Potrebujete ljubezen?

Ta teden je sporočila navdihnila tista, ki dobro pozna dotik ljubezni in katere energija se bo nežno sprehajala od srca do srca drug teden in to je seveda Mati Marija. Vnebovzeta mojstrica, ki dobro pozna dotike ljubezni mi je prišepnila, da vas je kar nekaj takih, ki potrebujete vodstvo v ljubezni. Njen jezik ljubezni je tudi zaupal, da se veliko vas v ljubezni ne počuti varne, izpopolnjene. Nekateri ste osamljeni. Nakatere izmed vas ponoči preganjajo tihe sence dvomov, če se določeni vaši odnosi ne bodo morda končali. Veliko je tistih občutenj in misli, ki jemljejo ustvarjalno moč in sejejo dvom. 
 
Mati Marija je povzela skupno sporočilo z naslovom "ČE NEKAJ NI VIDETI, NE POMENI, DA NE OBSTAJA...." in razložila nekaj napotkov, ki bi vam pomagali pri napevih vaših src. 


1. Bodite pripravljeni videti resnico. Ne zatiskate si oči glede odosov. Če je nekdo z vami, a v vas tečejo tihe solze, pomeni, da je to sporočilo, da nekaj ni v skladu z resnico ljubezni. Četudi nekdo ostaja ob vas, ne pomeni, da je vse v redu. V kolikor se z ljudmi oddaljujete ali pa dvomite v njihova čustva in besede, ne pustite kart zaprtih samo zato, ker se bojite soočenja. Če niste srečni, niste. To boste vedeli. Ne skušajte to prikriti z izgovorom, da je samo preveč dela. Ljubezen utiša zahteve dela in da zagon. V kolikor ta napev med vami in vašo ljubljeno osebo izgublja svoj čar, se ustavite. Ne dovolite ladji ljubezni toniti. Soočite se z resničnimi čustvi in jih tudi izrazite. 
 
2. Če ne vidite oseb, ki bi vas ljubile, to ne pomeni, da ne obstajajo. Velikokrat mnogi pogledajo v smer tistih, ki jih zavračajo. Tekmujejo za naklonjenosti tistih, ki ne zmorejo tega vrniti. Poznate tisto obsesijo, da bi vas le nekdo ljubil? Oklepanja? Ne videti številnih, ki se trudijo za vašo bližino, ker je ena tista oseba tako pomembna? V bodočem obdobju bo izrednega pomena spuščati balon ljubezni, da lahko svobodno leti po zraku. Nekogar se ne bo dalo obdržati z besedami ali dejanji. In nato pridejo velika razočaranja, ko storite VSE, da bi ne koncu prejeli zavrnitev. Zapomnite si - včasih je manj- več. Za ljubezen ni potreba perfekcija dejanj, temveč vi taki kot ste sami po sebi. V ljubezni se ne borite, ne prepričujte, ne dopovedujte, ne kričite, ne skušjate spremeniti nekoga, ki to noče. Bodite iskreni, a snemite boksarske rokavice. In morda boste opazili vse tiste, ki so skrbno čakali, da bi vam ponudili tisto, kar vam drugi niso mogli. Prišli so kot lekcija sprejemanja in spuščanja nadzora, a balon ljubezni bo priletel iz druge smeri, če ga boste le pripravljeni videti v njegovem mogočnem letu. 
 
3. Če ne vidite, kako posebni ste, to še ne pomeni, da niste. Morda ste tako dolgo rinili v toksične odose, dokler v vas niso zameglli občutke vrednosti, da sploh več ne opazite kdaj ste vso svojo moč dali v druge roke. Vzemite jo nazaj. Postavite se za svoja prepričanja. Pričakujte vse, kar želite in se ne uklanjajte. To ne pomeni ne spošotvati drugih ljudi, pomeni le, da boste za določeno obdobje mordali najprej spoštovati sebe. In tudi odnosi vam bodo odgovorili. Ljudje bodo odgovorili na to, kar vi resnično verjamete o sebi. 
 
4. Če ne vidite nebeške pomoči in angelov, to ne pomeni, da ne obstajajo. In ne pomeni, da vam lahko dajo kaj manj ljubezni kot živeča bitja. Imajo jo v neskončnih zalogah. Ko se vam zdi, da ste osamljeni najdite ljubezen tam kjer je morda ne vidite vedno, a jo lahko začutite. In ko jo boste začutili, boste prejeli tudi fizične znake ljubezni. In kmalu ji bodo sledili tudi drugi. Začne pa se z vami. 
 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!