VELIKA NEBEŠKA RAZPRODAJA DO 40%!

En lep nebeški pozdrav
 
Ta mesec je prav poseben. Mesec posebnih daril narave v obliki mrkov in energij, ki plešejo. To je bilo idealno obdobje za nas za aktiviranje posebnih kipcev iz naše Nebeške trgovine, ki jo že poznate. 
 
Našo trgovino sva kreativno prebudila in navdihnila Cristy in Mihael Žmahar. Naši izdelki niso samo izdelki, ampak pravo duhovno in energijsko orodje. Vsak izdelek je skrbno izbran in pomembno je od kod prihaja. Kipce izdelujejo ročno največji umetniki. Energijske palčke so naravne, ročno izdelane in nosijo v sebi 400 letne tradicije. Vsak izdelek j bil skrbno preverjen in ko smo ga izbrali smo mu vdihnili še nebeški šepet. Zgodbo. Namen. Blagoslov. Nato pa smo vse skupaj iniciirali, blagoslovili in prosili nebeška bitja, da delajo z vami preko te žive čarovnije. 
 

In tokrat bomo naredili nekaj, kar nismo še NIKOLI. 

Izdelke iz naše trgovine ponujamo tudi do 40% ceneje IN s 50% podarjeno poštnino! To je idealna priložnost. Pa če izdelek namenjate sebi ali pa ga izbirate za čudovito darilo drugim. Kaj lepšega je kot podariti nebeško darilo? V vsakem izdelku je čista ljubezen in prepričani smo, da se vam bo zaradi njih življenje obrnilo na boljše. Fizična prisotnost, ki se združuje z duhovnimi blagoslovi je izjemna kombinacija. Seveda dodajte še vi malce svoje čarovnije in ta čarovnija je... VERA. Vera v nebeško podporo, duhovne moči, ljubezen in vera...vase. 
 
Ta nebeška akcija velja samo za eno vilo ali angela, kateri, katera bo poklicala svoje nove varuhe in za 15 knjig ter 10 energijskih palč. Ponudba je namenjena le našim naročnikom novic in FB prijateljem, na spletni trgovini pa ni mogoča. Po razprodaji ponujene količine izdelki preidejo v ponovno prodajo. 
 
Oglejte si vse izdelke in promocijske prispeveke, ter hitro hitro napišite naročilo, če ste začuili klic k vašemu izdelku. Nekaj izdelkov vidite spodaj, za ostale pa kliknite na galerijo.
 
NAROČILA NA TRGOVINA@POTOVANJEDUSE.SI z imenom izdelka in vašim naslovom ter gsm številko. Izdelke pošiljamo s plačilom po povzetju.  Izdelke lahko pred meditacijami in po predhodni najavi prevzamete tudi pri nas. 
 
In magičen pozdrav od vaših novih energijskih prijateljic, ki vas čakajo! Pa pokukajmo
 

MINI VILE IN ANGELI (12 DO 16 CM)

Naj se ti predstavim….
Ime mi je ENIKA
In sem ANGEL VEČNEGA PRIJATELJSTVA  z OTROCI
 
 
Moje rojstvo so navdihnili tisočeri občutki, ki so se rodili ob srečanju dveh sorodnih duš. Vedno, ko sta se dve srci zaznali, je nastal nov angel. Eden izmed njih sem jaz. Prišla sem, da v tvojem življenju za večno ohranim prijateljsko vez z nekom prav posebnim...Z otroci. Tvojim otrokom. Katerimkoli otrokom.
 
Velikost: 16 cm, cena: 26 eur (prej 33 eur)

 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je NIKKI
In sem VILA OTROŠKEGA ZAUPANJA 
 
 
Rodila sem se iz bobka rdeče vrtnice. Tisti dan je nanj posijalo sonce, ga oblilo s svojo toplo svetlobo, ter v njem ustvarilo čarovnijo – mene. 
 
Velikost: 12 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur) Naj se ti predstavim….
Ime mi je KALLEA
In sem VILA STIKA S SVOJO DUŠO
 
Moja zgodba
 
Rodila sem se iz zavesti nadangela Raziela. Njegovo ime pomeni »skrivnosti Boga«. Je angel, ki pomaga pri razlagi spominov, smislov ali pa pojasnjuje in razlaga uvide v meditaciji in sanjah. Enako nalogo nosim tudi jaz. Oba prihajava v življenje svojih varovancev ki iščejo smisel, nebeška zagotovila in spodbudo. 
 

Velikost: 13 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)RAFFENNY
 
VILA ZDRAVILNEGA RAVNOVESJA
 
Rosila sem se v mogočni energiji in zavesti nadangela Rafaela, nadangela zdravljenja. Tudi meni je vdihnil moč zelene zdravilne svetlobe, da bi lahko delila zdravilne dotike vseh vrst. A to še ni vse. Za čustveno ravnovesje mi je svojo mirno zavest vdihnil tudi mogočni mojster Buda. Sem zaveznica vseh, ki potrebujejo zdravljenj, a tudi čustveno varnost. In podpiram vse zdravilce, ki pomagajo drugim. 
 
