Kako obrniti stvari nazaj v pozitivno čarovnijo?

Po obdobju, ki preizkuša ali pa nosi velike lekcij in občutke neznanega (in vsekakor je bilo tako obdobje okoli polne lune) veliko ljudi malce izgubi vero v čudeže. Ko jim nekdo omenja angele, čudeže in pravljično, v njih vlada bolj kot ne nezavedna informacija, ki pravi: "Ah, lepo te prosim, je treba biti realen." Kar nekaj je bilo takih ljudi, ki so se jim dogajale preizkušnje, morda so trajale celo nekaj mesecev in ves tisti občutek povezanosti s čarovnijo in verjeti v lepo, je izginil. No, prihajajoča modra polna luna, ki je pojav, ki se zgodi le 1krat na 3 leta prinaša nasprotje polni luni, ki je bila pristona 2.7. Namreč v naslednjih tednih se bodo ustvarjale vibracije, ki omogočajo ravno tisto kar so mnogi mislili, da je izgubljeno - vero v čudeže, manifestiranje velikih želja, drznost in odpiranje pravljičnosti življenja.

 
Tokrat sem se na to temo pogovarjala z Izis. Namreč, boginja Izis je izjemno mistična boginja, ki 17.7.2015 praznuje rojstni dan, kar pomeni, da bodo številni v njeno čast opravljali obrede mistike po vsem svetu in skušali pridobiti njeno naklonjenost in videnja prihodnosti. Ker je Izis znana po tem, da odpravlja blokade zaradi katerih ne moremo razvijati svojih resničnih možnosti, sem jo povprašala o tem, kako se nekako spoprijateljiti z lekcijami po določenem obdobju in se odpreti novim možnostim manifestiranja, izpolnjenim željam in čudežem. 
 
 

Izis je spregovorila

Dragi moji. Neskončna energija nima omejitev. Omejitve so seveda naučene in zatorej tudi mi težko prinašamo čudeže, ko nam pa že v naprej narekujete, da ne verjamete, da bi se nekaj lahko zgodilo. Ta vrata se zaprejo. Dovolite mi, da vam jih z nekaj kratkimi koraki ponovno odprem....
 
1. Lekcija ni večna resnica. Če se vam je dogajala preizkušnja, kjer se je zdelo, da vse dela proti vam, ne pomeni, da so nebeška bitja pozabila na vas. Spoznajte lastno odgovornost. Lekcije ste z namenom spoznavanja in izkušanja priklicali sami. Jeza je nepotrebna. Te izkušnje ste želeli ali pa vas je vaša duša potisnila v njih, ker ste že tako dolgo spregledali opozorila, da nekaj ni za vas in da je čas, da greste naprej. Potrebovali ste motivacijo. Ta motivacija bo ostajala tako dolgo, dokler ne spoznate, da se blokade ne razrešujejo same. Mi smo vaša pomoč, a vseeno potrebujemo vašo voljo, pripravljenost, da se premaknete naprej in se odpoveste negativi, ki se je rodila v času bolečine. Zgradite odnos, ki vzame sporočilo iz lekcije, nato pa si dovolite verjeti, da vas nihče ni pustil na cedilu in obnovite svojo vero v angele in možnosti manifestiranja nove čarovnije.
 
2. Ko ste se odločili, da se ponovno odprete pravljičnosti, jo povečajte. Mnogi so vas naučili do kje je mogoča sposobnost magičnega ustvarjanja. Predmete se ne da premikati samo z očmi, pravijo. A sami veste, da tisti, ki verjamejo, da jih lahko premikajo, tudi jih. Mnogi jim ploskajo, a razlika med vami in njimi je, da oni VERJAMEJO, da jih lahko. Te sposobnosti boste pridobivali počasi. Najprej začnite z majhnimi vajami jasnovidnosti, vse do velike manifestacije vsega, kar želite. A na tem se dela. Energija se načrtno razvija in jača. Si želite?
 
3. Čarovnija potrebuje jasnost. Kaj si želite zmanifestirati, pričarati, ustvariti? Mnogi si želijo nekaj. Srečo na primer. A kaj je za vas sreča? Kaj zajema? Bodite natančni v vaših namenih, kajti nebeška bitja beremo te namene. Lahko nam izrečete na tisoč besed, v katere ne verjamete, pa ne bo efekta, ker se bomo odzivali na vaše resnično mnenje. Lahko pa en sam močan namen, ki je zdefiniran v srcu, brez besed ustvari pravo pot čudežev. Ali imate v srcu jasne namene? V kolikor vam je lažje, jih lahko nato tudi zapišete, da dobijo vizualno obliko.
 
4. Ali preživaljte dovolj časa s svojo čarovnijo? Ali imate v življenju več časa za druge kot zase? Ali imate več obveznosti kot tistih stvari, ki vas resnično veselijo? Ali preživljate več časa tako, da govorite kako se vaše želje nikamor ne premaknejo ali pa delate na njih? Ali uporabljate energetske namene, da podprete fizično manifestacijo? Vsak namen vedno doživi svojo fizično obliko. Vse, kar ste ustvarili do sedaj je odgovor na vaše resnične namene in odnos do življenja. Če vam ni všeč kar ste ustvarili, preprosto spremenite.  Zamenjajte način na katerega ste manifestirali do sedaj. Če ste se prepoznali v zgornjih vrsticah, uporabite nasprotja tega kar ste delali do sedaj in opazujte čudeže, kako se bodo odvrteli v pravo smer.
 
5. Vedite, da prihajajo nova obdobja in da je vse lahko drugače. Morda nekoč ljudje niso znali ustvarjati novih možnosti. A mnogi so dokazali, da se jih da. Verjemite dovolj vase, da veste, da ste vi lahko naslednji tisti, ki bo spremenil stvari. Da bo dokazal, da je "nemogoče" mogoče. Nemogoče ne obstaja, je izmišljeno, naučeno in splošno sprejeto, a ne pomeni, da je resnično. Morda ga doživljate kot resnično, a resnična je sposobnost duše - in ta pravi - da je neskončna in da so zatorej neskončne tudi njene možnosti. Tako kot v Nebesih, tako tudi na Zemlji. 
 
 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!