Z vami lahko delamo tudi individualno

Življenje je tak zanimiv vrtiljak. Znajdete se na njem. Včasih je zabavno. Včasih pa se vam zvrti. Se kdaj počutite tako? Takrat potrebujete vodstvo svojih nebeških prijateljev. Le-ti so vedno ob vas. Včasih pa za vas izberejo tudi druge ljudi, ki vam lahko priskočijo na pomoč. Tiste, skozi katere delujejo vaši angeli, ko se vam zdi, da jih le stežka slišite. O da, takrat vesolje izbere njih....Učitelje in terapevte z izkušnjami, ki imajo veliko znanja in sočutno srce. Ko ne želite zaupati svojih tegob v skupinah, nastopi trenutek, ko potrebujete nekaj unikatnega. Pisanega na kožo...le vam. V našem ateljeju imamo tako dva izjemna terapevta. Oba tako zelo drugačna in unikatna. A oba polna znanja in ljubezni do dela z ljudmi. Sta kot kažipot v temi - da bi vodila k svetlobi. Vam odgovorila na številna vprašanja srca. Ali pa vas pobožala v edinstvenih energijskih terapijah, da bi lahko stopili naprej. To je nekaj, kar si privoščite, da vam odleže...ali pa ko potrebujete jasne usmeritve za naprej. Spoznajte individualna potovanja našega Mihaela in Nala....
 

INDIVIDUALNA SREČANJA Z MIHAELOM

 
Individualni coaching: Energijski zemljevid
 
To je energijsko delo, kjer se z Mihaelom dobite 1 na 1. Nato je čas za vprašanje/vprašanja. Povejte kaj vas zanima, kje ste se izgubili, katere informacije morate vedeti, kje ne veste kako naprej, kje ste obtičali, kaj vas skrbi, glede česa ne veste kaj se dogaja itd... Torej, vprašanja glede zdravja, partnerstva, kariere, nadaljnjih življenjskih poti, preteklosti, prihodnosti...
Nato Mihael opravi vpogled v vašo energijo (ali v avro, ali se poveže z vašim višjim jazom, vodniki...) in pogleda ter izpostavi tisto kar je pomembno glede na vprašanja:
 
-karmične vezi, ki so spletene med vami in drugimi ljudmi
-izbrana življenjska poslanstva za trenutno inkarnacijo
-kdo so vaši vodniki in kako vam pomagajo
-čustvene blokade, ki jih nosite v podzavesti
-miselne blokade, ki preprečujejo tok energije v želeno smer
-skeniranje okoliščin, ki trenutno soustavarjajo vaša življenja
-vpogled v pretekla življenja 
-vpogled v potencialne resničnosti
-kdo ste kot duša, kakšne so vaše dušne vrednote
...
 
Mihael bo glede na situacijo na svoj način predal vse kar morate vedeti, da greste lahko naprej, vam pomagal z vpogledom, ki ga boste razumeli, ter vas usmeril v korake, ki so pomembni za vas. Torej, če želite vedeti KDO STE, KAJ SE DOGAJA Z VAMI in KAKO NAPREJ, potem je individualni coaching z Mihaelom pravi za vas.
 
Srečanje traja 1 uro, prispevek  je 95 eur.Meditacijska terapija po metodi Mihaela ŽmaharjaSedaj se pa trdno primite. Kajti prihaja terapija, ki jo je Mihael Žmahar iniciiral osebno. To je terapija, rojena v centru Vesolja, katera vas bo s svojo kozmično močjo za vedno spremenila! Šepetajo in ustvarjajo jo kozmične sile za katere je človeštvo končno pripravljeno, da dela z njimi.

Meditacijska terapija je izjemno energijsko popotovanje, namenjen vsem, ki bi se radi podali na duhovno popotovanje, narejeno le za vas. Kako poteka?
 
Najprej z Mihaelom opravite individualni vpogled, ter skupaj ugotovita kaj vas zanima, kje potrebujete pomoč, podporo, katera znanja iščete itd... Ta del traja cca 45 min. Torej, naredi se vpogled v avro in se natančno locira kaj vas zanima.
 
Nato pa Mihael samo za vas odpre portal do civilizacije, ki nosi informacije, energije, ki jih potrebujete in vas energijsko odpelje tja. To so popotovanja, ki se dogajajo v najmočnejših svetlobnih civilizacijah kot so Sirius, Plejade, Atlanits, Orion, Avalon..., potujete v skrite vesoljne knjižnice, zdravilne templje, manifestacijske in zaščitne centre..., kjer prejmete energijo, uvid, informacijo ali podporo, ki ji potrebujete. Ta del terapije traja cca 45 min, na njem pa lahko naredite sledeče:
 
 
-potovanje v vašo duhovno civilizacijo iz katere izvirate kot duša
-potovanje v zaščitne centre za odstranjevanje energijskih napadov in čiščenje energije
-potovanje v vesoljne knjižnice po informacije, ki jih potrebujete za svoj posel, kariero...
-potovanje v vaše pretekle inkarnacije z namenom čiščenja podzavesti
-potovanje k vašim osebnim duhovnim vodnikom z namenom aktivacije celičnega spomina
-potovanje v templje kozmičnih energij z namenom optimizacije vašega fizičnega počutja
-potovanje k visokim energijam (angeli, Bog, Lady Gaia...) po vodstvo za naprej
-potovanje v civilizacije, ki so vam dušno blizu in vas zanimajo
...
 
Prvi in drugi del Meditacijske terapije trajata skupaj 1,5 ure in se izvedeta skupaj. Terapija se izvaja v energijsko močnem duhovnem ateljeju Potovanje duše, kjer je energijsko mirno, varno, čisto in zelo prijetno okolje. Mihael vas bo ob glasbi in vodeni terapiji popeljal točno tja, kamor morate priti.
 
