevnica. Ve, da mir ne pride sam po sebi. Ve, da ravnovesje ne pride kar tako. Nanj ne gre čakati. Ustvarja se ga. Ustvarja ga tudi Mati Narava, pa vendar ljudje občutimo, da to ne gre vedno na miren način. Velikokrat mora ravno ta lepotica izbrati težke in hitre premike, da bi se prečistila. In človek kot del narave bo v letu številka 2 izkusil...enako. Kar ni v ravnovesju, ga bo poiskalo.
 
Pa vendar to ni čas strahu. Mir je odločitev. Ljudje lahko vse spremenimo. Če si damo pozornost, potem duša ne bo izbirala rohnečih lekcij, da bi pokazala svoje izbrane poti, ki si jih tako želi. Kako? 
 

Meditacija bo postala ključ.

 
Meditacija je sama po sebi ravnovesje. Prinaša vse odgovore. In tokrat vas vabimo, da se nam v pravljičnem ambientu pridružite v zelo intenzivni pripravi na novo leto. V duhovnem ateljeju Potovanje duše smo se odločili energijsko modro izbrati meditacije, ki se bodo nizale z namenom dvojega:
 
- spuščati staro v tem letu in ...
- pripravljati močne temelje za leto 2018.
 
Načrtno. Modro. Odločno. In to je klic za vse tiste, ki veste, da to potrebujete. Spodaj najavljamo ta niz 4 meditacij. Potem pa bomo tudi mi vse obrnili na glavo. Po portalu 11-1 bomo namreč najavili čisto drugačne, malce bolj posebne meditacije, ki jih še niste doživeli. Lahko vam le povemo, da bo ..izjemno...Najavimo kmalu...A sedaj le pokukajte kakšen intenziv meditacij nas čaka....in si izberite proces (ali več njih), ki ga potrebujete zase...To pa še ni vse. CRISTY ŽMAHAR KLIČE V MOČNE VODE NOVE ANGELSKE SVETOVALCE IN TERAPEVTE! 14.1. najavlja izjemen tečaj jasnovidnosti in angelske terapije za vse, ki želite uriti šesti čut za svoje boljše življenje, nato pa postati certificirani svetovalci, ki boste po njeni metodi lahko ustanovili svoje terapevtske centre in dobro delili med ljudi! Ne zamudite te ekskluzive spodaj. 
 
Z vami z ljubeznijo, Duhovni atelje Potovanje duše
 


VODENA MEDITACIJSKA TERAPIJA: BOŽIČNA KRILA

Ko čudežna noč ogreje tvoje srce in ti v objem izroči novega angela...


Čudežne noči se dogajajo vsako noč... Ko zvečer zapreš svoje oči, tvoja duša nekaj trenutkov počaka, da se prepriča, da resnično spiš, nato pa se kot navihana vila izmuzne in odpravi v svet čarovnije ter neskončnih skrivnosti. Ena izmed skrivnosti je pa še prav posebno izjemna  - skriva se v izjemnem templju Zvezdnega sija. Tam se se vsako noč dogajajo nova rojstva angelov in drugih svetlobnih vodnikov. Zberejo se bitja najčistejše svetlobe in s skupnimi dušnimi nameni ustvarjajo nova krila za tiste, ki jih potrebujejo. Vsak dan se rojevajo izjemne vizije duš po vsem vesolju, katere pa za njihovo uresničitev potrebujejo nove še dodatne vodnike in varuhe. Tempelj Zvezdnega sija je zibelka angelske energije, saj lahko s svojimi ustvarjalnim zapisi in elementali ustvari novega vodnika komurkoli - tudi tebi. Mogoče je čas, da tempelj Zvezdnega sija zasije samo zate in iz svoje svetlobe podari nova krila, ki te bodo spremljala povsod.

