Mogočne rešitve ob velikih energetskih prebojih

 

Naj vam s pomočjo angelov naštejem "simptome" premikov, ki jih verjetno ni nikoli bilo težko ugotoviti, a za nas je bolj pomembno nadaljevanje sporočila - rešitve ob takih počutjih in stanjih in kaj so ustrezni koraki. Delite to sporočilo vsem, ki veste, da so v skrbeh in potrebujejo dotik rešitve.

Obdobje  premikov, ko se združi toliko energije zagotovo prinaša: občutek težine in težjih čustvenih in telesnih stanj, nervoza in netoleranca na...no, vse :), nespečnost ali kronična utrujenost, občutki izgubljenosti in skrbi glede prihodnosti, kjub temu, da vidne spremembe niso nastopile, hitro ohlajanje odnosov ali prepiri, ki so intenzivni, četudi za majhne stvari, oddaljevanje od svojega bistva in nejevera - ljudje, ki so bili včasih močno povezani z angeli kar naenkrat podvomijo v njihov obstoj ali si ne dovolijo verjeti v nekaj, kar bi jim lahko pomagalo, pogovori o težkih stvareh ali tendenca po umiku od vseh ljudi, ker vam gredo preprosto na živce...In še bi lahko naštevali. 

Nad napisanim ste verjetno kimali z glavo v odobritev, prepričana pa sem, da pokimate nad željo posikati rešitev, da bi se te energije lahko umirile. REŠITEV SE SKRIVA V...... 

Najprej ničemer...Da, prav ste prebrali. Pridejo obdobja, kjer se potrebuje modre korake, ki stopajo po življenju in pride obdobje, ki je samo sporočilo. Prihaja samo kot spoznanje in ne kot klic Vesolja po določenih večjih ukrepih. Ukrepe namreč trenutno Vesolje izvaja samo. Premike, ki so potrebni, da se bodo ljudje spreminjali in narava počutila bolje je Vesolje izvedlo samo.  Gre za naravni premik, ki ga ni mogoče ustaviti. Energije se prilagajajo glede na potrebe Zemlje in mi smo del tega procesa. Zatorej so napotki sledeči:

- Ne upirajte se procesu. Taka poravnava postane težka le, ker smo ljudje tako zelo navajeni, da se upiramo toku. Želimo imeti nadzor nad stvarmi. A dejstvo je, da v resnici nadzor nikoli ni bil prijatelj. Po navadi je blokada. Težko ga je izpustiti, a če boste zaupali naravnim procesom, boste ugotovili, da vas to bitje, Mati Narava,ki že tako dolgo skrbi za vas ne bo pustilo nepreskrbljenih. Zaupajte majce energiji, ki je mogočna in skrbi za svoje otroke - tudi za vas!- Ko se dogajajo težke okoliščine ali premiki ne vklapljate možganov in ne analizirajte. OPAZUJTE. Opazujte sebe. Ne drugih kako reagirajo saj jih ne boste videli v pravi luči. In oni ne vas. Ne zapuščajte ljudi, jih ne prepričujte v svoj prav in ne pogujujte. Pustite jim svoj proces, saj greste tudi vi čez vašega. Energije se bodo nato uravnovesile. Kar bo za vas bo ostalo, ostalo bo odšlo. Tega nikoli ne bi mogli zaustaviti. Vsak ima zase prav. Opazujte kaj vam videno in doživeto sporoča glede vas samih. Kakšna so vaša čustva in misli? Kaj vam to pove o vas?  Je v vas skrito še kaj, kar preizkuša? Dobro, ozavestite to, spoznajte same sebe.


- Ko imate to informacijo, npr. da vas še vedno skrbijo stvari iz preteklosti ali bolijo določene besede in odnosi, sprejmite to kot človeško izkušnjo, kjer ni nihče kriv, ampak prihaja kot preprosto izkušnja. Z njo nič ne naredite, ampak jo spustite, da brez dramatičnosti steče skozi vas. Najboljše orodje je meditacija. To energijo samo začutite in nato ponovno z naravnim procesom - dihanjem, spustite čez sebe. Naj ta čustva ne bodo sovražniki, temveč doživetje vašega življenja. Ko jih boste sprejeli, bo izkušnja oddelana in umaknila se bodo brez škode ali novih lekcij.


- Ko ste ta tok sprostili osreodotočite energijo v nasprotni pol. Namreč v energetskih premik se potencira vse, kar je del naše resničnosti. Kar pomeni, da se lahko potencira tudi občutek miru in ustvarjanja. Ko ste pomirili napeta doživetja, namenite nekaj časa njihovim nasprotjem - svojim željam, sanjam, sanjarjenju o srečni prihodnosi, uživanju v lepi glasbi in vsemu, kar vas razveseljuje. In menjava je končana. :) 


- Uporabite Vesoljni dotik. Povežite se s svojimi angeli, jih vabite, da vas ljubijo in vam pokažejo svojo prisotnost in začutite njihovo nežnost. Ogovarjajte jih z imeni in jim namenite čas s pogovorom. Tako boste odprli vrata čudežev!

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!