VELIKI LETNI NEBEŠKOSKOP PO VAŠEM ASTROLOŠKEM ZNAMENJU


En lep nebeški pozdrav
 
In dobrodošli v letu 2018. Letu, ki obljublja, da bo vzpostavljalo ravnovesje. A v njem se tudi skrivajo mistične moči. Neznane poti. To leto bo kot veliko presenečenje, ki ga bomo odpirali vedno znova. Pod njegovim okriljem bodo ljudje povsem na novo spoznavali svoje duhovne darove, odnose in vse zmožnosti. V našem ateljeju to leto vidimo kot izjemno priložnost, da tudi mi nekaj spremenimo. Zaželeli smo si dela z novimi energijami, morda celo manj znanimi kot do sedaj. V mističnih znanjih, ki jih vsi pri nas nosimo v sebi smo našli izjemno veliko odgovorov, ki pa si jih želimo deliti tudi z vami. Nova znanja bodo izjemen ključ, ki bo odklepal pravljična vrata manifestacije. Tako sem Cristy napovedala meditacije Ljubezenskih čudodelk, ki bodo predstavile povsem drugačno delo v meditaciji, manjka pa ne tudi čisto premiernih izobraževanj (Čustvena angela šola, Šola za lightworkerje, več o tem spodaj) in brezplačnih predstavitev.
 
Nekaj teh energij smo želeli oziroma bolje rečeno - so se želele pripeljati tudi k vam. Tako smo izbrali edinstvena nebeška bitja, ki so tokrat narekovala VELIKI LETNI NEBEŠKOKOP PO VAŠEM ASTROLOŠKEM ZNAMENJU. Prišepnila pa so vodstvo za vas na temo kako najbolje izkoristiti leto 2018.  Sporočila so narekovala manj znana nebeška bitja, s katerimi bomo v tem letu naznanili posebne povezave z meditacijami.  In  sedaj je čas za vaš Nebeškoskop leta 2018…
 
Posebno obvestilo © Potovanje duše. Spodnjega Nebeškoskopa ni dovoljeno kopirati, objavljati ali posredovati brez jasne navedbe vira. Spodnji tekst ali meditacije povezane s z njim so avtorsko zaščitene. 
 

RIBI - PREOBRAZBA OYE

Čutne ribice…Vaš Nebeškoskop navdihuje afriška boginja Oya. Oya je mogočno bitje hitre spremembe. Pravijo, da se je spreminjala v živali, da je ponoči lahko potovala in delala z vetrom blagoslovljene obrede, ki so pomagali njenim varovancem. In tako pomoč obljublja tudi vam. V tem letu je za vas pomembno, da ste dovzetni za spremembe. Nekatere bodo zelo nenadne in nepričakovane, vsekakor pa ne slabe. Vesolje se bo dobesedno dvignilo na noge z namenom, da vas mogočno blagoslovi. Te blagoslove morda ne boste vedno prepoznali na prvi pogled. Zato imejte pri vseh dogodkih v mislih, da je tako kot je rekel Mali princ – bistvo je očem nevidno. Ko stopate v neznano se spomnite na besede Oye in ne padajte v čustvene zagate. Zadihajte in zaupajte, da se bo vse izšlo še veliko bolje kot pa boste pričakovali. Vsako situacijo najprej sprejmite, premeditirajte, nato pa se v miru odločajte kako naprej. Odločitev nikoli ne sprejemajte naglo in pod vplivom čustev. In zagotovo se znajdete v naravnost pravljičnem letu. 
 

OVEN - ČARODEJSKA INSPIRACIJA

Ovni lahko v leto 2018 pričakujete pravi čarodejski dotik. Z vami bo namreč delala keltska boginja Ceridwen, ki je prava čarodejka. Znana je kot tista, ki prihaja k ljudem in jih navdihuje. Ljubijo jo pisatelji in pesniki in tisti, ki si želijo svetu dati edinstveno noto. Ta čudovita čarodejka lahko začara vaše življenje v pravo navdihujočo pravljico, le nalivno pero morate v roke prijeti…seveda sami. To leto načrtno delajte z navdihom. Naj nič ne ostaja le v mislih in v pogovorih s prijatelji. V vas bo vzklilo seme dobrih idej, ki pa bo moralo tudi obroditi. Usedite se za mizo. Vodite dnevnik inspiracij in idej, da vam le-te ne bi uhajale. Table osredotočenja so tudi dobra ideja za vas. Črno na belem vodite svoje cilje, potrebna delovanja in od njih ne odstopajte. Močno vas bo podpiralo tudi delo na marketingu sebe ali svojih storitev. Predstavite se svetu. Povejte svojo zgodbo. Spišite jo. Posnemite jo. Zažarite pod žarometi, saj se tam skriva tudi vaše finančno obilje... in seveda osebno zadovoljstvo. 
 

