Ko potihne vse - k tebi pride vse

Se kdaj vprašate.... Zakaj se nekaj ne zgodi? Se bo vse uredilo? Zakaj se je ustavilo nekaj, kar je že teklo? Zakaj se fizično počutim slabše? Zakaj se ljudje tako obnašajo do mene? In tako dalje. 
 
Sporočila tokrat prinašajo spoznanje TIŠINE. Kako lahko tišina pozitivno vpliva na obnovljeno energijo, čustva in spodbudi nadaljnjo manifestacijo vaših srčnih želja.  Predala jih je sočutna boginja Quan Yin, ki pozna mir srca in uma. Njena sporočila tisišne so zdravilna in ...dobrodošla..
 
Quan Yin pravi:

 
1. Tišina in odnosi. Velikokrat skušate ljudem nekaj dopovedati. Kako zelo vas ranijo. Kako zelo se motijo. Kako se je vse spremenilo. Mnogokrat jih morda celo prepričujete v ljubezen ali v dejanja, ki bi vam vrnila ljubezen, ki ste jo dali. V tem obdobju boste v tišini našli največ odgovorov. Veliko ljudi se sooča s svojimi lastnimi notranjimi popotovanji. Ne boste jih mogli prepričati v vašega. Tišina ne pomeni enako kot ignoriranje. Pomeni le, da tisto, kar ne morete spremeniti ne skušate izsiliti z besedami. Pustite. Bodite najboljša verzija sebe, v vsakem trenutku izražajte ljubezen do sebe in zaupajte, da je vesoljna modrost dovolj pametna, da vam bo odgovorila. V čem? V dejstvu, da vse, kar ste pride nazaj. Če ste dali ljubezen, se vam bo vrnila. Morda se vam trenutno ne zdi tako. A dajte času čas. Kajti čas pokaže vse. Kar človek da, bo izkusil. Vedno. 
 
 2. Tišina in vir energije. Postati v tišini je največji dejavnik notranjega samozdravljenja. Obstajajo trenutki, ko govorite, da bi lahko zdravili in obstajajo trenutki tišine, ki zdravijo. V tem obdobju, ko vas popade nemir izberite tišino (mirovanje, meditacija,...). V tišini ne počnite nič drugega kot da se čutite in ste v stiku s svojimi čustvi. Ne analizirajte jih. Samo postojte. Morda priteče kakšna solza. Naj teče. In v tej tišini najdite zavetje v tistih, ki jih je najležje najti v tišini - v nas. Nebeških bitjih, ki vas ljubimo. Ne potrebujete nam reči ničesar. Vemo, kaj vas muči. Vemo, kaj potrebujete. Odgovorili vam bomo. Dajte nam srce in obljubljamo, da ga ne bomo zlomili.
 
3.  Tišina in rezultati. Velikokrat se želje izpolnijo ali pa priložnosti potrkajo na vrata, pa jih ne opazite. Ker se okoli vas dogaja kaos, ali ker se panično bojite, da boste nekaj izgubili in to želite nadzorovati in podobno. Najboljše stvari k vam pridejo, ko ste umirjeni in si dovolite čutiti zaupanje do vsega, kar je. V tem obdobju poskusite spustiti nadzor kaj naj bi bilo, s kom in do kdaj. Seveda, v srcu negujte svoje najglobje sanje, a tudi vero. Na srce tako ne obešajte zagrenjenosti, jeze, razočaranj in se jim bodite pripravljeni odpovedati. V srcu najdite Nebesa nato pa mirno odreagirajte na vse okolišline v vsakem dnevu. In vedite, da v miru sprostite pot največjim sanjam. Dobite ideje za naprej. Morda celo revolucionarne, še nevidne pristope, ki v nemiru ne morejo razkriti svoje veličastnosti. Kajti energija, ki manifestira ni tista izsiljena, ampak je obilna, naravna in ne potrebuje prepričevanj kam mora iti. Ona ve. Zato ji dovolite ustvarjati. In ji slediti. 
 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!