Za Valentinovo podarjam ...Cristy Žmahar ....

prinašam Valentinove šepete
 

Dragi moji, danes vam prinašam malce navdiha in kreativnih idej za popolno Valentinovo darilo.... Namreč, vprašali ste me, kaj predlagam .... Kaj podariti ob tem lepem prazniku ljubezni, ki prihaja v četrtek in da bo istočasno to darilo nosilo energijsko vrednost? Popolno vprašanje. Energijska vrednost. To je najbolj pomembno, kajne? No, pa sem se potrudila za vas. In izbrala nabor doživetij in izdelkov, ki se meni zdijo popoln izbor... za vaše ljubljene...in seveda za vas! Morda tokrat podarjate nekaj sami sebi, da bi izkazali ljubezen... sebi. Pozor! Naročite še danes ali najkasneje jutri, da bi do četrtka lahko bila darilca pri vas. Za knjige imamo omejeno zalogo. Zato pohitite. <3Podarite voljo in dogodek, ki je obnorel Slovenijo (19.5.)

Povabite vaše prijatelje ali izbranko, izbranca na dogodek z številka 1.influencerjem na svetu - Jay Shetty-jem. Spektakel z Jayem, Cristy, Mihaelom, 2 koncerta, nastop stand up komika in še in še! To bo dan presenečenj!  Vstopnica bo resnično posebno darilo! Ne zamudite te priložnosti, kajti dogodek bo zagotovo razprodan. Odziv je izjemen!

VSTOPNICE TUKAJPodarite knjižno razvajanje

Prečudovite knjige Neala Donalda Walscha, Cristy in Mihaela Žmaharja tudi do 25% ceneje. A to še ni vse - podarimo vam tudi poštnino! Pred zimskimi počitnicami si privoščite razvajanje na kavču z odlično knjigo v roki, ki spremeni ... vse. Zaloge so omejene!

KUPITE KNJIGE TUKAJ

 Podarite izobraževanje

Darilni bon ali pa personalizirano darilo - izberite tečaj, ki si ga želi vaša ljubljena oseba in za vse ostalo poskrbimo mi! Preverite na spodnjem linku, nato pa poiščite datume v našem koledarju. V pomlad prerojeni in močnejši!

IZBERITE SVOJ TEČAJPodarite meditacijo

Meditacije v našem ateljeju so posebno doživetje. To sredo prihaja prelepa Valentinova meditacija. Seveda na temo ... odnosov. Popolno darilo. Morda pa vas bo poklicala kakšna druga. Izberite svojo meditacijsko čarovnijo in naj jo doživi še nekdo, ki ga imate resnično radi... Prijavite se preko obrazca spodaj in v komentar zapišite želje ali vam pošljemo darilni bon za meditacijo. Ali pa ... boste vaše drage presenetili tako, da jih preprosto pripeljete. Vsaka meditacija vključuje prisrčno darilo.

PREVERITE TUKAJ

 In lep teden ljubezni vam želimo, 
Cristy & Mihael Žmahar in Duhovni atelje Potovanje duše
 

 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!