BIK- POPLAVA SE UMIKA

Biki ste za leto 2018 pridobili na svojo stran boginjo Gulo. Gula je babilonska boginja, ki je po izročilih pomagala obnoviti Zemljo po Veliki poplavi. Morda ste se v letu 2017 velikokrat počutili kot da ste v eni veliki poplavi – v poplavi čustev, nerazumevanja, težav in podobno. Čas je, da se ta poplava umakne. Gula obnavlja. Ona je tista, ki zdravi. Povezovali so jo z vsemi oblikami zdravljenja in močno je povezana s tistimi, ki imajo darove zdravilstva vseh vrst v sebi. Torej tudi z vami. Imate veliko sposobnost zdraviti sebe in druge. Sedaj se lahko obnovite in povsem na novo zaživite. A sami veste – po poplavi se lahko pojavi veliko rodovitnosti, pa vendar voda pusti za seboj tudi veliko nereda, ki ga je potrebno urediti. Uredite svoje delovanje. Soje misli, svoja prepričanja, svoje finance. Disciplinirajte se. Umaknite nered. Postavite si cilje od katerih ne boste odstopali. Uredite svojo zemljo, da bo imela prostor cveteti.  
 

DVOJČEK - EGIPČANSKE MOČI

Dvojčki boste v tem letu na svojo stran pridobili na stran egipčansko boginjo Maat. Ona je boginja v pravem pomenu besede, ki glavo nosi vedno dvignjeno. Postavlja osebne meje, ščiti pred manipulacijami, zagotavlja integriteto. Čas je, da postanete taki kot Maat. Nič več romantičnega zasanjanja. Imate velik potencial, da ustvarite velike vizije. Za te velik vizije vas bo Maat vodila, da jih upravljate tako kot zna ona – svoje projekte ali zaveze drugih ljudi spravite na papir. Podpirale vas bodo pogodbe. Urejale se bodo sodne zadeve. Dobili boste nekaj nepričakovanega denarja, katerega uporabite za svoj razvoj in za nekaj, kar bo denar tudi nato obračalo. Čas je, da investirate vase, v svoje življenje. Načrtno. Vsa sodelovanja zapečatite s podpisi, pogodbami. Za vas je tudi dobro leto za poroko, zanositev in vse kar predstavlja velik preobrat, katerega pozitivni vplivi se bodo čutili še dolgo.  
 

RAK - VILINSKA KRALJICA

Raki in rakice. Vaše srce bo pobožala sama vilinska kraljica. Njeno angelsko ime pa je Aine. Aine velja za vilinsko kraljico poletja, sonca in lune. Ona v vseh obdobjih in letnih časih obljublja, da bo razsvetlila temo. Je močna nosilka svetlobe in upanja in kjer se pojavi vilinska kraljica, ni prostora za strahove in skrbi. Odložite jih tudi vi. Na vaši koži je zarezanih kar nekaj temnih brazgotin, ki jih je prinesla preteklost. Zaradi teh brazgotin ste podzavestno razvili kar nekaj nezaupanja. Predvsem v ljudi. A nikar. Skozi temo ste stopali, da bi se še bolj zavedali, da naravnost žarite. Ne pričakujte več od ljudi, da vas bodo izdali ali zavrnili. Ne bojte se jih. Ne pričakujte od njih ali življenja nič slabega. Bodite kot vilinska kraljica, ki tako zelo ljubi ljudi  - igrivi, iskreni, naravni. Ne bojte se noči, saj v njej sveti luna. Ne bežite od nič in nikogar, nič in nihče vas ne bo napadel. Imejte čas zase, a tudi prepletanje z drugimi ljudmi vam bo prineslo nova, uspešna poznanstva, poslovne priložnosti in številne druge blagoslove.  
 

LEV - HORUSOVO OKO

Levi. Vi mogočna bitja. Vi, ki ne marate rutine. In tokrat vas bo iz nje vodil sam Bog Horus. Horus je Bog zaščite, ki ščiti pred nižjimi energijami, prinaša pa tudi moč in darove jasnovidnosti. Tudi v vas se skriva močan jasnovidec, pa tudi duhovni učitelj, učiteljica. V tem letu lahko resnično zmagate na vseh področjih. Pazite le na svojo energijo. Ko je vaša energija močna, potem znate biti tako zelo topli in vse česar se dotaknete se spremeni v čisto zlato. Ko pa vam energija pade, potem znate biti povsem izčrpani in celo malce »tečni«.  Takrat sploh ne veste zakaj se vam to dogaja. Nižje energije vam nato odvzamejo moč. Moč, ki pa jo nujno potrebujete vi in svet, ki se je lahko nauči od vas. Ugotovite kaj vzdržuje vašo energijo – ne pozabite na čisto vodo, zdravo hrano telovadbo, redno meditacijo, hobije, druženja s prijatelji in vse, kar vam prinaša veselje. In ko boste to delili, ste lahko prepričani, da vas bo Horus varoval in vodil po močnih mističnih poteh, ki bodo vsak dan v vas odklepale nova znanja. 
 