Prispevek  je 165 eur.NAROČILA NA TERAPIJE IN COACHINGE NA: MIHAEL@POTOVANJEDUSE.SI


 

INDIVIDUALNA IN E-MAIL POPOTOVANJA Z NALOMINDIVIDUALNI VPOGLED V CIGANSKE KARTE
 
Vse, kar želite vedeti... in še več za vas tolmačim …jaz. Zato, ker vam želim vse najlepše. Zato, ker razumem, kaj pomeni iskati odgovore. Iskati včasih luč v temi. Tudi sam sem prehodil pot dvomov. In takrat so mi stali ob strani tisti, ki me imajo radi ...In stale so mi ob strani ciganske karte. Mi vedno znova govorile o poti, ki sem ji nato tudi sledil.  Vpogled v ciganske karte lahko opravimo osebno, kjer poteka še dodatna interakcija, kjer pride na plano še nekaj dodatnih vprašanj. Vodim vas skozi tolmačenje in vam predstavim zgodbo kart ter vaše potencialne ukrepe.


 
REGRESIJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA
 
Odbile so ure preteklosti, a njihov kazalci tečejo še danes. Kje  vse smo bili in kaj vse smo doživeli. Kaj vse izkusili in se naučili. In mnogo tega se učimo še danes. Ali čutite, da ure preteklosti kličejo po vaši pozornosti? Ali imate občutek, da določeni vaši izzivi koreninijo v davni preteklosti? V vaših prejšnjih življenjih? Regresija v prejšnje življenje je izjemno popotovanje, kjer vas regresoterapevt Nal vodim po spominih prejšnjih življenj z namenom zdravljenja in uravnovešanja okoliščin in odnosov vašega trenutnega življenja.
 

 
TERAPIJA Z ANGELI
 
Terapija rojena v srcu angelov, da bi lahko pobožala vaše življenje. To je izjemno individualno popotovanje, prilagojeno na vaše najgloblje želje. Primerna je za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije angelov in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. V sami terapiji so vedno prisotni vaši angeli varuhi, ki so z vami ves čas, močan proces uravnovešanja pa zagotavljajo prav posebne, izjemne tehnike in povezave z različnimi nadangeli. Nadangeli so izbrani in vas izberejo glede na obseg in področje vašega izziva ali pa želje. Tehnike angelske terapije prinašajo izjemne rezultate in so oblikovane le za vas in za vaše trenutne potrebe.Terapijo lahko opravite osebno ali pa na daljavo.
 


MEDIJSTVO
 
Medijstvo je oblika svetovanja, kjer gre za komunikacijo s preminulo dušo. Ta komunikacija poteka s pomočjo duhovnih vodnikov, angelov in mojstrov. Duhovno vodstvo vzpostavi močno energetsko polje svetlobe, ki omogoči mediju jasno komunikacijo. To polje svetlobe je pravzaprav polje ljubezni, ki preseže vse omejitve časa, prostora in različnih dimenzij. Z vezjo ljubezni smo s svojimi ljubljenimi preminulimi večno povezani in te vezi se nikoli ne prekinejo. Prav s pomočjo teh vezi ljubezni lahko komuniciramo in dobimo potrditev, da je z našimi dragimi v duhovnem svetu vse v najlepšem redu.


 
READING ZA ODNOSE- LJUBEZENSKA SIMFONIJA PO E-POŠTI
 
Ljubezenska Simfonija je reading po e- pošti, kjer si izbereš eno osebo (partner ali kdorkoli drug, s katerim želiš graditi odnos ali pa si morda z njim ali njo v preizkušnji) in Simfonija ti zaigra...
 


KARMIČNI ZAPISI: IZRAČUN ŽIVLJENJSKIH ODGOVOROV PO E-POŠTI
 
Tokrat predstavljam nekaj čisto posebnega in edinstvenga - reading šifre karmičnih zapisov je poseben vpogled in izračun Vaše življenjske poti, ki vključuje številne odgovoe, glede na šifre, ki so bile karmično zapisane ob Vašem rojstvu. Prav tako boste prejeli sporočila glede na Vaš prevladujoči planet in bitja drugih dimenzij, ki delajo in komunicirajo z Vami. Ta bitja Vam prinašajo določeno vibracijo, znanja, pa tudi pomoč, ki jo potrebujete. Ta zapis Vam poda usmeritve, prejeli pa ga boste kar po e-pošti in Vam ne bo potrebno zapuščati Vašega doma. To niso astrološki izračuni, temveč posebni karmični izračuni preko zvezdnih poti, karmičnih poti...in še in še.


 
ENERGIJSKA ZAŠČITA
 
Na Zemlji si ljudje izmenjavamo veliko energij. Te energije zaradi lekcij in preizkušenj niso vedno pozitivne. Prepiri ali celo bolj drastični energijski napadi lahko rezultirajo v slabem počutju ali zamajanih okoliščinah. V kolikor čutite, da ste energijsko padli morda potrebujete le nekaj pomoči, da se vzpostavi nazaj vaša energija. S pomočjo angelskih in nebeških sfera vas vodim čez proces močne zaščite, ki odstrani vplive energijskih napadov, hkrati pa vas poučim o tem, kako paziti na svojo energijo za življenje sreče in dobrega počutja.


PODROBNI OPISI TERAPIJ NA WWW.POTOVANJEDUSE.SI


NAROČILA NA TERAPIJE IN READINGE NA: NAL@POTOVANJEDUSE.SI


 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!