Sporočila ljubljenih oseb iz Nebes

Danes je magičen dan. Pravkar sem se vrnila iz RTV Slovenija, kjer sem z Zvezdano Mlakar spregovorila o žalovanju. Zvezdana Mlakar me je naravnost navdušila, ko mi je pripovedovala, kako je spremenila svoje zavedanje, ko se je dotaknila tematike, ki ni vedno lahka, a se dotakne prej ali slej naših življenj. Govorili smo o žalovanju in pomoči ljudem in že klici v oddajo so mi dali vedeti, da je prišel čas, da odpremo srca v sočutju.
 
Če poznate koga, ki so nekoga izgubili, potem posredujem današnji intervju, morda pa le komu pomaga. Morda pa nekdo najde odgovor zase...Intervju se prične na : 12:25-ti minuti. 
 
 

Ko je bilo intervjuja konec sem se odločila, da se povežem z dragimi pokojniki, ki jih imamo v nebesih in nadangel Azrael mi je pomagal združiti njihovo sporočilo z namenom, da se potolažijo nekatera ranjena srca, ki še bolj utripajo v žalosti, ko se bližamo 1.novembru. Pa saj ne gre zato, da bi med letom pozabili na njih, kajne? A takrat je vseeno poseben čas, ki v nas obudi čustva


 
Dragi pokojniki sporočajo:
 
"Tokrat smo vam želeli na srce položiti nekaj, kar bi vam prineslo uteho. Mi vemo koliko od vas ima v okovih časa v mislih vprašanja, na katere se vam zdi, da niste prejeli odgovora. Najbolj bi vam radi odgovorili na vprašanje krivde, ki jo nosite v sebi. Številna vprašanja so bila poslana v nebo in so nosila noto: "Ali sem jaz kriv? Bi lahko storil kaj več? Je jezen name, ker se nisva toliko družila? Mi zameri, ker me ni bilo zraven v času smrti?" Ta vprašanja tiho obremenjujejo vaše srce in končno odgovarjamo v upanju, da sprejmete ta odgovor. Za nič niste krivi in kakršnekoli odnose smo imeli na Zemlji, mi ne nosimo nobene zamere. Veste, ko nastopi višje stanje zavesti, ego ni tisti, ki odide z nami. Tak odpadejo vse, kar smo na Zemlji poznali in nosi imena zamera, krivda, jeza in bolečina. Če smo vas na zemlji prizadeli, nam prosim oprostite. Vemo, da nismo bili popolni. V vlogi človeka ni vedno preprosto, a zagotavljamo vam, da vas srčno ljubimo in vam skupaj z angeli pomagamo na številnih področjih. Naj ne bo prepozno, sprejmite sedaj našo ljubezen in podporo.
 
Želimo vam povedati tudi to, da je krivda iluzija nižjega jaza. Vi niste krivi za nič, še najmanj za naš odhod. Vse duše se same odločimo kdaj se bomo vrnile v Nebesa. Morda se vam na prvi pogled zdi to kot slaba kupčija, a mi smo z odločitvami pomirjeni in poznamo njihov višji namen. Veliko nas je, ki bi vam tudi radi sporočili, kako navdušeni smo, ko lahko sedaj toliko postorimo za vas, kar prej v življenju nismo mogli. Sprejmite našo pomoč. Nikar se ne čutite krive za vse besede, ki jih niste izrekli, pa se vam zdi, da bi morali. Slišimo vas tudi zdaj. Še bolj glasno kot kdajkoli prej. 
 
Prišli smo vam ponudit roko. Prišepnite nam svoje prošnje ali nam preprosto povejte, da nas imate radi. Če vam mi ne bomo mogli ustreči, bomo prosili za pomoč angele. Prišli bomo in vas objeli. Če boste skrbno opazovali boste videli, da smo čisto blizu in pošiljali vam bomo ljubeče znake iz Nebes. Dovolite si odpreti duhovne darove in jih prepoznati...
 
Naj se izperejo vse krivde, vse zamere, vsa jeza in vsa žalost. Želimo biti z vami v ljubezni. In veste -resnično smo z vami...radi vas imamo..."
 
Ljubezen je most med Nebesi in Zemljo, Cristy Žmahar
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!