DEVICA - LJUBEZEN DO LJUBEZNI

Device. Ob vas se je postavila Ona…Dolgolaska ljubečega srca, ki je v najtežjih časih stala ob boku samemu kralju Arturju. Guinerva. Boginja ljubezni, vseh vrst odnosov in partnerske predanosti. Tisti, ki ste samski, je za vas to popolno leto, da se ta samski stan spremeni (če si to seveda želite). Vaše leto bo obarvano s tem, da vas nauči, da si želite mirnih, lepih, predanih odnosov. Zgradite odnos do sebe. Najprej je to vaš prvi korak. Nato vas bodo spoštovali tudi drugi in vaše leto bo prepleteno s popolno podporo, ki jo device za svoje cvetenje potrebujete. Če so določeni ljudje odhajali iz vašega življenja...je čas, da jih v srcu spustite in se te bolečine pozdravite. Ne potrebujete prepričevati v ljubezen. Izražajte svoja iskrena mnenja, postavite se zase, ko je to potrebno, partnerju pokažite, da potrebujete strast in podporo. Jasno pokažite svoja pričakovanja ljubezni in ko bodo izpolnjena, bodo cvetela tudi ostala področja življenja. 
 
 

TEHTNICA - TOPLINA DUŠE

Ve, drage tehtnice ste si v življenju velikokrat same postavljale ovire. Nebesa so vas vodila po poteh ki so prava za vas, a mnogokrat tem potem niste znali zaupati. Takrat so se pojavili drobni »črvički« negative v vaših mislih. Nemalokrat ste težko ostali pozitivni in to se je obnašalo kot nekakšna odvisnost. Čas je za miselni preporod. S svojimi mislimi lahko vse spremenite na bolje. Z vami bo delal mojster Babadži, ki je zelo odločen mojster. On je namreč tisti, ki ljudem pomaga iz odvisniških situacij vseh vrst. Pa če so to telesne odvisnosti, odvisnosti v odnosih ali odvisnosti od dramatičnih razmišljanj. V kolikor se boste znali umiriti, potem bo prišla te vaša nežna plat, ki jo imate v sebi na plano. To je lepa plat, polna ljubezni in toplih besed. Ponudite to plat sebi in drugim. Videli boste kako zelo se vam bo okolica odzvala. Popolnoma boste očarali svet in postali magnet za pozitivno. Vi se tisti, ki boste sprožili to spremembo in stopili ven in verig preizkušenj. Nežnost. Toplina. Zaupajte jima.  
 
 

ŠKORPIJON - NASMEJANI UČITELJ

Dragi škorpijoni, vi ste dobili na svojo stran mogočnega nordijskega Boga Forsetija, ki zagotavlja, da pošteno srce sreča prave priložnosti in ljudi. Vam se bo dogajalo, da boste po nekakšnih nenavadnih naključjih srečevali ljudi, ki vam lahko pomagajo pri vaših ciljih, načrtih in podobno. Le odprite se. Velikokrat ste bili v preteklosti videti strogi. A v vas je ljubeče srce. In ko se pokaže le-to v kombinaciji z vašim nasmehom, ste pravi magnet za ljudi in obilje. Smejte se. Ne pozabite biti v tem letu sproščeni in nasmejani, kot vi znate. Da, ljudje ne bodo vedno naredili po vaše, a če jim boste pomagali s svojim znanjem, bodo vaša kariera in vaši odnosi cveteli to leto. Postanite kot nekakšen učitelj, ki motivira in dviguje ne s strogim glasom, temveč s spodbudo in toplimi besedami. Forseti vam zagotavlja, da vas bodo ljudje kljub temu slišali, pa tudi odzvali se bodo. Dobili boste vse kar ste si želeli. Zato se le pogumno nasmejete in zavzemite svojo nalogo spodbujevalca…zase in za druge.  
 

STRELEC - HAVAJSKI OGENJ

Strelci, ča je da zanetite ogenj. Prejšnje leto ste velikokrat čakali s potrebnimi potezami, ker ste menili, da ni pravi čas ali da ne veste kako nekaj storiti. Nič hudega. Ne obtožujte se. Priložnosti niso nikoli izgubljene. In tudi za vas niso bile. A to leto izbrišite stavke izgovorov kaj se ne da in kje vse ni možnosti. Havajska boginja Pele, boginja ognja in motivacije je za vas zanetila ogenj odločnosti. V vsaki situaciji najprej poglejte kaj se DA. Če se ta možnost zaradi zunanjih vplivov zapre, potem ponovno poiščite kaj novega se da. Boginja Pele vam zagotavlja, da bo vsaka stvar imela za vas pozitivno rešitev. A najprej jo morate vi ugledati in storiti vse za njo, da bi jo lahko nato ona dodatno zanetila za vas. Bodite kot otrok – navdušeni nad svojim življenjem. Če še niste našli življenjskega poslanstva, potem je to odlično leto, da ga dokončno najdete. Za vas bo veljal tisti star pregovor: »Kdor išče ta najde.« Vaše življenjsko poslanstvo se skriva v vsakodnevnih odločitvah in sledenju vodstvu, ki vam šepeta preko šestega čuta.
 