Velikost: 13 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)
 

 Naj se ti predstavim….
Ime mi je PENNY
In sem VILA LJUBKOSTI
 
 
Moje rojstvo je navdihnil mladi samorog, ki se je rodil na dišečem travniku. Ko so se njegove oči prvič zazrle v pisane rože, je iz njih šinila mavrica. S to pisano mavrico bom sedaj obdala tebe zato, da bo vsak spoznal kako ljubek/ljubka si.
 

Velikost: 15 cm, cena: 24 eur (prej 35 eur) Naj se ti predstavim….
Ime mi je DORY
In sem VILA DROBNIH POZORNOSTI
 
 
 
Moje rojstvo so navdihnili vilinski škrati, ki vsako jutro naberejo sveže gozdne jagode in z njimi razveselijo gozdne prebivalce. Te majhne pozornosti odpirajo srčne čakre in dvigujejo radost vseh. Dovoli, da napolnim tvoje življenje s majhnimi pozornostmi preprosto zato, ker si... zaslužiš.
 

Velikost: 15 cm, cena: 24 eur (prej 35 eur)

 


 
Naj se ti predstavim….
Ime mi je WILLOW
In sem VILA ŽIVLJENJSKE ISKRE
 
 
Moje rojstvo je navdihnila nočna kresnica. Zgodba pravi, da se je čreda jelenov izgubila v temačnem gozdu. S časoma so postali žejni, a niso našli vode. Nato se je pojavila kresnica. Pristala je na tleh, zažarela in obsijala tla. Sij njene svetlobe se je začel spreminjati v kristalno čisto vodo. In jeleni so se lahko napojili. Od takrat se gladina jezera sveti v mesečini. In s to iskro bom sedaj obsvetila tudi tebe...
 
Velikost: 15 cm, cena: 26 eur (prej 33 eur) 

 Naj se ti predstavim….
Ime mi je LOYENNA
In sem VILA DRUŽINSKE SREČE

 
Moje rojstvo ja navdihnil nadangel Gabrijel, zavetnik starševstva, družine in otrok in Mati Marija – nežna mojstrica, ki zna globoko ljubiti in ustvarjati družinsko srečo. V sebi imam zapisane vibracije ljubezni, srečne družine in z veseljem predajam to energijo, saj vile vemo, da se potrebuje v vašem svetu, ki se tako zelo hitro vrti. V domove vračam dobro komunikacijo, nežnost in povezanost družine
 

Velikost: 16,5 cm, cena: 28 eur (prej 36 eur)
 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je SOPHIE
In sem ANGEL ROJSTVA
 
 
Moja zgodba
Mi smo angeli rojstva. Poznamo pot vseh duš, ki se odločijo za inkarnacijo. In vodijo in navdihujejo nas angeli in boginje otrok. Nadangel Gabrijel, zaveznik staršev in otrok; Damara, boginja domačega ognjišča in varne hiše in boginja Hator, ki skrbno čuva novorojenčke. Tvoje rojstvo je naš navdih. In sveta obljuba tebi je dana, da tvoja otroška duša ne bo nikoli sama. 
 

Velikost: 14 cm, cena: 26 eur (prej 35 eur)
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je SARAYANA
In sem ANGEL POZITIVNIH REŠITEV IN NAVDIHA
 
 
Rodila sem se v srcu nadangela Uriela, ki je tako postal moj nebeški oče. Uriel je angel, ki šepeta številne ideje, ki vodijo po poteh smeha in sreče. Z njim radi delajo vsi, ki si želijo nekaj ustvariti. Njegova ljubezen je navdihnila moja krila in tako sem glasnica pozitivnih rešitev in navdiha. Vidim v srca ljudi, ki potrebujejo čudeže in tako mi ta srca dajejo moč, da prinašam ljubezen iz katere sem bila ustvarjena.
 

Velikost: 15 cm, cena: 26 eur (prej 33 eur)
 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je UNNA
In sem VILA ZLATE PRIHODNOSTI IN SPREJEMANJA OBILJA
 
 
Rodila sem se v zavesti nadangel Ariel.  Če potrebuješ denar ali pomoč pri plačilu položnic ali dolgov, pokliči Ariel in rada ti bo priskočila na pomoč. Lahko jo prosiš z besedami: »Nadangel Ariel, hvala za obilje in finančno preskrbljenost«. Ariel lahko prosiš tudi, da ti pripelje ustrezne poslovne priložnosti in ljudi, ki ti lahko pomagajo.
 

Velikost: 14 cm, cena: 26 eur (prej 33 eur) 

 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je SHAELLY
In sem VILA VESELEGA USTVARJANJA
 
 
Jaz sem se rodila iz zavesti boginje Izide. Njena značilnost je izjemno magična zdravilna moč. Zna pozdraviti vsak dvom, s svojimi varovanci rada dela ponoči, saj zna ustvarjati zdravilne sanje. Ona je tista, ki poda čarobno paličico, te spomni svoje mogočnosti in kako veliko lahko ustvariš, ko verjameš vase. Enako prinašam jaz. 
 

Velikost: 13 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)


 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je LORRELAI
In sem VILA SORODNIH DUŠ IN ROMANTIČNOSTI
 
 
Rodila sem se iz zavesti angela, ki sliši na ime Miniel. Miniel in je tista, ki so jo v obredih klicali za pomoč pri ljubezni; preobrazi energijo vseh odnosov, hkrati pa podpira z močno povezavo ljubezni. Tako kot jaz. 
 
