Video predstavitve: Cristy in Mihael Žmahar

Nebeška spletna trgovina Potovanje duše

Naši izdelki niso samo izdelki, ampak pravo duhovno in energijsko orodje. Vsak izdelek je skrbno izbran in pomembno je od kod prihaja. Kipce izdelujejo ročno največji umetniki. Energijske palčke so naravne, ročno izdelane in nosijo v sebi 400 letne tradicije. Vsak izdelek j bil skrbno preverjen in ko smo ga izbrali smo mu vdihnili še nebeški šepet. Zgodbo. Namen. Blagoslov. Nato pa smo vse skupaj iniciirali, blagoslovili in prosili nebeška bitja, da delajo z vami preko te žive čarovnije. Pa če izdelek namenjate sebi ali pa ga izbirate za čudovito darilo drugim. Kaj lepšega je kot podariti nebeško darilo?

Atlantis Master - program modernega voditeljstva (Mihael Žmahar)

Čas je, da se ustvari generacija novih voditeljev. Voditeljev, ki bodo vedeli kako preusmeriti svet, predvsem pa katera smer je prava. Voditeljev, ki bodo to naredili z drznostjo, srčnostjo in nezlomljivo voljo.

Atlantis Master je šest-mesečni program, ki s pomočjo atlantidskih zapisov in kod gradi voditelje nove generacije. Voditelje, ki združujejo kozmično zavest in zemeljska pravila. Voditelje, ki se ne bodo bali prevzeti krmila v svoje roke in kateri ne bodo klonili pod zahtevami drugih ljudi. Voditelje, ki bodo razumeli, da so sposobni narediti… več! Spoznajte ga in se nato odločite...ali je že čas za vas.

Mojster meditacijske terapije - Mihael Žmahar

Vesoljna modrost je neskončna. Univerzum v svojih časovnicah in dimenzijah shranjuje neprecenljive skrivnosti, katere so pa na voljo tistim, ki se jih zavedajo. Mogočne energije tako čakajo, da jih nekdo uporabi. Mojster meditacijske terapije™ je izjemen 5-mesečni tečaj, ki vam odpre vrata do zakladnice znanj in elementalov visokih dimenzij, hkrati pa vašo energijo mojstrsko izbrusi in ji omogoči, da jo lahko upravljate v skladu z vesoljnimi zakoni.

HEROJ KARIZMATIČNE PRIHODNOSTI: Knjiga Mihaela Žmaharja

Edinstven in direkten vpogled v "skrivnostni" svet moških. Kaj jih žene? Kaj si želijo? Kako ljubijo? Česa se bojijo? In še in še. Vabljeni v objem knjige in na edinstveno predstavitev v Ljubljani. Več na koncu videa ali na www.potovanjeduse.si

Misijonarka karizmatične prihodnosti

Knjiga za ženske Mihaela Žmaharja

Zrcalo nevidnih svetov - knjiga Cristy in Mihaela Žmaharja

In velika brezplačna predstavitev v dvorani Smelt 2.12.2016!

Duhovni atelje Potovanje duše

Spoznajte naš čarobni atelje!

Mojster Meditacijske terapije

Meditacija. Tako izjema. S tako izjemnimi rezultati. A Mihael Žmahar je odpotoval še dlje - naravnost v osrčje vesolja, kjer si je za vse vas sposodil izjemne tehnike, ki čaka, da pozdravi mnoga čustva in končno omogoči ljudem pot naprej.

Vas zanima kako? Spoznajte Mojstra meditacijske terapije!

Spoznaj Matrico uspeha! Uspeh je pustolovščina!