V tej meditacijski terapiji:

-najprej sprostiva tvoje telo in prilagodiva tvojo energijo
-nato ti odprem portal, ki ti bo omogočil popotovanje v drugo časovnico
-pred nama se pokaže pot do templja Zvezdnega sija
-ko tempelj odpre svoja vrata tam spoznaš svoje najpomembnejše vodnike
-nato te tempelj vodi do svoje srebrne zvezde, kjer se prične aktivacija tvoje edinstvenosti in vtis unikatnih darov v tvojo energijo
-nato je čas za drugo darilo: varuhi templja spustijo svetlobo iz svojih skrivnostnih skled in pred teboj ustvarijo noveha varuha in angela - samo zate. Kakšne bo njegov namen, bosta določila vidva. To bo rojstvo novega neskončnega prijateljstva in zavezništva.
-za konec ti novi vodnik preda še prstan zaobljube

Nato pa je čas, da tvoja duša zapleše nov ples..., kajti svetila boše močneje:)


Kdaj: Ponedeljek 18.12.2017 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: 20 eur
Vodi: Mihael Žmahar
Prijave: info
@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)


EKSKLUZIVNO! Božična pravljica~MEDITACIJA ČUDEŽEV

Najbolj magičen čas v letu. Čas, ko se mesta napolnijo s pisanimi lučkami in ko se končno zazdi, da v hitrosti življenja svet obstane z namenom praznovanja in druženja. Čas, ko je ljubezen v zraku še močneje kot kdajkoli prej. To ni nobeno naključje, saj smo tudi Jezusa poznali kot izredno ljubečega in sočutnega. Zaznamoval je človeštvo in božična tradicija je dediščina, ki nam bo ostala za vedno. Ta poseben čas pa ne nosi le že opisanih praznovanj in prazničnega vzdušja. Končevanje leta pomeni tudi posebno energetsko prelomnico. Čas, ko zaključujemo staro. Ko nas energije in žarki, ki se ravno v tej zimski pravljici sidrajo na Zemljo, podpirajo pri transformaciji, ki je v naših življenjih vedno znova potrebna. To je cikel, ki zaključuje tisto, kar nam ne služi več in odpira zlata vrata priložnosti za tiste, ki so le pripravljeni na nove začetke. Nič ne stoji pri miru. Ali se premikamo naprej ali pa nazaj. Tokrat se bomo podali na popotovanje čudežev.

Magični čas leta bo namreč podprl še veliki portal, izjemen premik zimskega solsticija. Zimski solsticij je kot veliko sidro energije. Aktivira številna zavedanja in tokrat bo aktiviral ljubezen in nove poti....

Zato vabljeni na posebno meditacijo s  Cristy Žmahar in Mihaelom Žmaharjem za čarovno ustvarjanje novih poti sočutja, ljubezni in sreče.

Naša prva meditacija bo z nadangelom Mihaelom na temo rezanja vezi z letom 2017:

Spuščanje starih zamer iz naslova družine, odnosov in ljubezni iz leta 2017
Spuščanje negativnih občutkov glede sebe in tega leta
Spuščanje nezdravih navezav in rezanje eteričnih vezi iz leta 2017
Čiščenje telesa in spuščanje zastaranih energij in auričnega polja
Razreševanje lekcij leta 2017

Nadaljujemo z Marijo in Jezusom - Božična pravljica in meditacija, ki vas bo ganila in pobožala vaše srce OB SKUPINSKI MEDITACIJSKI TERAPIJI

Manifestiranje za leto 2018
Odnosi v novem letu - priklic ljubezni
Denar in kreacija
Pozitivna naravnanost in razmišljanje

Vsak udeleženec prejme izjemno božično darilo: SVEČKA MARIJE IN JEZUSA. S svojo čudovito podobo ta svečka daje vedeti, da so Nebesa vedno z vami in da lahko sežete po zvezdah in prosite za čudeže...vedno....Svečka s čudovitim efektom gori kar 62 ur.  

Vabljeni na čudovito izkušnjo ljubezni.


Kdaj: Četrtek 21.12.2017 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: 20 eur
Vodita : Cristy in Mihael Žmahar
Prijave: info
@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)


NOVOLETNA MEDITACIJA ZA PREBOJNI VSTOP V 2018!

Dobrodošli na posebno, večerno meditacijo, ki vas bo pripravila na novo leto. Tokrat bomo uporabili energije, ki se jih da vedno čutiti ob kolektivnih prelomnicah. Mati Narava takrat ustvarja tako močne energetske pritoke, da jih je pametno uporabiti. Za nas bo to priložnost uporabe energije v mogočno, pozitivno, novo smer. Izjemno doživetje in čudovit večerni termin aktivacije! To je portal, ki vas bo očaral! In vsekakor dobra priložnost, da se pripravimo na zimo, ki vedno zahteva nekaj novega, drugačnega.

