Kako ponovno čutiti varnost?

V življenju nam res ni dolgčas. Ko popustijo mrki, pridejo nove polne lune, ko popustijo retrogradni planeti se zdi kot da znajo ljudje sami ustvarjati retrogradna gibanja, ki jih sprožajo zunanje okoliščine in kolektivna prestrašenost, ki nastopi ko se okoliščine spreminjajo in sprašujejo kaj bo vse to pomenilo za vse nas. Veliko spremenjene energije, ki zmede človeški um, ki se ustraši zase in se boji, da se bo porušila stabilna hiša življenja. Mnogi ste me vprašali ali ta vsesplošna dogajanja in občutki nosijo kaj "grožnje" za kogarkoli izmed nas. Želite si varnosti. Želite si stabilno hišo življenja. Zato sem se povezala s številnimi vodniki in celo s tistimi, ki so nekoč hodili po Zemlji, sedaj pa v Nebesih nosijo drugačno perspektivo in zatorej lahko svetujejo kako graditi hišo vere in varnosti. Menim, da vas bodo temelji te hiše naravnost očarali.
 

 Zavedanje moči lastnega življenja in delovanja. 

Če nekdo vstopi v vašo hišo, ne pomeni, da jo bo porušil. Vi odločate kdo vstopa v vašo hišo (misli, čustva....) in kaj tam lahko stori. Pretirano širjenje negative sporoča, da ne zaupate lastni hiši niti sebi kot gospodarju te hiše. Vi ste tisti, ki odpirate vrata čemurkoli že. Za bodoče obdobje se vprašjte ali želite v svoji hiši gostiti negativo in z njo spati ali pa se boste odločili, da ste varni in da je to vaša zaslužena hiša varnosti. V hiši imate tudi televizijo, ki lahko od znotraj zastruplja vaš dom. Roko na srce. V tem obdobju vam bo ugasnjena prišla mnogo bolj prav, če si preko nje predvajate informacije, ki zastrupljajo vaš um in srce. Uporabite jo raje za koristne informacije, zabavo, smeh. Samo prave vsebine morate klikniti. Prav tak klik obstaja tudi v vaših glavah.
 

2. Zavedanje o pomembnosti čistega okolja. 

V kolikor želite, da bi se v svojih hiši življenja počutili dobro poskrbite za čiščenje. Iz svojega okolja odstranite vse, kar obremenjuje vašo energijo. Znebite se odvečne fizične in energetske šare. Fizični del je preprost in zagotovi, da tok steče. Energetski ga dogradi tako, da začnete v tem obdobju intenzivno zdraviti svoje srce. Očistite ga krivde, zamer, žalost, neodpuščanja in podobno. Veliko ljudi je mnoge izmed vas prepričalo, da so hiše življenja nesrečne, kar ne drži. V vsako hišo se lahko vrne ljubezen, če le ima prostor. Bodoče obdobje bo namenjeno zdravljenju težkih čustev. Ne dovolite, da vam ljudje govorijo kdo naj bi bili. Odločite se kaj boste postali sami. Pokažite svoj pravi obraz. Dovolite, da ta obraz zasije v vsej svoji resnici. Če bo nekdo zato zapustil vašo hišo življenja mu to dovolite. Vrata se vedno puščajo odprta za pripravljene. A očistite svoje srce. Zato da boste v praznični, decembrski čas vstopili srečni in da boste lahko resnično čutili te praznike in ne osamljenost. Vzemite si en mesec samo zase. Za zdravljenje sebe. 30 dni namenjenih vam. In opazujte magični preobrat.
 

3. Pojdite iz hiše in zaupajte angelom, da jo bodo čuvali. 

Kolikokrat si vzamete čas za obisk dobre predstave v kinu, gledališču ali pa za prijetno večerjo s prijatelji, ki vas dvignejo in vam polepšajo življenje? Kolikokrat povabite svoje partnerje na spontane zmenke, kar tako? Da se družita? Kolikokrat naredite nekaj, kar "ne sodi" v urnik v tistem trenutku ali v tistem obdobju? Ko npr. nihče nima rojstnega dne, kjer je "potrebno" biti tam, ampak ste tam samo zato, da praznujete življenje? Kajti mnogokrat se vse lahko spremeni. Vse preveč je bilo tistih, ki so obžalovali dni, ko se v življenju niso več družili, veselili, si privoščili drobne radosti, zmenke, klepet, ples ali uživanje ob dobri hrani. Tako preprosto. Ne recite, da nimate časa. Ne dovolite času, da vam polzi skozi prste, ko raje sami sedite v hiši in razmišjate o stresu in novih "kaj če" situacijah. Kaj če bi se malce zabavali? Naredite to in opazujte kako se vam čudežno razreši še vse ostalo. Naj dobra volja najde pot nazaj v vašo hišo. Stkite hvaležnost za vse, kar napolnjuje vašo hišo življenja v njo bo steklo še več tega. Poglejte kaj vse imate! Kaj ko bi malce uživali v tem?
 

4. Vera v ključe hiše. 

Naj bodo angeli in Nebesa vaš ključ. V kolikor se je zdelo, da vam niso pomagali v določenih situacijah jim nikar ne zaklenite vrat. Niso vas zapustili, saj ste še vedno tukaj, kajne? Včasih izgubimo kjuč vere in zaupanja. A če izgubimo ključe ne pomeni, da smo izgubili svojo hišo življenja. Ključi se lahko pridobijo nazaj. Odločite se, da boste vi ključ in da boste ponovno zaupali Življenju. Dajte mu še eno priložnosti. Sebi. Drugim. Zemlji. Nebesom.  
 
 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!