Kako izbrati pravo darilo energijske vrednosti?

En lep nebeški pozdrav, dragi naši
 
Pa so tukaj težko pričakovana tedenska sporočila. Tokrat jih namenjamo veselemu decembru in vsemu, kar prinese zraven.
 
Poznate tisto, ko vsako leto ob praznikih dobite darila, ki ... pač niso za vas? Jih pustite kar takšna kot so in jih podarite naprej? Takrat mnogi rečejo, da so darila neosebna in da se ljudje ne potrudijo. Da so prazniki zato, da se vidi "navzven." Da, morda velikokrat, pa vendar ne vedno. Veste, takšna darila se podarjajo zato, ker ljudje nimajo idej. Ne vedo kako bi nekaj prilagodili le na vas. Morda vi tako čutite za druge ljudi.
A nič več!
Odločili smo se, da vam pomagamo. Pošiljamo vam nekaj energijskih "trikov" in hitrih vaj, kjer lahko ugotovite kako razveseliti vaše najdražje in jim podariti nekaj, kar jih bo ganilo in resnično razveselilo. Te vaje lahko naredi vsak in potrebujete le nekaj minutk. Za ljubezen pa se splača. Pa si poglejmo ta, kot smo jih poimenovali … Škratkova sporočila. 
 

ENERGIJSKE ZAPOVEDI OBDAROVANJ


Preden začnemo z energijskimi vajami naj vas malce poučimo o energijskih zapovedih veselega decembra, ki pa jih mnogi ne poznajo. Če bi jih, potem januar ne bi veljal za enega najbolj depresivnih mesecev v letu. Namreč, ljudje se decembra v imenu daril in obdarovanj povsem iztrošijo – pa ne gre toliko za finančno iztrošenje kot gre za energijsko iztrošenje.


Zato je izjemno pomembno, da sledite sledečemu …

V obdobju obdarovanja drugih najprej poglejte kaj boste podarili SEBI. Kaj si želite zase? Najprej sebi kupite ali privoščite nekaj, kar ste si morda želeli nekaj časa, šele nato okoli tega določite ostala obdarovanja. V kolikor boste šli po tem principu, vam bo ostalo dovolj časa, energije in finančnega obilja tudi za vse ostale!
 
Dovolite drugim, da VAS pravilno energijsko obdarujejo in sprožite dotok obilja. Zakaj si tega velikokrat ne dovolite? Če vas kdo vpraša kaj si želite za Božička, zakaj uporabljate standardni stavek: »Ne potrebuješ ničesar, resnično ne, ne obremenjuj se!« Sami pa delate obratno in SE obremenjujete za druge. Povejte jim o tisti stvari, ki si jo želite! Tudi če je dražja lahko rečete, da si nekaj želite in, če bi se lahko združilo več tistih, ki vas imajo radi in vam to kupili. Ne samo, da bo ljudem okoli vas lažje – Vesolje in Angele boste naučili, da ste pripravljeni sprejemati obilje! In kaj to točno je. Zelo pomembno!
 
V decembru naj se ne vrti vse okoli daril in zabave. Je zelo pomemben mesec zaključevanja. Mnogi želijo ta proces preskočiti. Ne opraviti dela. Vsaj za en mesec si privoščijo brezskrbnost. Da, seveda. V kolikor je ta brezskrbnost iskrena. V kolikor je le beg od nečesa, kar bo prišlo za vami januarja (občutki osamljenosti, neizpopolnjenosti in podobno) potem ne želite tega prezreti. Ne pozabite na duhovno rast, meditacijo in ne pozabite si vzeti časa zase. Z vami bomo v tem namenu tudi mi - spodaj ne spreglejte decembrskih meditacij, ki postavljajo energijo za 2019!
 
Ali ste vedeli, da je energijsko gledano najbolj pomembno ravno to, kako začnete leto? 1.1. se resnično vse resetira zaradi kolektivne naravnanosti. In Vesolje v miru posluša. Nekateri z »mačkom« po pretiranih količinah alkohola obležijo, tisti, ki so energijsko inteligentni pa se znajo pozabavati, nato pa 1.1. in takoj po njem, delati močne meditacije in priprave na 2019. Naravnajo energijo na novo možnost, da se vse začne znova. Bodite eni izmed njih.
 

V TE ENERGIJSKE ZAPOVEDI VKLJUČITE TUDI NAJDRAŽJE


Torej, če smo ostali pri zadnjem stavku, potem vsekakor ne želite letos tistim, ki jih imate radi podarjati stvari, ki nižajo energijo – alkohol, pretirane količine sladkorja in podobno. Dejstvo je, da to niža energijo in ljudem s tem ne doprinesete nič dobrega. Čas je, da se v Sloveniji nekaj spremeni. Da začnemo podarjati nekaj, kar VIŠA energijo. Daje upanje. Nekaj, da bo vašim dragim dalo vedeti, da je to darilo drugačno, posebno, vredno …, napisano na njihovo kožo.
 
