Kako sprejeti vse, kar prinaša to obdobje?

Že toliko časa poslušam angelske glasove, upoštevam njihova navodila, berem tudi knjige, se izobražujem, vsepovsod iščem sporočila, vse z namenom, da bo boljše tako moje življenje kot tudi življenja vseh vas, ki berete ta sporočila ali pa vam lahko pomagam kakorkoli drugače. Včasih pa sporočila pridejo tako nepričakovano, iz objema najinega lastnega doma, od bitij, ki se zdijo tako "preprosta" pa vendar sprožijo najmočnejša sporočila.
 
Tokrat sta jih ponovno navdihnili najina Tara in Lexie s fotografijo, ki je nastala in jo lahko vidite na desni. Ko sem zagledala to milino življenja se je v meni s pomočjo čudovitega angela oglasila zgodba s spoznanjem...
 
Zgodbo o Lexie ste že brali. Za vse, ki jo ne poznate kratka uvertura - je rešenka iz verige, kjer je bila leta in leta tepena s palico, mučena, terorizirana, kar je botorovalo temu, da je bila globoko pretrašena in brez volje do življenja. Midva sva se zaljubila v njo in ji želela pokazati, da ljubezen obstaja in da je resnična. Lexie je po hudem boju za preživetje povsem drugačno bitje. Spominjam se, ko smo jo pripeljali domov. Bilo je hudo, čeprav ji ni nihče zameril. Njene poškodbe in pretekle izkušnje mučenja in pretepenosti so botrovale, da je renčala in grizla najino Taro. Taro sem velikokrat opazovala v tistem obdobju. Ni ji zmerila. Pa bi ji morda lahko. To je bil navsezadnje njen dom in Lexie je vstopila vanj. Tari ni bilo potrebno sprejeti Lexie, pa jo je kljub temu. Tolerirala je njen strah in izpade jeze. A ko se je Lexie že počutila bolje, ji je dala vedeti: "Hej, tudi jaz sem tukaj doma. S teboj delim svoj prostor, sprejela sem te, ti ponudila celo svojo posteljo in igrače. A tudi ti moraš sprejeti ljubezen, če želiš, da ti jo dajem!" In to je bilo to. Tako preprosto. Od tedaj sta nerazdružljivi, ljudje komaj verjamejo, da nista rastli skupaj.
 
 
In so se rodila sporočila...
 

Sprejemanje izkušenj

Včasih moramo sprejeti izkušnje, ki so nas ranile. A nihče ni rekel, da je potrebno ostati v njih in prostovojno postati njihov ujetnik. Potemtakem zmagajo. Ni potrebno vedno analizirati vseh dogodkov, ki so se zgodili ali vas prizadeli. Gre samo za sprejemanje. V kolikor želite doživeti svet ljubezni, potem sprejmite dejstvo o tem, da vas bo bolečina zgradila v nekaj novega. Ne izgubite svoje vere in ljubeče plati. Verjemite, da je tudi bolečina biser, ki bo na koncu razkril svojo vrednost. Sprejmite pretekle izkušnje in dogodke kot učitelja, a se za prihodnost odločite kaj boste vi od tega trenutka daje sprejemali in kaj ne. Postavite si nov vrednosti sistem in se premaknite naprej. Pustite sence trpljenja za seboj. In vse z njim povezane osebe in dogodke. Zaplavajte v morju zaupanja.
 

Sprejemanje ljubezni

Taki kot ste, ste vredni ljubezni. Nikar se ne skušajte več dokazovati ljudem, ki vas v resnici ne bodo nikoli sprejeli. Ljubezen ni tekmovanje. Ljubezen je nagrada, ki pripada vsakomur. V kolikor se vam zdi, da vas ljudje ne sprejemajo, potem vedite, da lahko storite karkoli, naredite vse popolno, pa do sprejemanja ne bo prišlo. Prej ali slej boste doživeli zavrnitev- takoj ko ne boste izpolnili njihovih zahtev ali pa..ko vam bodo morali kaj vrniti. Ne poškodujte se s takimi odnosi. Sprejemite sebe dovolj, da veste, da si zaslužite biti sprejeti in tudi dobiti ljubezen, ki je pravica vsakega živega bitja. Spremenite svoj svet ljubezni.
 

Sprejemanje novih poti

Včasih se kaj spremeni. Okoliščine uberejo pot, ki morda niso bile načrtovane. Sprejmite jih. Zaupajte, da ima vesolje načrt za dober izid. Zaupajte mu, da pozna vaše želje. Vi jih negujte in delujte v skladu z njimi. A zaupajte, da včasih pridete na cilj po drugačnih poteh in z drugimi ljudmi. A ko se boste obrnili boste rekli, da je bila ta pot še boljša kot bi lahko načrtovali sami. 
 
 
25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!