KOZOROG - ODKLENJENA SKRIVNOST

Kozorogi imate radi svoj prav. Ko se vi nekaj odločite, je težko premakniti vaše mnenje, kajne? Letos vam boginja Maya, boginja misterioznosti, skrivnosti in premaganih iluzij svetuje, da bodite upogljivi pri svojem razmišljanju. Upoštevajte, da imajo včasih prav tudi drugi ljudje. Vedite, da se vse napake lahko popravijo. Vedite, da lahko neko poslovno priložnost vi izbrusite v popolnost, četudi ne bo videti popolna na začetku. Ne izgubite volje, ko vidite izziv. Vi ste ključ. Močni ste v razmišljanju in vse, kar se boste namenili narediti bo uspešno. Zagrabite za svoje rogove in zagrabite življenje za rogove. Ne obupajte nad ničemer. Veliko stvari bo zahtevalo kar nekaj dela, pa vendar ko se boste ozrli nazaj in pogledali rezultate, boste veseli, da niste obupali. Delo, delo, delo.  S tem naj bo prepleteno vaše leto in ne bo vam žal. Delo na sebi. Delo na odnosih. Delo v karieri. Tudi ko se vam »ne da« delajte. Delajte z veseljem in tudi utrujenost se ne bo ponavljala, rezultat pa vam bodo dali novega vetra v vaših krilih bogastva. 
 
 

VODNAR - BUMERANG SE VRAČA

Vodnarji. Velikokrat pravi rešitelji sveta. Želite, da je vsem dobro. Bolijo vas krivice in neresnice. Z vami bo delala mogočna boginja ARIANRHOD. Njena mistična zgodba pravi, da je boginja povezana z luno in z zvezdo Severnico. Duhovni dom Arianrhod je civilizacija Cear Sidi, kar pomeni grad, ki kroži. S tem Arianrhod sporoča, da vse v življenju kroži - zato, da se lahko vrne k vam. To je torej njena obljuba. Vse se bo vrnilo k vam. Vse, kar ste dobrega dali, se bo vrnilo. A ne v enaki meri. Še v veliko večji. Arianrhod vas ni prezrla. Da pa bi odprli ta vrata in spustili bumerang karmičnih povračil v svoje srce in svoj dom, samo pazite, da ne sprožate energije, ki bi ta vrata zapirala. Ta energija je na primer jeza zakaj se vam dobro še ni povrnilo, duhovno nezaupanje, zamere in podobno. Spustite vse, kar vam ni služilo. Ostanite zvesti svojemu pravičniškemu srcu. In videli boste, da bodo nagrade dobesedno deževale na vas. V vseh oblikah – denarju, ljubezni, zdravju….
 

NE PREZRITE VELIKIH MOŽNOSTI LETA 2018!

 
Energije začetka leta so se naravnale. Številni ljudje so si, ste si postavili nove cilje. Še večje, še boljše. Meditacija je nepogrešljiv del za tiste, ki si želijo dosegati rast na vseh področjih življenja.
 
In pokazala se je edinstvena meditacija, ki vas bo očarala. Pravljična. Naravnana na leto 2018. Zato, da bi jo podprl sam Stvarnik in Angeli varuhi. PORTAL 11-1!
 
Poklicala je mnoge. En termin smo že zapolnili, ta trenutek odpiramo drugega! Prav tako obveščamo, da je za terapevtsko skupino, ki pričenja 14.1. le še eno prosto mesto - naslednja skupina pa bo šele oktobra.
 
Oglejte si naše povabilo nanj in na brezplačne dogodke spodaj!
 
Z vami z ljubeznijo, Duhovni atelje Potovanje duše
 

BREZPLAČNE PREDSTAVITVE V ZAČETKU LETA V NAŠEM ATELJEJU

16.1. NAL & NATAŠA - BREZPLAČNI VEČER MEDIJSTVA IN BRANJA CIGANSKIH KART
 
Na ta večer bo Nal predal nekaj sporočil iz ciganskih kart, spoznali pa boste tudi njegove tečaje branja ciganskih kart, numerološke izračune, ki jih izdela za vas, interpretacijo sanj, ki vam ponudi marsikateri odgovor in izjemne regresije v prejšnja življenja. Na ta edinstven večer pa vam bo Nataša predala nekaj sporočil vaših pokojnikov, vam pokazala te čudovite dimenzije, hkrati pa ne bo manjkalo predstavitve učinkovitosti energijskega čiščenja prostorov. To je klic za vas. Sporočila vas čakajo. Nebeški šepeti pa ljubijo v neskončnosti. Vabljeni!


Kdaj: Torek 16.1.2018 ob 19h              Prijave: natasa@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)1.2. MIHAEL ŽMAHAR - BREZPLAČNA PREDSTAVITEV ŠOLE ZA LIGHTWORKERJE
 
 
Mnogi izmed nas, ki delamo v našem duhovnem ateljeju smo se v duhovne učitelje rojevali iz lastne bolečine in izgub. Takrat smo poiskali sebi podobne ljudi, ki so nam pokazali smisel v preizkušnjah in nas povedli na pot svetlobe. Da bi na njej lastno bolečino preobrazili v duhovno razumevanje. In to smo tudi storili. Izostrili svoje naravne darove. In sedaj smo to pot pripravljeni pokazati vam.
 
Pa če želite obogatiti svoje življenje, ali pa stopiti na mogočno pot dela s svetlobo za iskalce upanja in življenjskih odgovorov.  Predstavlja se šola za učitelje energijskih povezav. 1.2. bo Mihael Žmahar na brezplačni predstavitvi le za vas ekskluzivno spregovoril o tem, kaj šola vključuje, kakšna znanja lahko pričakujete...to pa še ni vse...Edinstveno darilo tega večera za vas je...BREZPLAČNA VODENA MEDITACIJA, KJER BOSTE ODPOTOVALI V SVETOVE SVOJIH DUHOVNIH DAROV.