Nadnagel Matatron je znan kot prav poseben angel. Nekoč je s svojim bratom Sandalfonom hodil po Zemlji in s svojimi spoznanji in dejanji sta bila povzdignjena v energijo nadangelov. A ravno zato tako dobro razumeta človeško življenje in kaj je potrebno premagati do čistega občutka sreče in pristne ljubezni.

Tokrat bomo v prvi meditaciji postavljali številne temelje za leto 2018 z nadangelom Matatronom. Delali na naslednjih področjih, ki jih pokriva ta nadangel:

- čiščenje blokad iz mišičnega sistema, celičnega spomina in čaker
- čiščenje vseh nižjih energij z Metatronovo spiralo- pustite slabe izkušnje v letu 2017
- predaja vse škodljivih navad in odvisnosti, ki bi jih radi premagali z letom 2018
- predaja strahov, dvomov in skrbi iz leta 2017 in priklic naboja samozavesti in poguma za 2018
- rušenje blokad obotavljanja: Metatron spodbuja k postavitvi prednostih nalog in vam bo pomagal sestaviti energijo, da se boste lahko osredotočili in začeli delovati

V drugi meditaciji prihaja Budina zimska roža mirnih misli. Vsak njen pravljični cvet bo predstavljal misli, ki jih želite imeti v letu 2018. Misli so izjemnega pomena in mojster meditacije, Buda jih je znal imeti mirne. Ta mir bo sedaj predal vam. Vam podal blagoslov harmonije. Da ne boste analizirali za nazaj ampak si končno....dovolili..naprej....

VAŠE DARILO: ČUDOVITO, LESENO DRŽALO ZA VAŠE LJUBE ENERGIJSKE PALČKE


Kdaj: Četrtek 28.12.2017 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: 20 eur
Vodi: Cristy Žmahar
Prijave: info
@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)


VELIKI PRELOMNI PORTAL 11-1: VELIKA MANIFESTACIJA LETA

Prihaja prelomnica vašega leta! Kaj boste ustvarili leta 2017?
Čas je za velike vizije! Srebrno-zlate niti ljubezni in pisanje nove usode z prisrčnim darilom, ki vas bo očaral!

Prihaja izjemna priložnost, da odprete portale ljubezni in prestopite vrata čudežev!Dobrodošli na posebni meditaciji, ki vas bo naravnala na leto 2018. In kaj želite od njega? Dovolite angelom in Stvarniku, da vam v roke položijo čarobno palico ustvarjanja. 

V prvi meditaciji prihaja Božanski ključ vrnitve energije ~ zlata nit s Cristy:
 
* aktivacija prošnje za veliki preboj v 2018 z odstranitvami vseh blokad - Božansko zdravljenje
* dušni priklic vse izgubljene energije in nove odločitve 
* delo na viziji za leto 2018
* finančni uspeh za 2018
* temelji zdravja za 2018
* mogočni cilji za leto 2018
* gradnja temeljev za harmonične odnose za leto 2018

In s kom bomo gradili te temlje, ki lahko spremenijo marsIkaj? Delali bomo z najbolj kreativno silo - Stvarnikom. Božanska meditacija je najmočnejša meditacije, ki velikorat prinaša prave čudeže. Napolni nas z upanjem, smernicami in v nas prebudi občutek zaupanja in popolne ljubezni.

 


V drugi meditaciji vas čaka svetlobno zdravljenje v vodeni meditaciji (skupinska meditacijska terapija) z Mihaelom Žmaharjem in....povezava s tistimi, ki so vam zvesti že tisočletja - vaši magični angeli varuhi ~ srebrna nit : 

* svetlobno polnjenje - celice boste napolnili s svetlobo moči ~ kot duša smo svetloba in tako dovajanje vam vrne mogočno esenco, ki zna ustvarjati in resnično živeti; močni svetlobni snopi, ki vas bodo povezali nazaj z vsem kar ljubezen je. 

Med samo vodeno meditacijo boste prejemali Mihaelovo zdravljenje SKOZI ROKE. 

 


Naj bodo angeli vedno z vami! Kajti na ta poseben dogodek vas čaka tudi posebno darilo: BLAGOSLOVLJENI OBESEK za ključe angelov varuhov z različnimi napisi...le katero sporočilo bo izbralo vas....
 