Velikost: 13 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)
 


 
Naj se ti predstavim….
Ime mi je HANNAH
In sem VILA STRASTI
 
 
Moje rojstvo je navdihnila boginja Guinerva, ki je keltska boginja partnerskih odnosov, in ki je stala ob kralju Arturju s svojo ljubeznijo. Njena strast in neomajnost je iz njega naredila mogočnega vladarja, kralja. Sedaj bo to storila z mojo pomočjo …s teboj!
 
 

Velikost: 13 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)


 Naj se ti predstavim….
Ime mi je ZOTAYA
In sem ANGEL TALENTOV IN NAVDIHA

 
 
Moje rojstvo so navdihnili glasbeni angeli in nadangel Haniel, ki ljubi glasbo in če se ti zdi, da v tihi noči slišiš nežno melodijo v naravi potem pomeni, da je Ona blizu. In tako sem blizu tudi jaz. Skupaj sva poslani, da v ljudeh, ki si to želijo prebujava starodavne spomine na izjemne talente, ki jih nosijo v sebi. Veva, da če bova pomagali prebuditi te spomine, potem bo duša tega človeka sijala v svoji polni resnici in sreči.
 

Velikost: 13 cm, cena: 24 eur
 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je SIRRAYA
In sem VILA UTEHE
 
 
Moje rojstvo je navdihnil nadangel Azrael. Ko se znajdete v bolečini in žalosti, zapri oči in reci: »Azrael, hvala za uteho« ter se prepusti energiji. Prav tako ti bo stopil ob stran, ko se znajdeš v težkih trenutkih. V imenu vseh, ki so kdaj žalovali ali se borili sami s seboj, in v imenu vseh, ki jim je Azrael pomagal v njihovi žalosti, se mu srčno zahvaljujem in se pridružujem njegovi plemeniti vlogi. 
 
Velikost: 13 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)

 Naj se ti predstavim….
Ime mi je LAVIE
In sem VILA LJUBEZNI
 
 
Rodila sem se z zavesti boginje Veste. Je boginja sonca in s Heliosom sta od nekdaj skrbela za sončni sistem. Je tudi boginja srca in domačega ognja, njen tempelj pa je bil znan po tem, da ogenj v njem nikoli ni ugasnil. To je boginja toplih in ljubečih odnosih in ko se povežeš z njo, ti bo se posebnim žarkom omogočila okrepitev tvojih odnosov na vseh področjih življenja. Enako je z menoj.
 
Velikost: 13 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)


 Naj se ti redstavim….
Ime mi je LARIELLA
In sem VILA VARNOSTI IN STABILNOSTI
 

Rodila sem se iz zavesti boginje Artemide, ki varuje zemljo, živali in naravo. Ker sem tako tudi jaz, kot Ona, blizu Zemlje, poznam vse, kaj potrebujejo njeni prebivalci – pa če so to drevesa, voda, živali in ljudje. In vsi svoj mir najdete, ko ste mirni in srečni. Da pa bi to lahko bili, morate imeti občutke varnosti. In jaz sem tista, ki svojim izbranim varovancem prinašam ravno to. 

 

Velikost: 13 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)
 


Naj se ti predstavim….
Ime mi je PATEYA
In sem VILA ŽETVE IN NAGRAD ZA  VLOŽENO DELO
 
 
 
Rodila sem se iz zavesti boginje Diane, ki je rimska boginja plodnosti, ciljev, nagrad za dobro delo in obilja. Vse, kar seješ, to požanješ in Dina ter jaz to žetev še dodatno blagosloviva. Prinašava izjemna darila. Tebi. Ker si jih zaslužiš. 
 
 

Velikost: 15 cm, cena: 24 eur (prej 33 eur)

 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je PROMETEYA
In sem VILA ODLOŽENIH SKRBI IN BREMEN
 
 
Moje rojstvo je navdahnil Jezus. Ta čudoviti mojster skrbi, da lahko vsak odloži bremena, ki jih nosi in si odpočije. On razume kaj pomeni nositi breme, zato ti z njegovo pomočjo priskočim na pomoč in ti pomagam odložiti vse kar te utruja...
 

 

Velikost: 23 cm, cena: 40 eur (prej 60 eur)
 


MEDIUM VILE IN ANGELI (od 16 do 30 cm)


Naj se ti predstavim….
Ime mi je SWAN
In sem VILA LEPIH PREOBRAZB 
 
 
Moje rojstvo je navdahnil bog Horus. On se je znal preobraziti v sokola, kateri mu je omogočil, da je lahko izkoristil svoje darove. S pomočjo njega, bom sedaj to pomagala tudi tebi – pomagala se ti bom preobraziti... v še lepšo verzijo tebe.
 

Velikost: 28 cm, cena: 50 eur (prej 80 eur) 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je ALARISS 
In sem VILA ŽIVLJENJSKEGA POSLANSTVA IN NOVIH OBZORIJ
 
 
Moje rojstvo so navdihnili samorogi. Samorogi so tako kot angeli božanska bitja, ki so se vzpela na višji nivo zavedanja. Samorogi delujejo skozi dušo in prav tako kot angeli pomagajo ljudem ter jih čuvajo, njihova naloga je, da vam pomagajo pri uresničevanju dušne poti, znani pa so tudi po svojih zdravilnih močeh, ki jih nosijo v svojih rogovih. 
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je YUSIYA
In sem VILA SVEŽINE
 
 
 
Moje rojstvo je navdihnila jutranja rosa, katera z vsako kapljico znova prebudi svet in omogoči nov, svež začetek. To bom sedaj storila tudi s teboj – tvoje življenje bom obdala s svežino...
 