Kdaj: Četrtek 1.2.2018 ob 19h              Prijave: mihael@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)6.2. CRISTY ŽMAHAR - BREZPLAČNO PREDAVANJE O ČUSTVIH IN PODZAVESTI
 
Vabljeni na brezplačni večer, kjer:
 
- bom spregovorila o čustih in kako krojijo vaše življenje
- vam podala znanje, kako lahko ugotovite ali vaša čustva rušijo vaše okoliščine
- spoznate povezavo med podzavestjo in meditacijo
- bom predstavila tečaj Krila obilja, kjer se s pomočjo meditacij čisti podzavestne vzorce
- bom predstavila Čustveno angelsko šolo in možnosti dela v terapevtskih krogih
 
- VRHUNEC VEČERA: vodena meditacija, kjer se boste v varnem okolju dotaknili svetov podzavesti, da bi jih končno odkrili - in ugotovili kaj so njihova sporočila. Veste, da morate nekaj znotraj sebe pozdraviti pa ne veste kaj? Prišel je čas, da ugotovite.

Kdaj: Torek 6.2.2018 ob 19h                     Prijave: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)16.2. CRISTY ŽMAHAR - BREZPLAČNI VEČER BELE MAGIJE
 
Vabljeni na brezplačni večer, kjer:
 
- bom spregovorila o tem kaj je v resnici magija in kako se jo uporablja
- kaj so pozitvne lastnosti bele magije
- odpravljanje strahov glede bele magije ali magije na splošno
- spoznajte kako vam zunanji svet ne more škoditi
- kako bela magija ščiti pred negativnimi energijami
- kako manifestiramo s pomočjo bele magije
- kaj vse vključje tečaj bele magije
 
VRHUNEC VEČERA: MAGIČNI BELI OBRED, KI GA BOSTE NAREDILI S CRISTY ZA PRIKLIC NEČESA, KAR SI RESNIČNO ŽELITE!
                         16.2.2018 ob 19h              Prijave: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)
Lokacija dogodkov: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, Ljubljana-Šentvid
 
 

PREMIERNA NAPOVED EDINSTVENIH MEDITACIJ S CRISTY!


Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Letošnje leto bo na mističnih koledarjih obrnilo številko 2. Številko bogov in boginj, številko dneva in noči, številko ravnovesja. Ker pa je tudi predstavnica druge čakre pomeni, da si želi čarati vse, kar je povezano z odnosi in ljubeznijo.
 
In čarala bo za vas. Cristy Žmahar pozna čarovnijo. Pozna energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približuje svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.
 
Cristy je izbrala in mistični svetovi so izbrali njo. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... LJUBEZENSKE ČUDODELKE.
 
Ljubezenske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Izbrani je bil sklop meditacij...9 meditacij. Kajti 9-ka je številka duhovnosti, boginj, bogov, mističnosti in večnosti. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo.
 
Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Modra polna luna, čudež narave, ki letos nastopa dva-krat kar je neverjetno, sončni mrk, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....Spoznajte jih...SPOZNAJTE PRVE 3 ČUDODELKE OB NARAVNIH POJAVIH, 
KI SE ZGODIJO LE NEKAJKRAT NA DESETLETJE31.1. PREMIERA LJUBEZENSKIH ČUDODELK OB MODRI POLNI LUNI
 
      Oya: Afriško-mistična meditacija preobrazbe v vsemogočnost
 
Modra polna luna je pravi čudež narave. Je nekaj posebnega in edinstvenega. To je moč narave, ki si skoraj nikoli v letu več ne ponovi, v povprečju pa se ta pojav ponavlja enkrat na 2,7 leti in iz energijskega stališča prinese dodatni portal dotoka energije za planet - a to ni kakršen koli portal. To je prebojni portal in neizmena moč manifestacije.  Njena moč je resnično izjemna in predvsem zelo skrivnostna. Prinaša številne darove in čarobnost. In to, da v letu 2018 nastopata 2 modri polni luni...je neverjetno darilo človeštvu. Čarodeji so vedno uporabljali moč modrih polnih lun za posebne obrede in neponovljive iniciiacije. Tudi mi bo naredili tako..kot oni. Sledili bomo mističnim močem, priklicali prebojne dotike in edinstvene boginje...
 
Oya, mogočna boginja in maginja. Vrhovna predstavnica boginj-maginj po imenu »Aje«. Za njih se je verjelo, da so se znale preobraziti v ptice, zato da so lahko ponoči poletele in izvajale belo magijo daleč od človeških oči, zato, da bi lahko zaščitile naravo in živali. Oya je tako kot posebna izbranka postala spoštovana boginja vetra, mavrice in groma. Je tista, ki jo povezujejo z mogočnimi spremembami in tisto, ki varuje v najtemnejših nočeh. Prežene noč in temo zato, da bi lahko pokazala mavričnost življenja.In na ta večer bo s svojo posebno obredno meditacijo očistila tudi vas. Naj se sliši zvok groma in vetra. Naj odneseta vse, kar je blokiralo odnose, finance, vero vase. Zato, da bi vam nato ob dotiku manifestacijske polne lune z drugo meditacijo večera prinesla mavrico – barve ljubezni, srečnih odnosih. Ona zna priklicati ljubezen. Zato ji boste na ta izjemen večer...zaupali, kaj ljubezen kliče v vašem srcu.
 
