Po vsem svetu bodo drug teden praznovali poletni solsticij. Pa veste...čemu?

 
En lep nebeški pozdrav, dragi naši
 
Po vsem svetu bodo drug teden praznovali poletni solsticij. Pa veste...čemu?
 
Poletni solsticij prinaša izjemno energijo, pa vendar ni toliko ljudi, ki bi poznali duhoven pomen le-tega. Zato se vam tokrat oglašamo z zanimivo vsebino, ki vam bo dala nekaj zanimivih informacij glede tega posebnega obreda narave. In vsekakor vam prišepnemo tudi kakšno moč prinaša.
 

Poletni solsticij je izjemen naravni dogodek, ko sonce doseže svojo najvišjo točko. Da ponovimo - NAJVIŠJO TOČKO. Dvig. Premik na višje. Dotok izjemno močne energije. Zamenja se letni čas in vse, kar se je spomladi pripravljajo na poletni razcvet, je sedaj...v polnem zamahu. Starodavne kulture pa so poznale tudi zelo globoka duhovna sporočila takih preobratov. Znali so brati "kode", ki jih ves čas ponuja Mati Narava za tiste, ki si jih želijo razumeti. V letu imamo kar 4 solsticije in vsak izmed njih naznani novo ero v letu samem. In ravno v tem so stara ljudstva videla največ duhovnih sporočil - ponovno je čas za nekaj novega.

In kaj novega prinaša poletni solsticij?

Njemu so stara ljudstva pripisovala sledeče energije, ki se tudi slavijo po številnih svetih krajih, s številnimi svetimi obredi: cvetenje, razcvet, vladanje, žetev, svetlobne zmage. Posajeno seme doživi žetev, ki nahrani dušo. Na ta dan ljudje z meditacijami, obredi in manifestacijami prikličejo to žetev. Predajajo se sončni energiji, saj vedo, da bo prinesla izjemne razsežnosti...Sonce kot vir življenja prinaša tudi vir močnih duhovnih energij.
 
V času dopustov in dotikov morja veliko ljudi malce pozabi na notranja duhovna popotovanja. In mnogi ne. Tisti, ki vedo, da je to popotovanje večni proces, ki nagrajuje. Zato tudi v našem ateljeju pozivamo tiste na svojih popotovanjih, da v tem času storite sledeče:
 
- vzemite si čas za počitek fizičnega telesa, a ne pozabite temu dodati tudi duhovnega popotovanja po vaši duši, zato da bi lažje poleti manifestirali tisto, kar se bo kot rezultat pokazalo jeseni
- večkrat si privoščite trenutke, ko ste sami s seboj, da slišite svoj glas
- ne pozabite na meditacije, ki ali zdravijo vašo strto preteklost ali pa se naravnavajo na pozitivno prihodnost- seveda je najbolj pametno izbrati kombinacijo obeh
 
- solsticij je dan, kjer se lahko presega številne iluzije in v glavi postavljene meje - pomislite o tem kako bi to lahko storili tudi sami - pripravljeni ste na novo stopničko - poskusite ugotoviti kaj ta je
 
- sporočila Nebes se puščajo v Naravi, saj enakonočje odpre posebna energijska vrata,  zato se povežite z njo in poglejte kakšna znamenja najdete zase
- na novo postavite cilje - kaj vse bi naredili, če bi si upali verjeti?
 

Tudi mi bomo praznovali!


Pridružujemo se starim tradicijam in izkoriščamo energijske portale. Izbrali smo izjemno kombinacijo energij s posebno meditacijo! To pa še ni vse. Vaše darilo meditacije bo zagotovilo, da se bo vaša manifestacija "naložila" v vašo energijo s setom kar sedmih svečk..le tokrat. Za vas.
 
Pred solsticijem pa lahko uporabite energije tudi za dotike pomlajevanja, kajti prihaja energijska delavnica "Youth formula" za vse, ki bi radi pomladili svoje telo in energijo. Oglejte si vaša darilca in naša povabilca spodaj.
 
