Kako doživeti pravo ljubezen?

 
Družine bodo sedle za mizo. Blagoslovi bodo krožili. Ponovno je pred nami velika noč. Jezus, čudovit mojster, je kot glasilec ljubezni in sočutja znan po mnogih učenjih. Povezala sem se z njim tudi zato, ker sem želela nekaj napotkov za posebno zdravilno meditacijo z njim, ki jo imamo v ponedeljek. In potem sva pogovor nadaljevala. Za vse nas so me tokrat zanimala sporočila ljubezni. Zakaj ravno ljubezeni? V modernem pritisku družbe se mnogokrat ne ve kaj je pristno in kaj ne. Kaj je prava ljubezen in kaj je um, ki kalkulira dobrobit, na katero se obesi beseda ljubezen. Obstajajo velikonočne mize, kjer ljudje komaj čakajo, da sedejo skupaj. In obstajajo mize, kjer ljudje ne želijo sesti skupaj pa "morajo". Nadzor. In ne pristni odnosi. Simbolika se iz velike noči prenaša na naša vsakdanja življenja. A Zemlja nujno potrebuje pravo ljubezen. Veliko je okoliščin nadzora in siljenja. Ljudje želijo siliti druge v svoj prav. In to se kaže na številnih področjih. Zato je pomembno, da se ljubezen do izbire razširi. In Jezus jo pozna. Zato sem zaprosila za njegov šepet, da bi lahko resnično zaživeli v svetu ljubezni. 
 
 
Jezusov šepet pravi:
 

Ljubezen ni selekcija

Nebesa ljubimo vse in vsakogar enako. Ljudje tega največkrat ne zmorete. Pravite, da si ljubezen zaslužite, če se "prav" obnašate in zato velikokrat potlačite prava čustva. Ker naj jih ne bi smeli pokazati. Potem ne boste sprejeti, menite. In tako skrivate svoje obraze. A potem se vas ne more resnično ljubiti. Le kako bi se vas lahko? Če vas drugi v resnici niti ne poznajo? Resnica je resnica. In tudi vi imate svojo resnico glede tega kdor ste. Kot taki bi tudi morali biti v celoti sprejeti. Ne samo delno sprejeti. Vi ste celotna resnica. Šele ko boste to resnično vedeli, boste ob sebi imeli ljudi, ki vas bodo tudi resnično ljubili. Jaz ljubim VSE. Zato vam povem svojo resnico. Ljubim vse. Ljubim naravo, živali in ljudi. In tudi nikoli vas nisem prosil, da v imenu ljubezni do mene ubijate živa bitja, ki naj bi jih potem jedli v mojem imenu. To si je izmislil človek sam. A tega ne obsojam. Ker ljubim tudi vaše izbore. A to je vaš izbor, ne zahtevam ga jaz. Jaz ljubim vsako življenje. Vaše odločitve so vaše in jih sprejemam. A vedite, da se v resnici odločate zase. 
 

Če želite ljubiti, potem ljubite tako, da bo vam prav. 

A v svojem imenu. Nikoli v imenu drugega. Nikoli ne recite, da se obnašate na določen način v imenu drugega. In če se obnašate tako, da ste s tem pomirjeni, potem je to dovolj. To je vaša resnica. Vaša ljubezen. In tako bi moralo biti vaše življenje življenje sreče. In če tega nimate, potem spremenite svojo resnico in ljubezen vam bo sledila. V tem obdobju se vprašajte s katerimi deli svoje resničnosti ste v celoti pomirjeni in pred katerimi si zatiskate oči, ker se ne želite soočati z resninco, zavračanji, posledicami in podobno. Le angelske oči resnice bodo v vsakem trenutku lahko videle. Pomembno je videti in razumeti. 
 

Vsak izbors katerim ste pomirjeni bo vaš temelj svetle prihodnosti, četudi bo za nekoga drugega to popoln nesmisel.

 A v kolikor v svojem življenju sprejemate stvari zaradi drugih in z njimi niste pomirjeni - no, potem je napočil čas sprememb. V kolikor ste v določenih odnosih samo zato, ker vam prinašajo kakršnokoli dobrobit, a v resnici ne ljubite teh oseb, potem vedite, da si ti ljudje zaslužijo drugače. In tudi vi si zaslužite drugače. V kolikor se oklepate odnosov, ki ne izražajo ljubezni, sami sebe ljubite dovolj, da spustite te ljudi in si poiščete krila ljubezni tam, kjer so pripravljena leteti.  V kolikor delate nekaj pod prislilo, vam obilje ne bo sledilo. Prisila je omejena energija, obilje je neskončna. V kolikor ne ljubite svojega dela, ljubite svojo dušo dovolj, da si poiščete drugega. Dovolite si izbrati drugače. In drugim dovolite enako. Morda se bodo določene poti nato ločile, a še vedno bosta potem oba hodila proti svoji ljubezni. In taka ne bo mogla škodovati nikomur saj je v stiku s seboj, s svojo ljubeznijo. To bo nov svet. 
 
 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!