VODILA PO MESECU VAŠEGA ROJSTVA: Kako dvigniti energijo obilja in dobrega počutja?

Načrtni dvig energije vam lahko prinese tisto pravo notranjo prebuditev, ki jo potrebujete, da bi zacveteli v novih možnostih obilja. Za ustvarjanje česarkoli (kariere, dobrih odnosov, novih življenjskih poti) pa seveda potrebujte zagon, motivacijo in energijo. Veliko, veliko prebujene in močne energije. Tokrat sem nebeške sfere poprosila, da vam predajo vodila kako to storiti. Kako si dvigniti energijo in kaj vam lahko pomaga glede na energije meseca v katerem ste rojeni. 

Poleg samega vodila imate pripisan še ENERGIJSKI STAVEK. Energijski stavek je stavek, afirmacija, ki si ga lahko nekam napišete (na primer na listek in ga nosite v denarnici) ali pa izgovorite vsako jutro pred ogledalom in napajal vas bo z energijo in motivacijo. 

VODILA DVIGNJENE ENERGIJE PO MESECU VAŠEGA ROJSTVA 

JANUAR

ENERGIJA BOGASTVA 

tisti, ki ste rojeni v januarju se počutite energijsko močne, ko je vaše življenje polno bogastva. In v tem ni nič napačnega. Materialno in  duhovno bogastvo z roko v roki vas dviguje in motivira. Za svoje življenje naredite vse, da boste imeli dovolj denarja, udobja, posledično pa tudi dovoj časa zase, ki ga boste razporejali po svoje. Ne marate omejitev, prav tako pa vam ni všeč če morate ves čas preračunavati kam bodo šle finance. To vas spravlja v slabo voljo in posledično vaša energija pade. Energija vam tako odteka v osnove preživetja, kar pa ni za vas. Vi ste vizionarji, vizionarke. Želite si vsega, kar je velikega, bogatega, obilnega. A to se ne zgodi samo po sebi. Čas je, da vse izgovore date na stran, da za nekaj časa močno zavihate rokave in naredite tisto dodatno duhovno delo na sebi, pa tudi fizično delo, za katerega veste, da je potrebno, da se stvari premaknejo na naslednjo stopnico. Da, bo zahtevalo kar nekaj energije, pa vendar bo veliko izjemne energije tudi povrnjene. Verjemite!

ENERGIJSKI STAVEK: "Materialno in duhovno obilje ustvajam, vse najlepše samemu sebi (sami sebi) podarjam."

FEBRUAR

ENERGIJA ČAROVNIJE

Tisti, ki ste rojeni februarja vsekakor ne boste našli svoje sreče v stavku: "V življenju je potrebno biti realen." Vaša realnost je bistveno bolj drugačna od realnosti mnogih drugih ljudi. Kar se nekomu zdi nemogoče narediti je za vas energijsko gledano mačji kašelj. Kar nekomu jemlje energijo, ker bi jo moral močno posvetiti gradnji sanj, je za vas pravi vrelec dodatne energije! V vas spi čarovnija! Posebna in edinstvena. Vaše ideje so morda res velikokrat težko izvedljive, a svet potrebuje revolucionarje kot ste vi. V kolikor boste sledili tem čarovnijam in svetu dali nekaj edinstvenega, potem se vam bo vrnilo toliko energije, da bosta sreča in obilja vaša stalnica v vsakdanjiku. Rešite se vseh prepričanj "ne da se" in "ni mogoče", kajti JE mogoče in JE mogoče za vas. Vesolje je pripravljeno, da vam dovede energijo novih možnosti, poznanstev in sredstev, ki jih potrebujete. Sprejmite to energijo. Ustvarite čarovnijo in nekaj novega. 


ENERGIJSKI STAVEK: "Nove, edinstvene ideje želim prejeti, obilje vesolja tako sprejeti."