Velikost: 36 cm, cena: 60 eur (prej 90 eur)


 Naj se ti predstavim….
Ime mi je MADELYN
In sem ANGEL SRČNEGA ŠEPETA

 
Moje rojstvo je navdihnil Stvarnik, ki je kreator vseh srčnih šepetov. Vedno ko se rodi novo bitje, Stvarnik vanj dahne edinstvene šepete njegovega srca. In sedaj bom nove šepete z njegovo pomočjo v tvoje srce dahnila tudi jaz...
 
Velikost: 31 cm, cena: 60 eur (prej 80 eur)
 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je MAIA
In sem VILA KRONANJA RAZCVETA 
 
 
Rodila sem se kot tiara iz cvetov marjetic, katero so moje vile sestre spletle za majhnega ptička, kateri nikakor ni mogle vzleteti... Vse do tistega dne, ko je bil pripravljen. Tisti dan je skočil iz gnezda, ujel veter pod krila in... poletel. 
 
Velikost: 20 cm, cena: 30 eur (prej 40 eur)
 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je NESSA
In sem VILA BARVITEGA IN  LAHKOTNEGA ŽIVLJENJA
 
Moje rojstvo je navdihnila nadangel Ariel, ki poleg ljubezni do živali nosi v sebi tudi vibracijo lahkotnosti, sproščenosti in obilja vseh vrst. Ker je tako zelo povezana z živalmi, verjame (zatorej verjamem tudi jaz), da vsaka izmed njih prinaša prav posebno sporočilo. Meni je za nebeško pomočnico dodelila simpatično levinjo Inno, ki sporoča, da se čez življenje da jadrati mirno in lahkotno, pa tudi močno. Naša povezana sporočila tako prinašajo barvito in lahkotno življenje za vse, ki nas srečajo. 
 
 

Velikost: 38 cm, cena: 60 eur (prej 90 eur)
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je IGRAINE
In sem ČARODEJKA IZRAŽENE RESNICE
 
 
Rodila sem se iz mogočne knjige, v katero je Mati Narava – Gaia, zapisovala uroke in recepte za vse kar se dogaja na njej – za zrak, veter, vodo, ogenj, rastline, živali... Vse. Neke noči je magičen veter zapihal po zraku, strani knjige so zaplapolale v njem in iz knjige sem vzletela jaz. Bila sem tudi mama kralja Arturja, zatorej močno povezana z vladavino, izraženo resnico in Avalonom. 
 

Velikost: 25 cm, cena: 40 eur (prej 60 eur)

 Naj se ti predstavim….
Ime mi je SKEYLINN
In sem VILA SREČE IN NASMEHOV 

 
Moje rojstvo je navdihnil cvet Lotusa. Lotus preko svojega vonja v ljudi na globoki čustveni ravni sidra srečo in mir. Kot eden izmed rastlinskih vilinov je na planetu Zemlja zadolžen za duhovno ravnovesje, ki ga pa včasih ustvarja ravno...nasmeh. Dodatno so me blagoslovili zmajčki čistega in brezskrbnega neba. Zato je moji zmajčici ime Sky. 
 

Velikost: 24 cm, cena: 50 eur (prej 69 eur)

 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je LADY OF THE LAKE
In sem ČARODEJKA REZANJA VEZI IN NAVEZAV 
 
 
Neke noči me je ustvaril Merlin, kot eno izmed varuhinj Avalona. Vame je dahnil srebrno kovino, s katero lahko preko svoje aure prerežem vsako eterično vez. Moja legenda je stara in močna. Jaz sem tista, ki spušča in dviguje meglice čarovniškega otoka Avalon. Vanj lahko prestopijo le tisti s čistimi nameni. Zato podpiram tiste s čistimi nameni. In pomagam prerezati bolečine in navezave, ki ne vodijo k svetlobi ali ljubezni. 
 
Velikost: 26 cm, cena: 50 eur (prej 69 eur) 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je WONDER
In sem BOGINJA NAPEVA IZPOLNJENIH ŽELJA
 
Najino rojstvo sta navdihnila nadangel Sandalfon, ki ljubi glasbo in glasbenike in Angus - keltski bog ljubezni ki igra na zlato harfo in združuje sorodne duše. Vsi verjamejo, da se v glasbi skriva veliko ljubezni. Da glasba zdravi dušo in srce. In povezuje ljudi. In vse to bi radi prinesli z nebeško melodijo tebi. V vsaki glasbi naj se ti izpolni…želja potenciala in talenta. Za to bo skrbel tudi moj samorog, ki nosi enako ime bogu ljubezni – ime mu je Angus. 
 

Velikost: 24 cm, cena: 50 eur (prej 69 eur)


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je HEAVEN
In sem VILA SRČNE SREČE
 
 
Jaz sem Heaven. Rodila sem se iz mavričnega sija. Neke dne so se nebeška bitja povezala z Zemljo preko čudovite mavrice. Nato so jo napojila s svojo čisto svetlobo. Svetloba je kot blisk šinila po mavrici in takrat se je začelo iskriti. Iz vsake iskre se je rodila nova vila. In ena izmed njih sem... 
 