Zaslišala se bo afriška meditacijska glasba. Zasijala bo modra polna luna. In vse se bo spremenilo. Naj zaživi prva ljubezenska čudodelka. Pridružite se jih. Postanite…Ona.  


13.2. MISTIČEN SONČEV MRK: Boginja Anu za manifestacijsko magijo

Sončev mrk bo poljubil Zemljo. In v njegovi mističnosti se bo dvignila energija edinstvenih boginj. Zato, da bi lahko poiskale svoje varovance. Čarodeje in čarodejke po duši. Tiste, ki iščejo globoka duhovna spoznanja, da bi čarali obilje zase in za druge.
 
V objemu mrkov in lune se preko šepeta vetra zasliši njen skrivnostni glas. Ne poznajo jo mnogi. Ne dela z mnogimi. A s tem zapisom izbira ...ravno vas. To je Ona, mistična boginja Anu. Povezana z naravo, je  svetu vedno dajala sporočilo o tem, da Ona ve...kako se seje in kako se žanje. Postala je gospodarica žetve obilja, da bi svojih darov naučila tudi svoje varovance. Je najstarejša keltska boginja, polna modrosti in čudežnih darov.
 
In na ta mistični večer izbira vas z namenom...
 
.. MISTIČNIH SEMEN:
 
- zasadite semena zdravja, da vaše telo postane mogočno drevo zdravja
- zasadite vrtnice ljubezni, da bi jo izkušali v vaših odnosih
- zasadite
- zasadite polja sivk, da bi se naužili miru
- zasadite sončnice, da bi imeli sončne misli ob tem sončevem mrku
- zasadite drevo denarja in si naberite cekine manifestacije
 
V drugi meditaciji pa vas bo podprla energija sončevega mrka, ki bo blagoslovila darilo vašega večera - svečko ljubezni. Ker sončev mrk nastopa pred valentinovim, bo svečka edinstveno darilo...ki bo čakalo blagoslov, ki ga boste odnesli v svoj dom. Da bi manifestacijska magija ljubezenske čudodelke čarala še naprej....


2.3. POLNA LUNA: Gospodarica kozmičnega časa in Bumerang usode

Ob prvi polni luni meseca, ki jo bo dopolnila modra polna lunase bodo v našem ateljeju odvili meditacijski čudeži. Priklicali bomo Njo - mogočno boginjo po imenu ARIANRHOD. Njega mistična zgodba pravi, da je boginja povezana z luno in z zvezdo Severnico. Duhovni dom Arianrhod je civilizacija Cear Sidi, kar pomeni grad, ki kroži. S tem Arianrhod sporoča, da vse v življenju kroži - zato, da se lahko vrne k vam.
 
Pa naj se vrne in naj se obrne, ko stopite v ta magičen grad, ki kroži z namenom:
 
- da z Arianrhod sprožite karmična povračila
- da Arianrhod predate karmične tegobe in stvari ali odnose za katere čutite, da jih težko "spustite"
- naj Arianrhod razsvetli vse iluzije in vam pokaže vaše resnice
- da z Arianrhod zalučate bumerang usode - sami določite kaj želite priklicati v svoje življenje
- začutite moč, kjer boste z mistično uro postali gospodarji in gospodarice kozmičnega časa - določite kaj se bo zgodilo in do kdaj - naj čas stopi na vašo stran
 
In druga mogočna meditacija... Meditacija polne lune v objemu Arianrhod... Odpotujte na zvezdo Severnico in naj vas napolni  svojo svetlobo  - da boste z njeno pomočjo aktivirali življenjsko poslanstvo in z na novo ustvarjeno karizmo le-to pokazali svetu.
 
Darilo večer: mistična svečka, ki prinaša srečo
 

OPISI, PRIJAVE  IN URE NA WWW.POTOVANJEDUSE.SI

CRISTY ŽMAHAR KLIČE V MOČNE VODE NOVE TERAPEVTE!
LE ŠE ENO PROSTO MESTO

To pa še ni vse. CRISTY ŽMAHAR KLIČE V MOČNE VODE NOVE ANGELSKE SVETOVALCE IN TERAPEVTE! 14.1. najavlja izjemen tečaj jasnovidnosti in angelske terapije za vse, ki želite uriti šesti čut za svoje boljše življenje, nato pa postati certificirani svetovalci, ki boste po njeni metodi lahko ustanovili svoje terapevtske centre in dobro delili med ljudi! Ne zamudite te ekskluzive spodaj.
 

Angelska terapija & jasnovidnost malce drugače!

Cristy Žmahar predstavlja avtorski program izjemnih tehnik in angelskih terapij, ki posega v globoke energijske nivoje z namenom uravnovešanja tegob in odklepanja novih smeri lepšega življenja. Program je nastajal dolgo in z angelsko ljubeznijo, za udeležence pa predstavlja dve možnosti in sicer: 1. tečaja se udeležite v kolikor si sami želite boljših poti usode in 2., tečaja se udeležite zase, a tudi z namenom, da postanete certificiran/a angelski terapevt/ka, ki bo pomagal/a drugim. 
 