MAREC

ENERGIJA ČAKER

Rojeni v marcu energijo hranite in posledično tudi dvigujete s pomočjo zdrave energije v vaših čakrah. Čakre so energijski centri, ki nosijo v sebi številne zapise, katerim nato sledijo tudi fizični organi. Visoka energija v čakrah poskrbi, da je telo zdravo in da se posledično tudi vi počutite dobro tako fizično kot čustveno. Za čiščenje čaker lahko uporabite vodene meditacije (najdete jih na naši spletni strani na www.potovanjeduse.si pod eMeditacije), prevsem pomembno (pa tudi hitro) pa je, da nekajkrat na dan zavestno dihate. Predstavljajte si čakre (prav tako kot vidite desno na sliki) nato pa v njih pošiljajte vdihe čiste bele svetlobe in občutek ljubezni. To naredite zjutraj in zvečer in če lahko kdaj čez dan (dovolj bo le za okoli 3 minute takega dihanja), dodajte svoj energijski stavek in opazili boste kako se vam vračata moč in dobro počutje. Vse ostalo bo steklo, saj ste bili v preteklosti vdani spremembam in nagrade že prihajajo. 

ENERGIJSKI STAVEK: "Moje čakre, moj moč, telo in nebesa so mi vedno v pomoč."

APRIL

ENERGIJA NARAVE

Rojeni v aprilu se lahko sprostite in zadihate. Velikokrat ste v krču zaradi številnih finančnih in ostalih obveznostih, ljudje imajo pričakovanja kaj vse morate storiti, a v pomladi bo vse, kar ste želeli zacvetelo. Ko bo zacvetelo se želite tega veseliti, ne pa pričakati ta razcvet povsem utrujeni in izčrpani Zadihajte. Določeni ljudje lahko naredijo zase kaj tudi sami. Niste zadolženi za vse. Zaupajte življenju. Sprostite telo in duha, da bi lahko uživali v vsem lepem, kar prihaja. Pri tam vam lahko pomaga energija narave. Ko začutite skrbi ali pa utrujenost pojdite ven. Pojdite v gozd. Nikar ne recite da nimate časa, ker morate delati. Vaše delo bo še bolj uspešno če ga boste energijsko podprli. Pojdite v ta čudoviti gozd in objemite drevo. Začutite kako vas prizemljuje in vas blagoslavlja. Nadihajte se svežega zraka. Telefon pustite doma. Poslušajte petje ptic. Usedite se na tla in začutite moč zemlje. In ta moč je vaša. Pripravljeni ste na pomlad. Uporabite ljubezen Mati Narave.

ENERGIJSKI STAVEK: "Mati Narava podpri me z obiljem zdaj, vse dobro se vrača k tebi nazaj."

MAJ

ENERGIJA ČUSTEV

Rojeni v mesecu maju energijsko cvetite, ko je močna vaša čustvena energija. V srcu nosite levjo moč in vesela čustva vam vodijo celotno življenje, medtem, ko ga negativna rušijo. Vaš nasmeh v srcu in na licu je vaša čudežna energija, ki zmore premikati gore. Vi ste tako zelo srčno bitje, ki mora ves čas verjeti v ljubezen in lepote življenja. Zato je pomebno, da si postavite pred pomladjo nekaj vprašanj. Kdo ali kaj vas razžalosti in kdo ali kaj vas razveseli? Ob čem vam energija čustev pade in ob čem se dvigne? Vi si ne morete privoščiti živeti v strahu, žalosti, nespoštljivih odnosih in podobno. Potrebujete srečne odnose, izpopolnjujočo kariero in prosti čas, ki nosi vesele note, na katere lahko plešete. Naredite energijsko oceno, nato pa postavite temelje nove energije tako, da se odpoveste vsemu, kar lomi vaše srce in sprejmete vse, kar ga boža v vibracijah popolnega veselja. 

ENERGIJSKI STAVEK: "Tisto, kar me osrečuje naj pride k meni zdaj, vse staro puščam za seboj za vekomaj."

JUNIJ

ENERGIJA MIRU IN HARMONIJE

Dragi junijci, v vas spi mali Buda. Radi imate ljudi. Radi pomagate. Vi ste tako izjemno duhovno bitje in človek je lahko presrečen, da vas ima v svojem življenju. Ste resnično izjemni, a energija vam pade v kolikor se počutite, da niste varni ali pa da ste za vse sami. Takrat niste več mirni in ko niste mirni vam zna energija kaj hitro odtekati. In nato nimate kaj več dati. Čas je, da postavite sebe na prvo mesto. Pred pomladjo si vzemite čas za vse, kar simpatično okličemo za tisto, kar vas "daje v zen stanje." Vi veste ob katerih vibracijah ste popolnoma mirni. Vi veste kateri odnosi vas božajo in vam dajejo vero in upanje. Morda potrebujete za take občutke počitnice. Karkoli že je - naredite to. Potrebujete čas zase. Naredite vse za svoj zen, da boste kot mali Buda - mirni in povsem srečni. Priporoča se vam tudi dovolj spanja, svežega sadja in zelenjave in vse bo pripravljeno, da zacvetite s pomladjo.