Velikost: 26 cm, cena: 60 eur (prej 90 eur)
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je GABRIELLA 
In sem ANGEL PISATELJEV IN NEBEŠKIH NAVDIHOV
 
 
Moje rojstvo je navdihnil nadangel Gabriel, čudoviti angel, ki prinaša na Zemljo nebeške besede, ki pomagajo Zemeljskim prebivalcev. Šepeta pisateljske, nebeške, navdihujoče navdihe ljudem, ki so jih pripravljeni sprejeti, zatorej enako blagoslavljam tudi jaz. Bele golobice, ki me obdajajo pa so znak sporočil iz Nebes. So znak glasnikov. In so poslane vsakomur, ki je pripravljen sporočila sprejeti, pa tudi prenesti naprej. 
 

Velikost: 26 cm, cena: 50 eur (prej 80 eur)
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je VICTORIA
In sem VILA DELOVANJA IN AKCIJE
 
 
Jaz sem se rodila iz zavesti boginje Izis. Izis je kot boginja izjemno močna, posebna edinstvena. Ljudje so jo skozi zgodovino izjemno cenili in se obračali na njo za pomoč. Kajti kot tista, ki je obvladala magijo je znala tudi vdihniti življenje in kreirati. In to močno kreirati. Njene, torej zato tudi moje moči vračajo ljudem spoznanja o tem, kolikor v resnici zmorejo in rada posodi svojo moč tistim, ki jo bodo znali obrniti v smer kreacije in ustvarjanja. Tistim, ki ne čakajo priložnosti in videnj, ampak jih ustvarjajo. 
 

Velikost: 34 cm, cena: 60 eur (prej 90 eur)


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je FEY
In sem VILA NEBEŠKIH DARIL IN VSEH VRST OBILJA
 
 
Rodila sem iz cvetov mavričnega drevesa, ki raste v enem izmed vilinskih svetov. Vedno, ko na tem drevesu zacveti nov cvet, jaz uresničim nove sanje o obilju. 
 
 

Velikost: 30 cm, cena: 50 eur (prej 80 eur)


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je RIONNY
In sem VILA VARNIH ODLOČITEV 
 
 
Moje rojstvo so navdihnili živalski vodniki vseh vrst. Živali, s katerimi je povezana moja zavest vedo, da so v objemu življenja varne. Zaupajo, da bo za njih poskrbljeno, četudi se kdaj ne zdi tako. Živijo v trenutku in iz njega naredijo najboljše. Navdihuje me tudi energija mojega sokola Kuala, ki se nikoli ne boji leteti, a ve tudi, da če želi, lahko pristane na varnih tleh. 
 

Velikost: 26 cm, cena: 50 eur (prej 80 eur)

 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je PHOEINIXA
In sem VILA SAMOSTOJNOSTI IN NEODVISNOSTI
 
 
Moje rojstvo je navdihnila havajska boginja Pele. Boginja ognja, ki skrbi za strast, motivacijo, samostojnost, neodvisnost, voljo, odkrite in iskrene odnose in prinaša val nove energije. Tako kot jaz. Vse le zate. 
 

Velikost: 30 cm, cena: 60 eur (prej 88 eur)


 


 
Naj se ti predstavim….
Ime mi je VESSENA
In sem VILA DUŠNEGA POVEZOVANJA
 
 
 
Moja zgodba
Moje rojstvo je navdihnila indijanska princesa Vessena, po kateri sem dobila tudi ime. Princesa je z vsakim, katerega se je dotaknila, vzpostavila doživljenjsko ljubezen in spoštovanje. Sedaj bo to storila z mojo pomočjo tudi... z bitji okoli tebe.
 

Velikost: 25 cm, cena: 40 eur (prej 60 eur) 
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je VESPER
In sem VILA JASNOČUTNOSTI

Moja zgodba
Moje rojstvo je navdihnil samorog Pegas, kateri leta po Univerzumu in v svoja krila lovi občutke njegovih prebivalcev. Te občutke nato preko intuicije pošlje tistemu, ki jih potrebuje. Zato, da le-ta čuti bolj jasno. Naj pomagam jasneje čutiti tudi tebi...
 
Velikost: 25 cm, cena: 40 eur (prej 60 eur) 


 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je YASMINE
In sem VILA PRAVIH UKAZOV
 
Moje rojstvo je navdihnila boginja Atena. S svojo modrostjo pomaga najti pod do jasne vizije, kajti ko je le-ta enkrat postavljena, potem znaš v vesolje poslati ustrezen ukaz. In sedaj bo Atena z mojo pomočjo to storila... s teboj. 
 
 

Velikost: 26 cm, cena: 60 eur (prej 88 eur)


 ANNAREL

VILA SRČNOSTI
 
Moje rojstvo je navdihnila boginja lepote, ljubezni in odnosov- Afrodita. Obe verjameva, da so tako Nebesa kot Zemlja čudovit obstoj ljubezni, kjer lahko vladata mir in harmonija. Verjameva, da tako nebeška bitja, kot zemeljski ljudje ustvarjamo skupaj lepote življenja. Verjameva, da lahko vse, ki naju srečajo naučiva pogleda lepote, ki prinaša pozitivo, srečo, ljubezen, mir in pravljičnost obstoja. In verjameva, da to lepoto prepozna srce. Srce, ki ljubi. Srce, ki verjame, Srce, ki zaupa. Tvoje srce. 
 