Številna znanja se bodo združila s posebnimi vajami, postopki, angelskimi terapijami, meditacijami in iniciacijami, ki bodo pogledala globoko v vsa področja vašega življenja in energetsko čistila vse, kar povzroča skrbi, dvome, strahove in še kaj, ter odprla mnoge vpoglede v izjemne poti življenja preko vaših naravnih darov kot so jasnovidnost in ostale nadčutne zaznave. Razvijanje teh področij za posameznika pomeni dostopati do ključev svoje usode, kar seveda pomeni manj težnje po lekcijah in težkih preizkušnjah.
Vsekakor so to darovi, ki razviti pomagajo vsakemu posamezniku, nekatere pa bo osvojeno poklicalo deliti tudi s svetom. 
 
Obvezna oprema: ljubezen do angelov in pripravljenost sprejeti njihov angelski in terapevtski dotik. Kajti vse vaje in angelske terapije bodo vodene s pomočjo številnih nadangelov ali mojstrov. Vsaka iniciacija ali angelska terapija se bo nato tako izvajala tudi naprej pri vaših klientih, ki jim boste pomagali pri njihovih izzivih. Vse terapije bodo ves čas ohranjale enako zasnovo, vaš certifikat pa vam bo omogočal izvajanje teh terapij (pridobili boste tudi dovoljenje za izvajanje metod) tako zase kot tudi za druge. Kajti angelska ljubezen se deli. 
 
Tečaj je obsežen in poleg spisanih postopkov, metod in angelskih terapij vključuje tudi material za nujen samorazvoj v angelskega terapevta - vodene meditativne zgoščenke, posnete invokacije in inciacije ali ostale vrst vaj. Udeležencem se tako zagotovi obsežen material, spisane metode za nadaljnje delo in orodje za domače delo. VSI UDELEŽENCI DOBIJO NA KONCU TEČAJA POLEG CERTIFIKATOV ŠE PRAV POSEBNO ANGELSKO DARILO, KI PA OSTANE PRESENEČENJE.
 

Opis programa
 

1. STOPNJA
 
- spoznavanje blokad jasnovidnosti
- zdravljenje blokad jasnovidnosti
- aktivacija moči tretjega očesa
- aktivne vaje: spoznavanje iluzij in pravih videnj
- aktivne vaje: posebne tehnike za nadomeščanje informacij - iz negativnega v pozitivno
- nadčutno branje: kaj sporoča telo glede čustvenih in ostalih blokad in odpravljanje le-teh
- številne vaje za odpiranje nadčutnih zaznav
- posebni angelski simboli za razvoj jasnovidnosti
- vaje intuitivnega branja v parih
- načrtni zasuki usode v pozitivno
- zgoščenke & material: odpravljanje blokad jasnovidnosti, zasuk usode in angelski simboli za sporočila

 

 
2.STOPNJA
 
- astralno telo in delo z njim
- astralna potovanja kot pomoč pri prepoznavanju sporočil duše
- posebne, avtorske terapije za zdravljenje preteklosti
- avtorske terapije za zasuk sedanjosti in prihodnosti
- načini jasnovidnosti
- 10 aktivnih vaj razvoja različnih tipov jasnovidnih zaznav
- upravljanje časa, energije, elementalov
- branje predmetov in drugih energij
- branje v parih s pomočjo posebnih kart jasnovidnosti
- prejemanje sporočil preko pisanja
- zdravilna potovanja v sanjah
- zgoščenke & material: terapije za zdravljenje v sanjah, ter za zdravljenje sedanjosti, preteklosti in prihodnosti
 

 
3.STOPNJA
 
- angelska medicina kot orodje za podporo telesu, duši in čustvom
- nove metode rezanja vezi
- nove metode aktivacije zdravilne energije za čakre
- nove, avtorske metode angelskih terapij
- terapije za vsa področja življenja
- branje energije človeka
- spoznavanje nadangelskih nalog in pomoči
- zdravljenja z mojstri
- interaktivna skupinska zdravljenja in v parih
- zdravljenje na daljavo
- posebna aktivacija vesoljne knjižnice kot odgovor na vsa vprašanja in posledično zdravljenje nastalih situacij in okoliščin
- zgoščenke & material: nadangelske terapije, zdravljenje na daljvo, vesoljna knjižnica 
 

 
4.STOPNJA
 
- karma in njena načela
- razreševanje karmičnih blokad
- učenje posebnih postopkov regresoterapije
- DNK zapisi in menjava le-teh
- čiščenje linije prednikov
- razveza starih zavez in ustvarjanje novih
- zdravljenje starih travm
- zdravljenje fregmantacije duše
- razumevanje družinskega drevesa
- razumevanje vplivov podedovanih vzorcev
- zgoščenke & material: zdravljenje karme, regresoterapija, zdravljenje duše
 
 

 
5. STOPNJA
 
- zdravljenje vseh vzorcev glede obilja
- zdravljenje vseh vzorcev glede bogastva in denarja
- delo na sprejemanju
- kratke vaje za priklic obilja
- vesoljna zakladnica
- delo na toku obilja v življenju
- praksa angelskega terapevta za svetovanje klientom
- tibetantske tehnike načel obilja
- tibetantske tehnike za pozitivno naravnao razmišljanje
- zgoščenke & material: odpravljanje blokad obilja, terapije obilja