Vabljeni, z vami z nebeškimi dotiki, Cristy in Mihael  in Duhovni atelje Potovanje duše
 

LE 1-KRAT LETNO: ANGELSKI POLETNI SOLSTICIJ ZA PREJEM ANGELSKE PODPORE, TER DVIG MOČI S KITI IN DELFINI


Poletni solsticij predstavlja za planet Zemljo čisto posebne energije, to leto pa se bodo odvile 21  junija. Poletni solsticij so v preteklosti označili kot čas Bogov Sonca, čas mogočnih energij in sijaja. Poletni solsticij prinaša najdaljši dan v letu in mogočne učinke elemente ognja. Solsticij predstavlja mogočen prehod skozi vrata novih dimenzij. To je čas, ko se obrnemo navznoter in ugotavljamo kdo smo.Takrat se svetloba našega zunanjega sveta, ki je na ta dan najmočnejša obrne tudi navznoter in skreirata ste dva močna pola ustvarjanja - materialnega in duhovnega. To je čas, ko zasijejo naši talenti in uspehi in ko naša notranja svetloba premaga našo temo, če si le dovolimo. Poletnemu solsticiju rečemo tudi kres in tudi mi bomo zažareli od znotraj navzven. Za vas bova niti ljubezni držala Cristy in Mihael. Tokrat smo izbrali izjemni dve bitji, ki vam bosta prinašali dotike bogastva.
 
Prva meditacija bo mistična in mogočna meditacija s Cristy in angeli varuhi..
Velikokrat pozabimo kako zelo nam ob strani stojijo angeli varuhi. Tokrat vas bo Cristy  odpeljala v vodeno meditacijo, kjer vas bo ob prelepi glasbi povezala z vašimi večnimi prijatelji.
 
V tej meditaciji:
 
- spoznate kdo pravzaprav so vaši angeli varuhi in kako komunicirajo z vami
- aktivirate načrtne znake od vaših angelov za sporočila čez fizični svet
- spoznate njihove šepete do vašega življenjskega poslanstva
- odmaknete okoliščine, ki vam škodijo s pomočjo angelske zaščite
- aktivacija angelskih sanj: zdravljenje angelov varuhov v spanju


 
Sledi ljubeča  meditacija in meditacijska terapija z Mihaelom in energijo kitov in delfinov za:
 
- dvig energije v vaših čakrah: s čiščenjem čaker dajemo telesu kot tudi duhu potrebno količino energijo in odstranjujemo blokade, ki povzročajo čustvene ali fizične izzive v nas.
- dvig energije v hrbtenici za samozavestno držo
- pri tem izjemnem vodnem čiščenju vam bodo pomagali živalski vodniki - kiti in delfini, saj njihova energijska moč prinaša pravo čudežno energijsko regeneracijo
 
EKSKLUZIVNO DARILO VEČERA! SET SEDMIH SVEČK ZA URAVNOVEŠANJE ČAKER, DA VAM BO UČINEK NAŠEGA VEČERA SLEDIL TUDI DOMOV..
 
Datum in ura: 21. junij 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodita: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: 20 eur
PRIJAVE obvezne na info@potovanjeduse.si
 
 

DELAVNICA YOUTH FORMULA 1.DEL (FORMULA MLADOSTNOSTI ZA VSE,
KI ŽELITE BITI VEČNO "MLADI")


Mnogi so tisočletja iskali tolmune z zdravilno vodo, čudežne liste rastlin in božanske sadeže. A vrelec mladosti ni to. Vrelec mladostnosti je NAČIN na katerega ljudje upravljamo svojo energijo. Vrelec mladostnosti je notranja modrost, po kateri lahko živimo, če smo v stiku s seboj. Predstavljamo vam delavnico, kot je še ni bilo. Delavnico, ki bo za vedno spremenila način kako gledate na svoja zemeljska biološka leta, sive lase in življenjska obdobja. To je delavnica na kateri vam bo Mihael pokazal pot do vaše YOUTH FORMULE.
 
 

POLETNE MEDITACIJE ENERGIJSKIH ČAROVNIJ
S CRISTY & MIHAELOM


2.7.  MISTIČNE PUZZLE: PUZZLE ENERGIJSKE "OPERACIJE" ATLANTISA ZA BOLJŠE POČUTJE IN OSEBNO MOČ (DARILO: SIMBOL ATLANTISA)
 

Ko boste obudili energijo, ki je bila izčrpana, boste opremljeni z manifestacijsko močjo za uspešno poletje. Atlantida ve kako. Kajti ravno ona je ustvarjala mogočne energije..in sedaj bo ustvarjala za vas !

OPIS IN PRIJAVE TUKAJ


 
 
13.7. MISTIČNE LJUBEZENSKE ČUDODELKE OB SONČEVEM MRKU: AKTIVACIJA MOČI BELE MAGIJE IN DOTIK PREROŠTVA Z IZIS (DARILO: SVEČKA SVETEGA PROSTORA)
 
Sončev mrk bo poljubil Zemljo. In v njegovi mističnosti se bo dvignila energija edinstvenih boginj. Zato, da bi lahko poiskale svoje varovance. Čarodeje in čarodejke po duši. Tiste, ki iščejo globoka duhovna spoznanja, da bi čarali obilje zase in za druge.
 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ

 


16.7. MISTIČNE PUZZLE: PUZZLE MANIFESTACIJSKEGA ČUDEŽA (DARILO: SIMBOL JUPITRA)

Ali ste vedeli, da Jupiter velja za planet dobre sreče? Je varuh globokih učenj, prinaša izjemne vizije in s tem tudi srečo. Čas je, da si sposodite to izjemno energijo. Si želite, da bi vam stvari manifestacijsko kar čudežno  "padale" iz neba? Potem vabljeni.