Sedaj morate le ugotoviti kaj to je.Morda vam bo za primerjavo pomagala naša zgodba …

Ko smo spoznali Neala Donalda Walscha, ki prihaja v Slovenijo januarja, smo mu želeli nekaj podariti. Daril je veliko. Saj veste, šampanjec in podobno. Vsi tisti, ki pa ste gledali intervju z njim ste nato videli, kaj smo izbrali – podarili smo mu njegovo knjigo v slovenskem jeziku! Zato, da bi ga spominjala na to, da po vsem svetu pomaga ljudem in da njegove besede zdravijo v državah, ki so ure in ure letalskega poleta stran. In kako zelo je bil ganjen! Ko so se ugasnile kamere nam je pokazal, da je to darilo zanj tako zelo vredno. Nismo zapravili na stotine evrov. Le ena knjiga. A sporočilo zanj je bilo globoko. Posnetek intervjuja in Nealovo reakcijo si lahko ogledate tukaj: http://7681.sqm-secure.eu/index.php?option=com_acymailing&ctrl=url&appId=7681&urlid=0&mailid=220&subid=3font>
 
Razumete?Da bi nekoga tako zelo ganili, potem si morate vzeti zanj nekaj malega časa. Naredite sledeče:

 
-    Zaprite oči in se popolnoma sprostite. Predvajajte si mirno glasbo. Tako ostanite nekje do treh minutk … vsaj. Predstavljajte si, da po vas padajo snežinke, tako nežne, da popolnoma odprejo vašo srčno čakro. V vašem srcu začutite osebo, ki jo imate radi.
 
-    Znajdete se v zasneženem drevoredu, katerega so obsijale pravljične bakle. Prizor vas naravnost očara. To je pravljica ljubezni.
 
-    Sedaj v snežinke prikličite angele varuhe osebe, ki jo imate radi in bi jo radi razveselili. Recite jim : »V ljubezni snežink angeli varuhi ________ (ime osebe) zaživite in mi navdihe za darilo podarite. Kaj bi jo, ga razveselilo, kaj je zanj, zanjo unikatno darilo?«
 
-    Snežinke veselo poplesavajo, ko kar naenkrat ugotovite, da vam nasproti … po drevoredu … v soju bakel prihaja …  duša vaše ljubljene osebe. Nosi širok nasmeh in … v rokah škatlo z veliko pentljo. Njeno, njegovo … darilo. Prav čutite lahko, da je ta oseba tako vesela, ker je to darilo dobila od vas.
 
-    Duša vaše ljubljene osebe podrži škatlo pred vami. Odprite jo. Poglejte kaj je notri. Je nekaj povsem unikatnega in posebnega. Nekaj le zanj, zanjo. Sedaj veste.
 
-    Pa naj oseba seveda v svojem veselju to darilo tudi odnese. Recite ji hvala za namig, prav tako vsem angelom.
 
-    Snežinke bodo plesale okoli vas. Sedaj se v njih pojavijo vaši angeli varuhi. Naredite sledeče. Recite jim : »Angeli, tole pa si jaz želim. In odpiram roki, da to dobim.« Sedaj si vizualizirajte svoja darila, ki jih želite prejeti te praznike. Materialna in nematerialna. In angeli bodo storili vse, da vam pričarajo praznični nasmeh na obraz.
 
-    Ko ste pripravljeni … vas začnejo snežinke prizemljevati. Začutite svoje telo, vse od glave pa do nog. In sedaj lahko odprete oči. Sledite tem navdihom, jim zaupajte in odprite tudi svoje srce za sprejemanje.
 

PRIDRUŽUJEMO SE OBDAROVANJU!


Tako zelo smo ponosni na vas, dragi naši. Zelo. Letos vas je mnogo tistih, ki ste vse napisano že začutili. Da želite sebi in drugim podariti močan, močan dvig energije. Tako ste se združevali v darilih, da bi si podarili nekaj tako edinstvenega, kar se ne bo več ponovilo. In to je seminar Neala Donalda Walscha v Sloveniji! Oklicali so ga za dogodek desetletja in odziv javnosti in medijev je izjemen! Slovenija je dokazala, da je čas za spremembe in da je čas, da se energija dvigne.
 
Zato najavljamo nekaj izjemnega!
 

NOVO! PLAČILO PO POVZETJU, DARILNO ZAVIJANJE
ali 24 obrokov!