ENERGIJSKI STAVEK: "Mir pobožaj moje srce, harmonija blagoslovi moje življenje."

JULIJ

ENERGIJA KNJIG IN BESED

Rojeni julija ste željni znanj. Nova znanja vseh vrst vam dajejo veliko ustvarjalne in osebne energije. Radi imate razvoj in znanje vam daje točno to. Veliko nove energije boste pred pomladjo našli v knjigah, če si boste vzeli čas za branje. Opremite se z navdihujočimi zgodbami in romani. Čas si zapolnite s pozitivnimi knjigami in tistimi, ki nosijo v sebi tehnike in znanja za osebnostni in duhovni razvoj. Besede zapisane v knjižnih lepoticah vam bodo dvignile ustvarjalno in osebno energijo. To pa še ni vse. Sporočilo za vas je tudi, da se v vas skriva pisatelj, pisateljica. Poklicani ste da delite svoje besede preko komunikacije z ljudmi, preko pisanja člankov, raznih besedil ali knjig. Imate veliko energije, ki jo lahko delite s svetom preko besede. Uporabite jih, da bi vi živeli v obilju, pa tudi zato, da bi z njimi pomagali drugim. 

ENERGIJSKI STAVEK: "Besede v meni kreativne zaživijo, nove priložnosti blagoslovlijo."

AVGUST

ENERGIJA VODE 

Morje in voda ljubita mesec avgust in voda je vam, ki ste rojeni avgusta tako zelo blizu. Njena energija je bila dana Zemlji kot izjemno darilo. Je darilo življenja, pa vendar nosi v sebi kar nekaj sporočil. Pravi, da lahko zaupate življenju. Da lahko greste s tokom in veste, da voda vedno najde pot. Brez napora. Pot si utre že s tem, da je. Tako kot vi. Vi sami ste dovolj energijsko zreli in močni, da boste utrli vse poti obilja, ki si jih želite. Zaupajte v svoj tok znotraj vas. Bodite kot voda. Sledite naravnemu ritmu. Če vam nekaj ni všeč, potem tega ne storite. Če nekaj ljubite, potem to ustvarjajte. Ljudje, ki vas srečajo v vas vidijo navdih in upanje. Pokažite jim njihov tok. Hvala, ker ste kdor ste. A da bi ta tok lahko blagoslavljal, namenite nekaj časa, da opazujete ta tok. Pojdite k vodi. Zaznajte njeno energijo. Spočijte si ob njej in zadihaje ta zrak. Dotaknite se je s svojimi prsti. Začutite to njeno naravno ljubezen, ki zaupa vsemu kar je okoli nje. Tako boste dobili dodatno energijo in nov ustvarjalni tok.  

ENERGIJSKI STAVEK: "Slediti toku je moja pot, ki mi prinaša obilja dotok."

SEPTEMBER

ENERGIJA ZDRAVILNIH DOTIKOV

Rojeni septembra ste ljudje, ki radi delate in v sebi nosite veliko občutkov odgovornosti. Na vas se človek lahko zanese. Prijatelji lahko računajo na vas. Partnerji vedo, da ste vedno tam. V vaši karieri vedo, da boste vse uredili. Energijo radi usmerjate načrtno. A moderni svet je tak kot je. Veliko zahteva že sam po sebi. Velikokrat se od posameznika v zameno za nagrade zahteva kar nekaj truda. Pa vendar ste vi nekdo, ki rad pozabi, da se mora energija tudi vračati. Velikokrat se znate povsem utruditi in takrat niti ne slišite, da vas je telo pozvalo, da potrebuje dotok energije, da bi uspešno delovalo. Vi to kar pričakujete od njega in velikokrat vas ustavi šele sabo počutje. Za vašo uspešno pomlad prihaja vodilo, da bodite do sebe bolj ljubeči. Če imate veliko čustvenih in fizičnih zahtev, potem poskrbite tudi za zdravilne dotike. Privoščite si zdravilne frekvence. Okopajte se v zdravilni soli. Obiščite bioenergetika. Ali pa maserja. Družite se z živalmi. Ustavite se in pozdravite vse občutke manjvrednosti tako da pišete dnevnik, meditirate in podobno. Vi veste kaj je tisto, kar vas "energijsko zakrpa". Dovedite si to. Bodite prijazni s seboj.