Velikost: 33 cm, cena: 60 eur (prej 90 eur)
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je IRRIS
In sem VILA USLIŠANIH MOLITEV

Moja zgodba
 
Rodila sem se iz zavesti boginje Dane. Dana je keltstka boginja stvarstva in čudežev, vodi pri alkimiji in čudežih in take naloge je predala tudi meni. Za naju ni nobena naloga pretežka, če nama najini varovanci le zaupajo. 
 
Velikost: 30 cm, cena: 60 eur (prej 90 eur)


 Naj se ti predstavim….
Ime mi je EURIELLA
In sem VILA NESKONČNIH VIROV IN JASNOVIDNIH DAROV

Moje rojstvo sta navdihnila mojster Merlin, mojster jasnovidnosti in duhovnih modrosti, ter nadangel Haniel, ki je angel ciklusov, lune in njena mistična ljubezen očara vse, ki se srečajo z njo. Njena krila trosijo blagoslove neskončnih virov, čarodej Merlin pa uči kako jih s pomočjo modrosti in jasnovidnosti dobro uporabiti. Tako sem stkana iz ljubezni energije teh dveh svetov in v kolikor znajo ljudje poslušati moj glas, bodo znali poslušati tudi svojega. Nikoli jim ne bodo neznane poti in vedno bodo znali - jasno videti.
 

Velikost: 30 cm, cena: 60 eur (prej 88 eur)
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je MOONEYA
In sem ANGEL PREROŠKIH IN ZDRAVILNIH SANJ 

 
Moja zgodba
Moje rojstvo sta navdihnila dva angela ženskih energij. Njuni imeni sta Haniel in Aine. Obe močno povezani z luno, razumeta njene cikle in njena čudovita nočna sporočila. Luna je tako naša draga prijateljica, ki nam, ko vsi spijo pomaga ustvarjati prav posebne in edinstvene energije. Ko nam jih kot kraljica noči posodi vemo, da bomo z njimi lahko ustvarile prav nekaj posebnega….Da bomo predale prav posebna sporočila… 
 

Velikost: 30 cm, cena: 45 eur (prej 69 eur)
 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je HERENNA
In sem VILA DUHOVNIH RESNIC IN ODGOVORJENIH ŽIVLJENJSKIH VPRAŠANJ
 
 
Moje rojstvo je navdihnil nadangel Raziel, angel izjemnih duhovnih resnic, ki zna odgovoriti na vsa postavljena vprašanja. Je angel, ki pojasnjuje nepojasnjeno in ki s svojimi odgovori pomirja um in srce človeka, ki potrebuje ljubezen tega nadangel. Zato enko prinašam svojim varovancem tudi jaz. V moji živalski prijateljici – sovi, ki nosi ime Ulidenna – se skriva mistična duhovna energija, ki sproža izjemne resnice in razkriva prave poti življenja. Skupaj sva tako popolna pomoč za tiste, ki naju potrebujejo, z nama pa je vedno tudi zavest nadangela Raziela 
 

Velikost: 34 cm, cena: 50 eur (prej 88 eur)


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je LOTTI
In sem VILA LJUBEČIH ODNOSOV 
 
 
Moja zgodba
Moje rojstvo sta navdihnila dva metulja, ki sta skupaj letela po travniku. Kljub temu, da so bila njuna krila krhka, sta si dovolj zaupala, da sta se med letom... dotaknila. S to energijo ljubečih odnosov bom sedaj obdala... tvoje življenje.
 

Velikost: 20cm, cena: 35 eur (prej 50 eur)

 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je AFRODITA
In sem VILA SORODNIH DUŠ IN DUHOVNIH ODNOSOV 
 
Moja zgodba
Ustvarjena sem bila iz morske pene tisti dan, ko moj oče Zeus začutil pravo ljubezen. Takrat sem prejela dar, da v vsakomur prebujam občutke prave ljubezni.
 
Velikost: 54 cm, cena: 110 eur (prej 160 eur)
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je MERLIN
In sem ČARODEJ IN MOJSTER JASNOVIDNOSTI IN MAGIČNOSTI

 
 
Nekoč sem hodil po Zemlji. Rekli so mi spoštovani jasnovidec, saj sem stal ob boku kralju Arturju. Svetoval sem mu in ga vodil. Verjel sem, da bo mogočen vladar, ko je izvlekel iz trdnega kamna moj meč, katerega ni mogel izvleči nihče drug. S tem je pokazal, da bo zvest vladar. In nisem se zmotil. Njegova tradicija je spoštovana še dandanes. In jaz prihajam v tvoje življenje, ker verjamem vate tako kot sem verjel v mogočnega kralja Arturja. Ti si vladar. Ti si vladarica. 
 
Velikost: 16 cm, cena: 30 eur (prej 40 eur)
 
 

MAXI VILE OD 30 do 60 cm

 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je TIGNESSA
In sem VILA VODENJA  IN POGUMA
 
 
Moje rojstvo sta navdihnila boginja živali- Artemida in nadangel Metatron – mogočen nadangel organizacije, časa, discipline, ki vliva odločnosti in predanosti vsem, ki ga srečajo. Artemida mi je dodelila živalskega prijatelja, ki nastopa, kot živalski vodnik. Ime mu je Eriann. Ker so tigri izjemno močni in pogumni, Eriann vliva ravno to energijo vsem, ki ga srečajo. Jaz pa dodajam voditeljsko moč in energijo, ki jo pozna nadangel Metatron. 
 