Ker je veseli december, smo mislili na vse! Na darila zadnji hip, ki lahko pridejo k vam že naslednji dan z možnostjo plačila po povzetju ... in ... DARILNO ZAVIJANJE BREZPLAČNO! POŠTNINO VAM PODARIMO! Darilno zavijanje vključuje prelepo kuverto, praznično pesmico in voščilo, ter eno majhno pozornost, darilce, ki pa ostane skrivnost, da ne bodo tisti, ki si želijo na seminar že vedeli kaj prejmejo :)))) Lahko pa namignemo, da niso vsa darilca enaka in da jih bomo izbirali prav tako kot nam bodo zašepetali angelčki :)))
 


Dovolimo pa vam malce pokukati v priloženo voščilo ... a ne preveč ... ostalo naj bo presenečenje za obdarovanca :) Prav tako kot njegovo, njeno darilce. Da, seveda lahko obdarujete tudi sebe. :)))))

Prihaja gospod
s toplim nasmehom in brado, ki sivi.
A ni Božiček, tako kot se mnogim zdi. ... :)

 
 


PLAČILO ZA LE 9,90 EUR NA MESEC DOSTOPNO NA PORTALU PRICARAJ.SI

 


Napovedujemo PRAVLJIČNO-MEDITACIJSKI DECEMBER  v našem ateljeju. Čudovite meditacije, ki pobožajo srce in naravnajo na pravljičnost leta 2019. Portala 12/12 in 21/12 ter novoletna priprava. Bodite z nami. <3
 
Z vami z ljubeznijo,  Cristy in Mihael Žmahar in Duhovni atelje Potovanje duše
 

DECEMBRSKE ČAROVNIJE V NAŠEM ATELJEJU

 
10.12. ob 19h: NOVO! MISTIČNE PUZZLE
PUZZLE VLADAVINE Z ARTURJEM IN MERLINOM  (DARILO: SIMBOL MERLINA)
 
Tokrat vabljeni na mistično meditacijo...
 
- ko za vas krono dvigujeta kralj Artur in Merlin
- kje si želite zavladati?
- katera področja življena vas rabijo, da prevzamete vajeti in se odločite v katero smer bodo šla
- kje ste se dovolj podrejali, umikali svoje želje, da je manifestacija bledela?
- energijsko polnjenje vladavine s strani dveh močnih nebeških voditeljev
- meditacija bo mogočna in civilizacija Avalona vas podpira....
 
 


12.12. ob 19h: PORTAL 12/12 IN MEDITACIJA ZIMSKE PRAVLJICE:
ČUDEŽNI NAMENI

 
Pričakajo vas plesoče snežinke nadangela Mihaela:
 
- v snežinke zakodirajte, kaj želite pustiti za seboj in se odpreti novemu
- v snežinke zakodirajte srečne odnose
- v snežinke zakodirajte visoko vibracijo, ki prinese srečo, finance in še in še
- v snežinke zakodirajte nove poti za leto 2019
- v snežinke zakodirajte vse, kar se vam zdi... čudežno.
 


21.12. ob 19h: EKSKLUZIVNE MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE NA ZIMSKI SOLSTICIJ:
STEBER DO KOZMIČNIH ENERGIJ IN AKTIVACIJA 12-TIH ČAKER
(DARILO: ČUDEŽNA SVEČKA SVETLOBE)
 
NEPONOVLJIVA IN GLOBOKO DUHOVNA MEDITACIJA ZA VSE ISKALCE MOGOČNIH KOZMIČNIH ENERGIJ...
 
Obstajajo tako unikatne in edinstvene meditacije. Tokrat sem Cristy v objemu Manifestacijskih čudodelk za vas izbrala posebno in zelo globoko duhovno popotovanje. To je meditacija za tiste, ki radi odklepate občutke kozmičnih modrosti in skrivnosti. Za tiste, ki verjamete, da lahko vi kot božansko bitje postanete most...pravzaprav svetlobni most med višjimi sferami in Zemljo. Z namenom, da bi prizemljili visoke frekvence, svetlobne dotike in jih v maksimalno dobro izkoristili na Zemlji. Ste to vi? Imenujejo vas tudi prebujeni. In ste portal svetlobe...
 
Naj se aktivira 12-čaker...prebudite svojo svetlobo...
 
 
 
 


28.12. ob 19h: EKSKLUZIVNE NOVOLETNE MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE:
STARODAVNA HUNA PRIPROŠNJA ZA BOGATO 2019
(DARILO: ČUDEŽNA SVEČKA DENARJA)

 
NEPONOVLJIVA MOŽNOST PREDNOVOLETNEGA MANIFESTIRANJA...
 
Obstajajo zelo stare in spoštovane priprošnje. Ustvarili so jih ljudje, ki so se povezovali z nebeškimi bitji in le-ta so blagoslovila te priprošnje z namenom popolnega obilja in bogastva. Te priprošnje so bile dane ljudem, ki so vedeli, da je obilje naša naravna pravica. Vedno več ljudi se je začelo zavedati, da sta materialno in duhovno bogastvo tesno povezana. Vedno več ljudi se čisti negativnih prepričanj glede materialnega zato, da bi sprejeli svojo inkarnacijo in svoje naravne pravice. In to ste vi. Nekdo, ki se spomni te svoje pravice s katero lahko dobro dobi... in dobro deli.
 
Spoznajte posebno, starodavno in mistično HUNA PRIPROŠNJO ...
 
 


Z vami z ljubeznio, Cristy in Mihael Žmahar in Duhovni atelje Potovanje duše

 

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!