ENERGIJSKI STAVEK: "Čas zdaj sebi posvetim in novo energijo s tem dobim."

OKTOBER

ENERGIJA RAVNOVESJA

Rojeni oktobra imate velikokrat izziv v stabilnosti energije. Ali energijsko močno ustvarjate, ali pa se vam zdi, da ste v slepi ulici. Ali ste družabni ali pa si ne želite videti nikogar. Ali imate izjemno upanje v prihodnost ali pa ste črnogledi. Po navadi je to zato, ker ste energijsko občutljivi in hitro pobirate energije drugih ljudi ali kolektivne zavesti. Vašo energijo, ki se bo dobro počutila in posledično ustvarjala življenje izpolnjenih sanj najdete v ravnovesju. Vsako jutro si z energijskim stavkom, ki ga najdete spodaj obnovite svojo auro (lahko si v auri predstavljate tudi kokon bele svetlobe), ki ja vaša naravna zaščita. V dnevu bodite pozorni zaradi česa vam energija pade in dovedite njen nasprotni pol. Na primer, če vam je energija padla, ko ste slišali neko negativno informacijo, si dovedite pozitivno informacijo ali pa poslušajte neko pozitivno pesem. V kolikor veliko delate, si privoščite veliko počitka, pa tudi zabave. Skrbite za ravnovesje in prepričani ste lahko, da bo vaša pomlad lepa in ustvarjalna. 

ENERGIJSKI STAVEK: "Moja aura zaščiti me, v svetlobo ljubezni zdaj zaviješ me."

NOVEMBER

ENERGIJA SVETA

Vsi rojeni novembra boste svojo močno osebno energijo našli v tem, da jo delite s svetom. Vaša energija cveti in raste v kolikor se počutite, da nekaj dobrega ustvarjate. Dobro se počutite kolikor ste slišani in spoštovani. Radi imate, da ste opaženi in da ljudje cenijo vaš trudi in delo. V kolikor boste v pomladi iskali način kako lahko sebe delite s svetom, se vam bo energija vračala v obliki nagrad, pa tudi denarja. Kar lahko storite za druge v obliki deljenja informacij, bo prihajalo k vam potrojeno v obliki uspeha, ki ste si ga vedno želeli. Imate posebno energijo in če ste jo morda do sedaj omejevali in je niste želeli izpostavljati, potem je čas, da sedaj to spremenite. Delite svoj žar. Bodite vidnejši. Izpostavite svoje želje. Tudi angelom naročite kaj je tisto, kar si želite v svojem življenju. Za kar boste prosili, vam bo lahko tudi dano. Izrazite se in opazili boste da se v tem skriva vaš popoln razcvet energije, dobrih odnosov pa tudi denarja. 

ENERGIJSKI STAVEK: "Naj dobro sedaj s svetom delim in nagrade številne nazaj dobim."

DECEMBER

ENERGIJA MANIFESTACIJE 

Rojeni v decembru nosite v sebi izjemne moči manifestacije. Vaše življenje je odvisno od stanja vaših mislih in čustev. V kolikor so le-ta vibracijsko visoka, lahko ustvarite prav vse, kar si žaželite. In v kolikor ste prestrašeni ali žalostni, potem vaša energija drastično pade. A dobra novica je ta, da je še vedno vse odvisno od nas. Ko začutite, da ste brezvoljni ali pa vas energijsko obremenijo drugi ljudje, vaše energije ne posvečajte tem vibracijam. Zavestno se odločite, da tisti trenutek preusmerite tok misli. Na primer: če imate v službi težke vibracije, potem se jim ne predajajte, ampak imejte na zaslonu računalnika kakšen pozitiven napis ali sliko. Doma se posvečajte meditacijam na temo priklica obilja in izpolnjenih sanj. Tudi če ste utrujeni. Namenite nekaj časa takim invokacijam in fizično boste bolje. Prosti čas namenjajte nečemu, kar želite ustvarjati v prihodnosti. Vi ste močan kreator energije. V kolikor se boste tega zavedali vas čaka resnično ogromen uspeh. In to ni šala. To je veličina, ki vas bo osupnila. 

ENERGIJSKI STAVEK: "Manifestacijski krog se v moje dobro vrti, vsa področja mojega življenja blagoslovi."

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!