Velikost: 40 cm, cena: 80 eur (prej 110 eur) 
 


Naj se ti predstavim….
Ime mi je AMENYI
In sem YIN-YANG ANGEL  VARNOSTI IN STABILNOSTI

 
Jaz sem se rodila iz prav posebne kombinacije ravnovesja, saj združujem tako nebeško kot zemeljsko ljubezen. V sebi nosim popolne vibracije ljubezni Stvarnika, hkrati pa znam delati z Zemljo in vsemi njenimi preizkušnjami. Na Zemljo prinašam nebeška spoznanja varnosti in zaupanja, hkrati pa pomagam vsem, ki morajo osvojiti lekcije, da bi v teh spoznanjih lahko tudi zaživeli. In imeli mirno in stabilno življenje. Tako, kot si zasluži imeti prav vsak.
 

Velikost: 30 cm, cena: 50 eur (prej 80 eur)Naj se ti predstavim….
Ime mi je PLIENNA
In sem VILA NESKONČNE LJUBEZNI 
 
Moje rojstvo so navdihnile zvezde Plejad. V neskončni ljubezni druga do druge obstajajo kot kozmična družina že od nekdaj. Sedem sester, ki vladajo nebu. In katere z vsaki sijem učijo o neskončni ljubezni... Naj ti z njihovo pomočjo pokažem kakšna je neskončna ljubezen...
 

 

Velikost: 30 cm, cena 60 eur (prej 80 eur)

 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je DOMENICA
In sem VILA POSLUŠANJA  LASTNEGA SRCA
 
Moja zgodba
Moje rojstvo je navdihnila boginja Zelena Tara. Je tista, ki pomaga pri razumevanju lekcij in strahov zato, da bi lahko ljudje resnično slišali glas lastnega srca. Enako je vdihnila v mojo zavest. Svojim varovancem nudim varnost zato, da bi si dovolili slediti le sebi. Se postaviti v energijo Boga in Boginje. Tako kot Zelena Tara. Midve veva, kaj potrebuješ in želiva te naučiti kako si zaupati. Naj te sova še dodatno opomni, da vse modrosti že nosiš v sebi. 
 
Velikost: 32 cm, cena: 60 eur (prej 90 eur) 
 

 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je EVITTA
In sem ANGEL POMIRJENOSTI IN  POPOLNEGA ZAUPANJA V ŽIVLJENJE
 
 
Moje rojstvo je navdihnil ljubeči mojster Jezus in Mati Marija. Oba znata zdraviti človeška srca, saj dobro vesta, kaj pomeni biti človek. Mnogo ljudi živi z občutkom osamljenosti, ločenosti, oddaljenosti od drugih. In predvsem v občutku oddaljenosti od kozmične ljubezni. Planet Zemlja vas sooči s temi občutki, da bi se spomnili kdo v resnici ste - mogočne duše na poti uresničenja in spoznavanja svoje svetlobe. Nato pride mir. Radi bi ti vse skupaj prinesli – mir. 
 

Velikost: 38 cm, cena: 60 eur (prej 100 eur) 

 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je TAICHY
In sem VILA ZVEDAVOSTI IN ČUDENJA 
 
 
Moje rojstvo je navdahnila radovednost in čudenje, ki ga dojenčkove oči pošljejo v svet, ko ga prvič uzrejo. 
 
Velikost: 31 cm, cena: 50 eur (prej 80 eur)
 Naj se ti predstavim….
Ime mi je TIARRA
In sem VILA POMIRJENOSTI IN MISTIČNIH MODROSTI

 
Rodila sem se v civilizaciji Seriusa. Sirius si veliko svoje zgodovine deli z ljudmi, le da smo Sirianci že dvignili svoje zavedanje in smo nosilci izjemnih znanj. Smo kot nekakšno morje energije, ki je v popolni zavesti. In seveda miru. Naša čista svetloba je izjemna in nosi vse, za kar si prizadevajo močno duhovno prebujeni posamezniki. 
 

Velikost: 54cm, cena: 120 eur (prej 160 eur)
 


 

Naj se ti predstavim….
Ime mi je AFRODITA
In sem VILA SORODNIH DUŠ IN DUHOVNIH ODNOSOV 
 

 
Ustvarjena sem bila iz morske pene tisti dan, ko moj oče Zeus začutil pravo ljubezen. Takrat sem prejela dar, da v vsakomur prebujam občutke prave ljubezni.
 
