Življenje po življenju in pot duše

Od nekdaj smo se ljudje spraševali ali obstaja življenje po življenju. Vsakdo si je pravzaprav že postavil to vprašanje. Vsi kdaj dobimo občutek, da smo tukaj (na Zemlji) že nekoč bili. Znanost je dolgo zavračala možnost obstoja nečesa, česar ne moremo dokazati, a vendar gremo težko mimo dejstva, da vedno več ljudi opisuje posebne izkušnje, ki so jih imeli z duhovnim svetom. Že skoraj vsak človek pozna nekoga, ki je povedal, da je videl ali slišal nekaj kar je bilo ''nadnaravnega.'' V zadnjih letih pa je tudi znanost izredno napredovala na tem področju. Knjige, ki so jih napisali kvantni fiziki vsebujejo številne poskuse, ki dokazujejo, da na svetu ni nič ločenega. Samo mi smo tisti, ki imamo občutek ločenosti. V eni izmed knjig je celo zapisano, da so že ustvarili detektorje, ki zaznavajo duhovni svet. Kaj to pomeni, da se bo končno spustila tančica med nami in nečim večjim? 
 
Duhovni svet je kraj bivanja naše višje zavesti. Zavest, dimnezija kjer domujeta ljubezen in ustvarjalnost. Vse fizično kar poznamo izhaja iz duhovnega sveta. Tudi mi smo del duhovnega sveta. Naša duša, naša energija vedno prebiva v duhovnem svetu, na planet Zemlja pa se inkarniramo z namenom okušanja fizičnega in z namenom rasti. Ko duša stopi na Zemljo pa se mora seveda soočiti z občutkom ločenosti, saj nam je ravno z namenom rasti dana amnezija, ki onemogoča, da bi se na zavestni ravni spomnili kdo pravzaprav smo in od kje prihajamo. Pridemo na Zemljo z nalogami, ki jih želimo opraviti. S pomočjo teh nalog se naučimo lekcij, ki smo si jih v duhovnem svetu izbrali, da se jih bomo naučili.  Ko pa se bomo teh lekcij naučimo se bomo vrnili domov v duhovni svet, kjer živimo v popolni harmoniji in ljubezni. Tam smo združeni z vsemi ljudmi, ki jih imamo radi in tudi, ko na Zemlji nekoga izgubimo je tolažilno vedeti, da bomo nekoč spet skupaj. Takšno vedenje vsekakor prinaša zelo potreben mir žalujočemu. V kolikor se začnemo zavedati obstoja po življenju pa smo lahko blagoslovljeni s številnimi znaki iz onostranstva, ki nam prinašajo mir in ljubezen v srcu. 
 

Kako nam lahko vedenje o življenju po življenju pomaga tukaj in zdaj?

Življenje in današnji tempo modernega človeka prinašata velikokrat obremenilne okoliščine in pogosto se zgodi, da pozabimo na svoje srčne želje in na povezavo s samim seboj. Res je, da naša duša ob rojstvu pride v igro življenja na Zemlji, a  del naše duhovne energije vedno ostane doma,  v duhovnem svetu. Ta naš duhovni del nas usmerja na Zemlji in nam skozi občutke sporoča pravo pot za nas. Temu ljudje pravimo intuicija in ima jo vsak izmed nas. Ko vemo, da je nekaj dobro za nas ali ne. In to se vedno izkaže kot prava pot, če le poslušamo naš notranji glas ter se tako povezujemo z višjim jazom. Povezujemo se lahko s srčno željo, saj naš višji jaz tako zazna našo vibracijo in nam kot ogledalo vrne odsev naših misli in občutkov. Zato bodite previdni, saj ravno naše misli in občutki vodijo našo pot. Mislite dobro in dobro se bo vrnilo k vam. Izvrsten način povezovanja z našim višjim jazom je tudi meditacija ali druge oblike sproščanja. Ko umirimo svoje misli, se povežemo s svojim pravim jazom in nahranimo svojo dušo. Svoji duši damo moč s tem, ko poslušamo svojo intuicjo in svoje prave srčne želje. V današnjem svetu, ko velikokrat skrbimo za eksistenco ni vedno lahko slediti notranjemu glasu in tvegati, ter preusmeriti svoje življenje v želeno, novo smer. A če le zberemo dovolj poguma nas duhovni svet podpre in poskrbi, da je naš trud poplačan in da je za naše življenjske potrebe poskrbljeno. Zavedanje o obstoju duhovnega sveta, Stvarnika, angelov in večne ljubezni ljudi, ki so odšli domov v duhovni svet nam omogoča, da zaživimo skladno in v popolni ljubezni. Stvarnik in angeli vedno radi priskočijo na pomoč, a ker imamo svobodno voljo, moramo za to pomoč prositi. Prosite in dano vam bo.
 
"Prisluhni svojemu srcu. Tvoje srce pozna vse stvari, kajti iz Duše sveta je prišlo in nekega dne se bo vanjo vrnilo." (Coelho)
 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!