 

 
6. STOPNJA
 
- energijske zaščite za terapevta
- prepoznavanje energij, ki se pojavijo pri profesionalnem delu 
- branje energij za najvišje dobro klienta
- izbire terapevta in njegovega specifičnega dela
- vsi odgovori na to kako začeti v angelskem delu
- iniciacija inspiracije za ideje, ki jih lahko delite
- povezava z angeli za vodstvo pri delu terapevta
- zgoščenke & material: zaščite za terapevta, iniciacije za terapevta
- predane vse tehnike in terapije na USB ključku
- ANGELSKO PRESENEČENJE za vse certificirane terapevte
 
 


Prihaja doba novih angelskih terapevtov, ki bodo znanilci novega upanja za boljši jutri zase in za druge. Pridruži se angelskemu klicu tudi ti. Tečaj je poln znanja, ljubezni angelov in z veliko praktičnimi vajami in iniciacijami, ki bodo postale nepogrešljiv del življenja vsakega, ki jih bo spoznal. 
 
Tečaj je z ljubeznijo oblikovala Cristy Žmahar, mednarodno kvalificirana angelska terapevtka in učiteljica meditacije, avtorica številnih duhovnih knjižnih uspešnic. 
 


DATUMI IN PRISPEVKI TEČAJA:
 
2018  jasnovidna skupina

1.stopnja: 14. januar 2018 od 10-19:30 (180 eur)
2.stopnja: 17. februar  2018 od 10-19:30 (180 eur)
2.stopnja: 24.marec 2018 od 10-19:30 (180 eur)
4.stopnja: 28. april 2018 od 10-19:30 (180 eur)
5.stopnja: 26.maj 2018 od 10-19:30 (180 eur)
6.stopnja: 23.junij 2018 od 10-19:30 (180 eur)
 


Zgornji urniki vključujejo odmor 1,5h za kosilo v lastni režiji.

Prijave obvezne. Mesta omejena.

Vabljeni na novo angelsko pot..

PRIJAVE: INFO@POTOVANJEDUSE.SI

LE 1X LETNO:
PRELOMNI PORTAL 11-1 ZA VELIKO MANIFESTACIJO
eN TERMIN POLN, ODPRLI SMO DODATNEGA!Prihaja prelomnica vašega leta! Kaj boste ustvarili leta 2017?
Čas je za velike vizije! Srebrno-zlate niti ljubezni in pisanje nove usode z prisrčnim darilom, ki vas bo očaralo!

Prihaja izjemna priložnost, da odprete portale ljubezni in prestopite vrata čudežev!Dobrodošli na posebni meditaciji, ki vas bo naravnala na leto 2018. In kaj želite od njega? Dovolite angelom in Stvarniku, da vam v roke položijo čarobno palico ustvarjanja. 

V prvi meditaciji prihaja Božanski ključ vrnitve energije ~ zlata nit s Cristy:
 
* aktivacija prošnje za veliki preboj v 2018 z odstranitvami vseh blokad - Božansko zdravljenje
* dušni priklic vse izgubljene energije in nove odločitve 
* delo na viziji za leto 2018
* finančni uspeh za 2018
* temelji zdravja za 2018
* mogočni cilji za leto 2018
* gradnja temeljev za harmonične odnose za leto 2018

In s kom bomo gradili te temlje, ki lahko spremenijo marsIkaj? Delali bomo z najbolj kreativno silo - Stvarnikom. Božanska meditacija je najmočnejša meditacije, ki velikorat prinaša prave čudeže. Napolni nas z upanjem, smernicami in v nas prebudi občutek zaupanja in popolne ljubezni.

 


V drugi meditaciji vas čaka svetlobno zdravljenje v vodeni meditaciji (skupinska meditacijska terapija) z Mihaelom Žmaharjem in....povezava s tistimi, ki so vam zvesti že tisočletja - vaši magični angeli varuhi ~ srebrna nit : 

* svetlobno polnjenje - celice boste napolnili s svetlobo moči ~ kot duša smo svetloba in tako dovajanje vam vrne mogočno esenco, ki zna ustvarjati in resnično živeti; močni svetlobni snopi, ki vas bodo povezali nazaj z vsem kar ljubezen je. 

Med samo vodeno meditacijo boste prejemali Mihaelovo zdravljenje SKOZI ROKE. 

 


Naj bodo angeli vedno z vami! Kajti na ta poseben dogodek vas čaka tudi posebno darilo: BLAGOSLOVLJENI OBESEK za ključe angelov varuhov z različnimi napisi...le katero sporočilo bo izbralo vas....
 

Zaplešite v ritmu čudževe in ljubezni. Stkite niti čudežev in se pokrijte z odejo obilja...Dovolite angelom, da zašepetajo svoje blagoslove...


Zaradi daril  prijave OBVEZNE, seznam se preverja na recepciji.              


Kdaj: Četrtek 11.1.2018 ob 19h
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: 20 eur
Vodita: Cristy in Mihael Žmahar
Prijave: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

 

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!