Zaplešite v ritmu čudežev in ljubezni. Stkite niti čudežev in se pokrijte z odejo obilja...Dovolite angelom, da zašepetajo svoje blagoslove...Zaradi daril  prijave OBVEZNE, seznam se preverja na recepciji.    

 


Kdaj: Četrtek 11.1.2018 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: 20 eur
Vodita: Cristy in Mihael Žmahar
Prijave: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)               


Tečaj jasnovidnosti & angelske terapije s certifikatom

Angelska terapija & jasnovidnost malce drugače!
 
 
Cristy Žmahar predstavlja avtorski program izjemnih tehnik in angelskih terapij, ki posega v globoke energijske nivoje z namenom uravnovešanja tegob in odklepanja novih smeri lepšega življenja. Program je nastajal dolgo in z angelsko ljubeznijo, za udeležence pa predstavlja dve možnosti in sicer: 1. tečaja se udeležite v kolikor si sami želite boljših poti usode in 2., tečaja se udeležite zase, a tudi z namenom, da postanete certificiran/a angelski terapevt/ka, ki bo pomagal/a drugim. 
 
Številna znanja se bodo združila s posebnimi vajami, postopki, angelskimi terapijami, meditacijami in iniciacijami, ki bodo pogledala globoko v vsa področja vašega življenja in energetsko čistila vse, kar povzroča skrbi, dvome, strahove in še kaj, ter odprla mnoge vpoglede v izjemne poti življenja preko vaših naravnih darov kot so jasnovidnost in ostale nadčutne zaznave. Razvijanje teh področij za posameznika pomeni dostopati do ključev svoje usode, kar seveda pomeni manj težnje po lekcijah in težkih preizkušnjah.
Vsekakor so to darovi, ki razviti pomagajo vsakemu posamezniku, nekatere pa bo osvojeno poklicalo deliti tudi s svetom. 
 
Obvezna oprema: ljubezen do angelov in pripravljenost sprejeti njihov angelski in terapevtski dotik. Kajti vse vaje in angelske terapije bodo vodene s pomočjo številnih nadangelov ali mojstrov. Vsaka iniciacija ali angelska terapija se bo nato tako izvajala tudi naprej pri vaših klientih, ki jim boste pomagali pri njihovih izzivih. Vse terapije bodo ves čas ohranjale enako zasnovo, vaš certifikat pa vam bo omogočal izvajanje teh terapij (pridobili boste tudi dovoljenje za izvajanje metod) tako zase kot tudi za druge. Kajti angelska ljubezen se deli. 
 
Tečaj je obsežen in poleg spisanih postopkov, metod in angelskih terapij vključuje tudi material za nujen samorazvoj v angelskega terapevta - vodene meditativne zgoščenke, posnete invokacije in inciacije ali ostale vrst vaj. Udeležencem se tako zagotovi obsežen material, spisane metode za nadaljnje delo in orodje za domače delo. VSI UDELEŽENCI DOBIJO NA KONCU TEČAJA POLEG CERTIFIKATOV ŠE PRAV POSEBNO ANGELSKO DARILO, KI PA OSTANE PRESENEČENJE.
 

Opis programa
 

1. STOPNJA
 
- spoznavanje blokad jasnovidnosti
- zdravljenje blokad jasnovidnosti
- aktivacija moči tretjega očesa
- aktivne vaje: spoznavanje iluzij in pravih videnj
- aktivne vaje: posebne tehnike za nadomeščanje informacij - iz negativnega v pozitivno
- nadčutno branje: kaj sporoča telo glede čustvenih in ostalih blokad in odpravljanje le-teh
- številne vaje za odpiranje nadčutnih zaznav
- posebni angelski simboli za razvoj jasnovidnosti
- vaje intuitivnega branja v parih
- načrtni zasuki usode v pozitivno
- zgoščenke & material: odpravljanje blokad jasnovidnosti, zasuk usode in angelski simboli za sporočila

 
 

 
2.STOPNJA
 
- astralno telo in delo z njim
- astralna potovanja kot pomoč pri prepoznavanju sporočil duše
- posebne, avtorske terapije za zdravljenje preteklosti
- avtorske terapije za zasuk sedanjosti in prihodnosti
- načini jasnovidnosti
- 10 aktivnih vaj razvoja različnih tipov jasnovidnih zaznav
- upravljanje časa, energije, elementalov
- branje predmetov in drugih energij
- branje v parih s pomočjo posebnih kart jasnovidnosti
- prejemanje sporočil preko pisanja
- zdravilna potovanja v sanjah
- zgoščenke & material: terapije za zdravljenje v sanjah, ter za zdravljenje sedanjosti, preteklosti in prihodnosti
 