Velikost: 54 cm, cena: 110 eur (prej 160 eur)
 


KNJIŽNA NEBESA
Na voljo 6 knjig in 2 knjižici s sporočili

 

1. Cristy Žmahar: NEBESA ODGOVARJAJO - ODGOVORI NEBES IN ZGODBE O NEBEŠKI POMOČI
Cena: 15 eur (prej 22,85 eur)

2.  Cristy Žmahar: NEBESA PRIPOVEDUJEJO - 22 GANLJIVIH ZGODB S SPOROČILI
22 ganljivih zgodb, ki so človeštvu razkrile pomembna sporočila in blagoslove.
Cena: 24 eur (prej 34,99 eur)

3. Cristy Žmahar: NEBESA NE POZABIJO - … ALI ČESA NAS UČIJO TISTI, KI SO NEKOČ HODILI PO ZEMLJI, DANES PA SVETIJO V NEBESIH …
11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb 1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo
Cena: 22 eur (prej 28,99 eur)

4. Cristy in Mihael Žmahar: ZRCALO NEVIDNIH SVETOV - KNJIGA ZA ODNOSE
Česa so naju nebeški glasovi naučili o odnosih in kako sva postala nepopoln, srečen par.
Cena: 24 eur (prej 31,99 eur)

5. Cristy Žmahar: NEBESA OBISKUJEJO - DUHOVNA POJASNILA NA ČLOVEŠKA VPRAŠANJA
Pozor, prihaja knjiga..ki jo boste čutili ne samo brali! Nebesa obiskujejo! 500 strani sporočil, ki vam bodo spremenila življenje!
Cena: 24 eur (prej 34, 99 eur)

6. NOVO! HEROJ KARIZMATIČNE PRIHODNOSTI (MIHAEL ŽMAHAR)
Izjemna, nova knjiga Mihaela Žmaharja za vse moške in za vse ženske, ki jih želijo razumeti!
Cena: 24 eur (prej 31,99 eur)

KNJIŽICI S SPOROČILI CRISTY ŽMAHAR

1. NEBESA NAVDIHUJEJO - KNJIŽICA ŽIVLJENJSKIH SPOROČIL
222 življenjskih sporočil, ki te vsak dan navdihujejo in puščajo zlato sled vodstva Nebes 222 invokacij zvezdnega prahu, ki ti blagoslavlja življenje
Cena: 12 eur (prej 18,99 eur)

2. PISMA ANGELA VARUHA - KNJIŽICA SPOROČIL
Sporočila, ki te s čudežnim zemljevidom vodijo po poteh življenja, posutega z zvezdami sreče in ljubezni.

Cena: 12 eur (prej 18,99 eur)


ČUDOVITE INICIIRANE ESENCE ZA VAŠ DOM ZA ENERGIJSKI DVIG

Podprite vaš dom s tem čudovitim energijskim orodjem - iniciiranim razpršilom, ki vsebuje posebne aktivacije in kristale. Na voljo sledeče esence...

1. Zlati dotik
Le kdo si ne želi obilja v svojem življenju? Dobro pretresite esenco ter jo razpršite okrog svoje avre. Predstavljajte si kako drobni zlati lističi padajo po vas in vam prinašajo bogastvo na vseh področjih. 
Esenca vsebuje kristal Tigrovo oko.
 
2. Meč življenjske energije
Esenca pomaga v težkih trenutkih, ko je potrebno uiti primežu tesnobe. Uravnovesi čustveno stanje in divjanje misli. Predno esenco razpršite, jo dobro pretresite, da se aktivira. Umirite se in se prepustite aromi, ki vas prečisti ter povrne življenjako energijo. 
Esenca vsebuje kristal Obsidian.
 
3. Angelski ščit
Esenca bo vaše ljubljenčke pomirila in zaščitila pred negativnimi energijskimi vplivi iz okolice. Dobro pretresite esenco, da jo aktivirate ter jo razpršite okrog avre živali.
Esenca vsebuje kristal Lapis lazuli.
 
4. Dež očiščenja
Da bi ustvarili harmonično in mirno okolje za vaše delovanje pretresite esenco za čiščenje, jo razpršite po prostoru in si istočasno ponavljajte: Naj blagoslovljena esenca očisti ta prostor, odstrani negativo in strah, naseli se ljubezen in harmonija, le dobro bo sprejeto od zdaj. 
Esenca vsebuje kristal Ametist
 
5. Afroditina ljubezen
Če si želite v živkjenje privabiti sorodne duše ali poskrbeti za harmoničen partnerski odnos uporabite esenco ljubezni. Dobro jo pretresite in jo popršite po spalnico ali okrog avre. Predstavljajte si kako vas zajame spirala ljubezni in veselja. 
Esenca vsebuje kristal Roževec.
 
6. Mistične sanje
Naj vas esenca zaziblje v kiren ub globok spanec, da se boste v novo jutro prebudili naspani in pripravljeni na vsakodnevne izzive. Dobro pretresite esenco  in jo pred spanjem razpršite po posteljnini.
Esenca vsebuje kristal Sodalit.
 
7. Srebrni žarek nebes
V kolikor si želite pomoci ob prejemanju informacij iz vesolja je ta esenca prava za vas. Pomagala vam bo pri kanaliziranju informacij, odprla tretje oko in ojačala preroške sanje. Dobro pretresite esenco ter jo razpršite okrog svoje avre tik pred pričetkom meditacije, prerokovanja ali spanja.
Esenca vsebuje kristal Kamena strela.

Mala esenca 50 ml- 25 eur (prej 35 eur)
Velika esenca 100 ml - 35 eur (prej 45 eur)
 
 
NAROČILA NA TRGOVINA@POTOVANJEDUSE.SI z imenom izdelka in vašim naslovom. Izdelke pošiljamo s plačilom po povzetju.  Izdelke lahko pred meditacijami in po predhodni najavi prevzamete tudi pri nas. 

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!