Samorogi

Samorogi so tako kot angeli božanska bitja, ki so se povzpela v svetlobo in prevzela božansko služenje. Njihova bela barva je simbol nedolžnosti in čistosti, podoba konja prinaša simbole narave, rog pa je znamenje magičnosti in zdravilne moči, ki jo nosijo. Čeprav samorogi opravljajo podobne naloge kot angeli, se od njih razlikujejo po tem, da angeli večinoma delujejo skozi srčne želje, medtem ko samorogi poznajo namere in začrtane poti naše duše in zato delajo bolj na dušni ravni.

Primer: če želite prosto parkirno mesto pred nabito polnim nakupovalnim centrom, potem zanj prosite angele. Če pa želite iskren odgovor na vprašanje, kaj bo vašo dušo resnično osrečilo ali kako pomagati drugim, potem lahko to vprašate tudi samoroge. Samorogi so velikokrat tudi prav posebni vodniki, ki ljudi usmerjajo vsakodnevno ali pa le občasno. Znano je, da so vsi angeli z nami brezpogojno, medtem ko samorogi sami izberejo, če želijo delati z dotičnim posameznikom. Seveda se bodo odzvali tudi na vaš priklic – če bo ta iskren in vaši nameni pošteni. Samoroge privlačita nežnost in dobrota, izogibajo pa se agresiji in egoističnim namenom. Zato ne bodo pomagali tistim, ki delajo kakršnokoli škodo, ne glede na to, kolikokrat jih bodo poklicali. Radi pa so tudi stalni spremljevalci ljudi, ki poučujejo druge, delajo za dobrobit človeštva, na področju humanitarne pomoči ali pa po svetu širijo svetlobo in ljubezen.

Glede na lastne izkušnje vem, da povezovanje s samorogi vedno predstavlja izredno nežno in predvsem ganljivo izkušnjo. Največ solz ganjenosti vidim ravno pri ljudeh, ki se udeležijo vodene meditacije s samorogi. Tudi vi se lahko z njimi povezujete preko meditacije, vizualizacije, sanj in podobno. Vodili vas bodo proti življenjskemu namenu, ki si ga je izbrala vaša duša. 

Duhovni atelje Potovanje duše organizira vodene meditacije s samorogi.

Tekst iz knjige Nebesa odgovarjajo, Cristy Žmahar, © 2011 Potovanje duše. Vse pravice pridržane.

14. julij 2018
Pa jih imamo...Magične jesenske napovedi. Mesta na jesenske tečaje se kar hitro polnijo, zato smo za vas spodaj pripravili kratek napovednik naših novih tečajev in prihajajočih znanj, ki spreminjajo življenja.