 
3.STOPNJA
 
- angelska medicina kot orodje za podporo telesu, duši in čustvom
- nove metode rezanja vezi
- nove metode aktivacije zdravilne energije za čakre
- nove, avtorske metode angelskih terapij
- terapije za vsa področja življenja
- branje energije človeka
- spoznavanje nadangelskih nalog in pomoči
- zdravljenja z mojstri
- interaktivna skupinska zdravljenja in v parih
- zdravljenje na daljavo
- posebna aktivacija vesoljne knjižnice kot odgovor na vsa vprašanja in posledično zdravljenje nastalih situacij in okoliščin
- zgoščenke & material: nadangelske terapije, zdravljenje na daljvo, vesoljna knjižnica 
 

 
4.STOPNJA
 
- karma in njena načela
- razreševanje karmičnih blokad
- učenje posebnih postopkov regresoterapije
- DNK zapisi in menjava le-teh
- čiščenje linije prednikov
- razveza starih zavez in ustvarjanje novih
- zdravljenje starih travm
- zdravljenje fregmantacije duše
- razumevanje družinskega drevesa
- razumevanje vplivov podedovanih vzorcev
- zgoščenke & material: zdravljenje karme, regresoterapija, zdravljenje duše
 
 

 
5. STOPNJA
 
- zdravljenje vseh vzorcev glede obilja
- zdravljenje vseh vzorcev glede bogastva in denarja
- delo na sprejemanju
- kratke vaje za priklic obilja
- vesoljna zakladnica
- delo na toku obilja v življenju
- praksa angelskega terapevta za svetovanje klientom
- tibetantske tehnike načel obilja
- tibetantske tehnike za pozitivno naravnao razmišljanje
- zgoščenke & material: odpravljanje blokad obilja, terapije obilja

 
 

 
6. STOPNJA
 
- energijske zaščite za terapevta
- prepoznavanje energij, ki se pojavijo pri profesionalnem delu 
- branje energij za najvišje dobro klienta
- izbire terapevta in njegovega specifičnega dela
- vsi odgovori na to kako začeti v angelskem delu
- iniciacija inspiracije za ideje, ki jih lahko delite
- povezava z angeli za vodstvo pri delu terapevta
- zgoščenke & material: zaščite za terapevta, iniciacije za terapevta
- predane vse tehnike in terapije na USB ključku
- ANGELSKO PRESENEČENJE za vse certificirane terapevte
 
 

Prihaja doba novih angelskih terapevtov, ki bodo znanilci novega upanja za boljši jutri zase in za druge. Pridruži se angelskemu klicu tudi ti. Tečaj je poln znanja, ljubezni angelov in z veliko praktičnimi vajami in iniciacijami, ki bodo postale nepogrešljiv del življenja vsakega, ki jih bo spoznal. 
 
Tečaj je z ljubeznijo oblikovala Cristy Žmahar, mednarodno kvalificirana angelska terapevtka in učiteljica meditacije, avtorica številnih duhovnih knjižnih uspešnic. 
 


DATUMI IN PRISPEVKI TEČAJA:
 
2018  jasnovidna skupina

1.stopnja: 14. januar 2018 od 10-19:30 (180 eur)
2.stopnja: 17. februar  2018 od 10-19:30 (180 eur)
2.stopnja: 24.marec 2018 od 10-19:30 (180 eur)
4.stopnja: 28. april 2018 od 10-19:30 (180 eur)
5.stopnja: 26.maj 2018 od 10-19:30 (180 eur)
6.stopnja: 23.junij 2018 od 10-19:30 (180 eur)
 


Zgornji urniki vključujejo odmor 1,5h za kosilo v lastni režiji.

Prijave obvezne. Mesta omejena.

Vabljeni na novo angelsko pot..


 

Video prispevki o tečaju.

Za ogled videa preprosto kliknite spodaj ali tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=G1ldoIkbD8I&feature=youtu.be


 

 Za ogled kliknite na spodnjo sliko ali tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=SFWxiFmt-ak

 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!