Uspeh je izbor. Je pogovor z usodo, je naročilnica v vesolje. Kliče mnoge, le nekateri iščejo svojo pot. In pot je bila ustvarjena. Ustvaril jo je Mihael Žmahar na podlagi lastnega izboljšanja življenja. Formule bodo razkrite! Več na www.mihaelzmahar.si

Meditacijska zgoščenka Mavrično drevo

Mavrično drevo je meditacija, ki v ozdaju nosi energijo drevesa, ki obstaja v Vesolju in zbira vse sanje in upe človeškega obstoja. To drevo je prav posebno, saj s svojimi cvetovi razkriva odgovore na številna vprašanja, ki jih ljudje nosimo v sebi, prav tako pa nudi zaščito energije, kar je v trenutnem obdobju več kot potrebno. Moč, čarobnost, meditacija drevesa in terapija - zaščita. Prišel je čas, da prisluhnete kaj se je ustvarilo z ljubeznijo. Preprosto klikni na video in spoznaj delček tega popotovanja. A to še ni vse. Spomladanski ptički so nam prišepnili, da kmalu prihajajo tudi nove brezplačne meditacije Cristy in Mihaela Žmaharja. Se že veselite, kaj bodo prinašale tokrat? Naročite se na novičke na www.potovanjeduse.si in ne zamudite, ko boste o tem obveščeni prvi...

Meditacijska terapija

Prihaja terapija rojena v centru Vesolja, v Kozmični moči in vrata do tvoje duše so se pravkar odprla.Meditacijska terapija je izjemen izbor za vse, ki bi se radi odpravili na čudovito meditacijsko popotovanje, ki je ustvarjeno le za Vas.

Podzavest in tečaj podazvesti

Za vas sem spregovorila o tem, kako na nas vpliva naša podzavest, zakaj je nastal tečaj, ki vam pomaga pri razreševanju najglobljih blokad, koliko dela je potrebnega za rezultate, kakšne so bile izkušnje drugih ljudi.

Leto 2015- posebni dogodki v duhovnem ateljeju Potovanje duše

Z vami bom tako z čisto novimi doživetji, tako čarobnimi in posebnimi. Več o njih sem vam pripravila v videu in vam razkrila, kako vam bom pomagala pri Vaših mostovih. Vabljeni k ogledu.

CRISTY ŽMAHAR- INTERVJU IN POSNETEK IZ PREDSTAVITVE KNJIGE NEBESA PRIPOVEDUJEJO 12.12.

PRISPEVEK SE ZAČNE NA 3:35 MINUTI

MATRICA USPEHA - izjemen program za celostno življenje

Spoznajte program z izjemnimi razsežnostmi in rezultati. Impresioniral je vse udeležene. Sedaj čaka tiste, ki želijo graditi svoje življenje!

Mihael Žmahar-trener za samozavest

Predstavi se edini trener za samozavest v Sloveniji!

Predstavitev knjige Nebesa Obiskujejo

Knjiga 33 nebeških biserov za vse, ki iščete resnice življenja. Izjemna vprašanja, še bolj izjemni odgovori.

Utrinki angelske meditacije

Naša druženja so izjemna. Hvala vse, ki skupaj z menoj odpirate portale čudežev. Skupaj se premikamo na bolje.

Predstavitev izjemnih meditacijskih zgoščenk

Nove zgoščenke, ki vam bodo pomagale na številnih področjih kar doma...

Predstavitev kart Nebesa Čarajo

Posebne..a čarobne. Orakeljske karte Nebesa Čarajo.

Video predstavitev knjige Nebesa Zdravijo

Čustveni prvenec osebne zgodbe in priročnik za žalujoče.

Predstavitev kart Nebesa Sporočajo

Angelske karte čudovitih motivov in močnih sporočil. Kaj vam bodo prišepnili angeli?

Video predstavitev knjige Nebesa Pripovedujejo

Nova, čudovita knjiga.. 22 zgodb..22 razbranih šifer življenja. Knjiga, ki jo boste čutili. Močno..

Cristy Žmahar-srčni govor iz predstavitve knjige Nebesa Obiskujejo (v živo)

Predstavitev 9.5.2014, ki odpira srce. Uči o vzponih in padcih in lepotah življenja.
25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!