OPIS IN PRIJAVE TUKAJ

 


23.7.MISTIČNE PUZZLE: PUZZLE ANGELSKE MAGIJE Z URIELOM (DARILO: SIMBOL URIELA)

Poletno noč uporabite za preobračanje vaših največjih razočaranj v blagoslove. Vsako energijo se da preoblikovati. In Uriel ve kako...In kliče ravno vas.  On, ki je veter nenadnih sprememb, bo sedaj čaral za vas...

OPIS IN PRIJAVE TUKAJ


 
27.7. ZAKLJUČEK LJUBEZENSKIH ČUDODELK OB LUNINEM MRKU! PRESVETLITEV BRAZGOTIN V SREČE POTI Z VILINSKO KRALJICO AINE IN CERIDWEN (DARILO: SVEČKA SREČE) ob 21h!
 

Naj lunin mrk doda svoj ščepec edinstvene magije. Kaj take energije pomenijo, so poznali starodavni čarodeji in civilizacije, ki so spoštovale naravne cikle in so njihovo moč izkoristile za..svojo moč. Tokrat bo tudi nam namenjeno, da prestopimo ta vrata..Vaše srce bo pobožala sama vilinska kraljica. Njeno angelsko ime pa je Aine. Aine velja za vilinsko kraljico poletja, sonca in lune. Ona v vseh obdobjih in letnih časih obljublja, da bo razsvetlila temo. Je močna nosilka svetlobe in upanja in kjer se pojavi vilinska kraljica, ni prostora za strahove in skrbi. Odložite jih tudi vi.

OPIS IN PRIJAVE TUKAJ


 
8.8. EKSKLUZIVNO! VELIKI, MISTIČNI PORTAL BOGASTVA 8-8: BAKLA ZMAGE Z NIKE IN NADANGELOM MIHAELOM (DARILO: PALČKE ZA OBILJE)
 
Ko se počasi zaključuje naše poletno druženje, se odpirajo zlata vrata obilja. Meditacija portala 8-8 je za nas vsako leto nekaj posebnega ..8 so znane kot številke neskončnosti in 8.8. je pravi datum, ko se odpiramo obilju vseh vrst. Osem-ke zagotavljajo, da boste dobili, kar si želite, če le dopuščate tem neskončnim možnostim, da vas blagoslovijo. Pred jesenjo, ki bo naznanila ponovno nov cikel intenzivne energije, ki bo zahtevala predvsem premikanje, prihaja čas, ko nas bo poletje podprlo. Izkoristite to moč!
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ

 


13.8. MISTIČNE PUZZLE: PUZZLE EGIPČANSKEGA IZRAŽANJA IN SAMOZAVESTI (DARILO: SIMBOL THOTHA)

Čas je, da zadoni vaš glas. In kdo bi to znal bolje kot Egipčanski bog Thoth, za katerega so rekli, da pozna več skrivnosti kot ostali bogovi? Imel je mistična znanja resnic in vodil je pisatelje. Sedaj želi pozdraviti vaš zatrt glas...da bi se rešili energije, kjer se počutite kot da se "hodi po vas."
 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ
 
 

VELIKI DOGODEK LETA! NEALE DONALD WALSCH V ŽIVO!
SPOROČILA BOGA ZA PREBUJENO LETO 2019 (VIKEND DELAVNICA)


Neale Donald Walsch. Inspiracija in upanje za vse, ki iščejo svojo pot. Pomagal je na milijone ljudem. Prenesel jim je ganljiva sporočila Boga. In sedaj je tukaj, da svoje besede modrosti prinese tudi Sloveniji. Predstavljamo vam seminar, ki bo mogočno vplival na vaše leto 2019. V prvem mesecu leta, ki daje nove možnosti, bo Neale dosegel vaše srce in vam pomagal do samo-realizacijskega procesa.Neale bo z vami delil mogočen proces, ki ga uporablja tudi sam in ki pomaga, da se boste premaknili od preizkušenj do cvetenja življenja. Zdravje, odnosi, sporočila Boga za popolno obilje v vseh mogočih oblikah. VSTOPNICE SO ŽE NA VOLJO!
 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ
 
 
 
Z vami z ljubeznijo, Cristy in Mihael Žmahar in Duhovni atelje Potovanje duše
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!