Angeli narave

Angelom narave preprosto rečemo tudi vile. Ta izredno igriva bitja seveda živijo v naravi in varujejo vodo, rastline, živali, zemljo, kristale in vse ostale elemente narave. Angeli narave so zemeljski vibraciji bližje kot ostali, zato je tudi njihovo delovanje malce bolj pogojeno. Vile so zaveznice narave in bi za njen obstoj storile vse. Zato ne preseneča, da so izredno naklonjene tistim, ki na kakršenkoli način pomagajo naravi in živalim. Izjemno vam bodo hvaležne, če jim boste na primer v naravi poslali zdravljenje ali pa pobrali odpadek, ki ga je nekdo drug malomarno odvrgel. Vile se v tem primeru čutijo nekako dolžne, da vam dobro dejanje povrnejo. Povrnejo vam z izobiljem. Ker živijo v naravi in ker je v naravi vsega v izobilju, ga zelo dobro poznajo. A ne morete jih preslepiti, saj vidijo vaše resnične namere.

Če boste nahranili lačno žival ali očistili naravo odpadkov samo zato, da bi vam vile prinesle obilje, boste še kako razočarani. Če jim boste pomagali, potem storite to iskreno in vedite, da vas bodo z veseljem prijetno presenetile takrat, ko boste to najmanj pričakovali. 
 
Trenutno vile potrebujejo pomoč na vsakem koraku, saj smo ljudje že premočno obremenili naš planet. Zato takrat, ko ste v naravi, pokličite Stvarnika ter blagoslovite naravo in vile z zdravljenjem. Tako lahko veliko prispevate, hkrati pa vam ne vzame veliko časa. Tako ali drugače vam bodo vile to pomoč tudi povrnile. Zdravljenje planeta ste spoznali že v tretjem delu knjige. Vile so tudi izredne prinašalke pristne radosti in veselja. Na tem planetu sobivajo z nami, zato si želijo naše pozornosti. Prav tako želijo z nami deliti svojo željo po ohranitvi narave.
 

Tekst iz knjige Nebesa odgovarjajo, Cristy Žmahar, © 2011 Potovanje duše. Vse pravice pridržane.
 
25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!