Strah me je ...prosim pomagajte!

Čas  je, da se strah umakne!

»Strah me je … pomagajte!« je najpogostejše e-poštno sporočilo, ki ga v zadnjem času beremo. Poskušamo pomagati kot le lahko. Želimo pa da veste, da niste sami. Da smo tukaj. In da smo slišali vse te vaše klice. Zato smo vam danes pripravili nekaj smernic in razumevanj. V upanju, da vas malce pomirimo. In vsaj malo umaknemo vaše strahove.

 

Najprej poglejmo kaj strah sploh je. Strah je pravzaprav samo informacija. Informacija o tem kaj si želite, kaj si ne, ali kaj ste doživeli v preteklosti. Poskusite ga ne poosebljati. Ko strah pride ga vzemite kot znanilca neke informacije. Tako mu boste odvzeli osebno vrednost, ki bi se lahko globoko zasidrala v vas. Pomembno je le, da ozavestite informacijo, nato pa ukrepate v skladu z svetovanim. Zapomnite si nekaj resnično izjemnega  - najboljše zdravilo za strah je ukrepanje in delovanje.

 

Meditacijska vaja»Zaprite oči in se popolnoma umirite ob mirni glasbi. Predstavljajte si, da ste prava snežna kraljica, snežni kralj. Razprite dlani in na njih padajo snežinke. Vsaka snežinka predstavlja en vaš strah. A poglejte, to so le lepe snežinke, ne bodo vam škodovale. A vsaka snežinka je informacija. Zakaj se nečesa bojite? Se vam je v preteklosti zgodilo kaj težkega? Sprejmite te snežinke. Sedaj pa so vaše dlani polne. Iz snežink izoblikujte kepo. Uganite kaj? Čas je za kepanje! Vrzite kepo daleč, daleč stran od sebe in jo vrnite naravi. Zadihajte. Spustite. Uživajte v lepotah življenja.  

 

Strah naj bi blokiral pozitivno manifestacijo. To je zelo pogosto mnenje. Ali to drži? Hm, da in ne. Da, lahko se zgodi, da če vas je nekaj zelo, zelo strah, da zaustavlja pozitivni tok obilja. Pa vendar smo mi tudi zelo iskreni – velikokrat se tudi zgodi, da če se nečesa bojite, s tem prikličete podporo angelov. Tistih, ki vam želijo reči: »Ne boj se, tukaj sem. Ne boš padel, padla.« In nato vam prinesejo tisto, kar vas bo pomirilo. Torej, nasprotje strahu. In kako vedeti, da bo tako in ne tista prva možnost, kjer se blokira manifestacija? Ponovno – delovanje. V kolikor delujete, se premikate, delate na sebi, potem bo obveljala druga možnost. V kolikor bi doma na kavču »jamrali« o »slabem« življenju, spremenili pa nič – potem bo zagotovo obveljala tista prva. Podpora navkljub strahovom se zgodi v kolikor res vlagate trud v svojo rast na vseh področjih.

 

Da se. Vse se da. Obstajajo ljudje, ki so bili več kot prestrašeni. Pravzaprav tako zelo prestrašeni, da so mislili, da se bo vse skupaj končalo. Pa jim je uspelo. Tako, da so se resnično vprašali o rasti.

Naj vam taki ljudje povedo, da se da. Ta vikend si vzemite čas, da prisluhnete izjemnemu intervjuju, kjer boste spoznali vse napisano zgoraj. Posredujemo vam intervju človeka, ki se je dvignil od brezdomstva do sreče. Njegova čustva ob pripovedi vas bodo ganila. Začutili boste… Morda se vi tako počutite v tem obdobju. Pa vendar – upanje ostaja. Naj bo to vaš vikend. Video spodaj in en prelep prihajajoči teden vam želimo.

NEPREDSTAVLJIV INTERVJU Z NEALOM!
KLIKNITE ZA PREDVAJANJE

OSEBNO NEALOVO POVABILO!

To je ta čas. To so te odločitve. Ko ni razmisleka ali je vredno sedeti tako zelo blizu takemu velikemu učitelju. Kajti to je edina priložnost za Slovenijo, ki se ne bo ponovila. Biti v istem prostoru z Nealom je nekaj, kar je težko razložiti. Ne gre za to, kaj on pove. Gre zato, kar on sproži. Ko smo to doživeli sami nam je bilo jasno – da smo hvaležni za vse intervjuje in knjige, a da je v njem v fizični manifestaciji energije nekaj tako posebnega in izjemnega.

To so začutili mnogi.  Zato smo vse VIP vstopnice že razprodali. Hitro pa so se že začela polniti tudi ostala mesta. Vstopnice se bodo podarjale samim sebi ali pa za vaše drage, ki potrebujejo upanje in pomoč. Svetloba je prižgana. Le še slediti ji je potrebno. Pridružite se gibanju svetlobe in se odzovite povabilu, kjer se bomo našli svetlobni ljudje … skupaj. V istem prostoru bomo vse spremenili. Dvignili vibracijo za boljše življenje.

To je osebno povabilo in nagovor Neala. Ker smo tesno povezani z njim, smo se tudi mi osebno pridružili njegovemu mišljenju, da mora pomembna sporočila, ki jih bo prinesel le Sloveniji, slišati čim več ljudi. Proces, ki nam ga bo zaupal, ni zapisan v nobeni knjigi. Zato z veseljem sporočamo, da smo podaljšali predprodajo vstopnic do 19.12.2018, plačilo pa je mogoče na 2 obroka.
 

Fizično pa se Nealu odzovete s prijavo na spodnjem gumbu:
SEMINAR Z NEALOM - KLIKNITE IN SI SPREMENITE ŽIVLJENJE ➜

PRIHAJAJOČE MEDITACIJE V NAŠEM ATELJEJU

26.11. ob 19h: NOVO! MISTIČNE PUZZLE: PUZZLE LJUBEZNI
 
4.12. ob 19h: NOVO! MIKLAVŽEVE MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE: ANTISTRESNA 4 TELESA ZA PRAVLJIČNI ČAS (DARILO: ČUDEŽNA SVEČKA ENERGIJSKEGA ZDRAVLJENJA)
 
10.12. ob 19h: NOVO! MISTIČNE PUZZLE: PUZZLE VLADAVINE Z ARTURJEM IN MERLINOM (DARILO: SIMBOL MERLINA)
 
12.12. ob 19h: PORTAL 12/12 IN MEDITACIJA ZIMSKE PRAVLJICE: ČUDEŽNI NAMENI
 
 

Opisi v našem koledarju

 

25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!