E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki

Angelski reading

Kaj je angelski reading?

Ko se znajdete na točki v življenju in ko ne veste kako naprej oz kaj vas zaustavlja, da ne stopite koraka dlje... niste nikoli sami. Že se sliši nežen let kril. In tukaj so...Angeli. Tisti, ki govorijo vsakomur, ki zna prisluhniti. Včasih to znate sami. Včasi pa potrebujete pomoč. Pomoč nekoga, ki angele ljubi, prav tako kot vi. In to sem jaz. Nataša. Predana angelski sferi sem razvila močno komunikacijo prevajanja njihovih sporočil skozi angelski reading. To je oblika svetovanja z uvidi v vaše življenje, vaša čustva, vaše izkušnje katere se morda niti ne spomnite, da so vas zaznamovala v obliki strahov. Mogoče samo zaradi strahu ne naredite koraka dalje in ta strah ni vezan na zdajšnje življenje ampak morda na prejšnjega. V sproščenem pogovoru angeli ponudijo nasvet in objem utehe... in tako pridemo do rešitev. Kaj z informacijami naredite je popolnoma vaša odločitev. A slediti angelom pomeni slediti sreči.

Ker se reading dela s pomočjo angelov, nadangelov in ostalega nebeškega sveta so vsa sporočila pozitivna in polna ljubezni.Reading ni napovedovanje prihodnosti ampak le usmerjanje v pravo smer za vas. Po readingu dobim veliko povratnih informacij, da ljudem pade kamen s srca in, da začnejo živeti bolj polno življenje saj se ga končno zavedajo in v velikih primerih pridobijo samozavest, ki so jo nekje med potjo življenja izgubili.

Reading poteka v sproščenem pogovoru cca 1,5 h.
Prispevek: 90 eur

Za vse ostale informacije pišite na natasa@potovanjeduse.si


 

O Nataši Krizmanič

Vsi mislijo, da je komunikacija z Nebesi dana posebnim ljudem, ki si to zaslužijo in take so bile tudi moje misli. Pa kako sem se motila! Ta privilegij je dan prav vsakemu od nas le če si to želimo.Odkar pomnim sem bila malo drugačna. Ne da sem bila nekaj posebnega, ampak sem živela v svojem svetu.

Že kot otrok sem veliko ur preležala v svoji sobi in se odpravljala v "moj svet" svet moje domišljije. To ne pomeni, da nisem bila družabna prav nasprotno bila sem zelo aktiven otrok a sem rabila tudi "svoj svet", ki ga razumem šele zdaj toliko let kasneje.V sanjah so mi večkrat hodili na "obisk" moji varuhi in duhovni učitelji a ker sem se jih vsakokrat ustrašila so se za nekaj časa "potuhnili". Vmes sem bila seznanjena in tudi delala z bioenergijo a sem si tudi to priložnost s svojimi mislimi zaprla.

Ko sedaj pomislim sem imela kar nekaj srečanj z Nebesi a sem vedno zaprla vrata še predno sem vprašala kdo stoji pred njimi.Pred dvemi leti sem po spletu naključij obiskala (ne da bi točno vedela zakaj) jasnovidno zdravilko. Še danes vam ne znam povedati kaj se je zgodilo ampak, ko sem odhajala od nje sem se počutila drugače, boljše in lahkotnejše.Že med vožnjo domov sem ob sebi čutila energijo pokojne stare mame in ko sem jo ogovorila sem dejansko začela dobivati konkretne odgovore. Za razliko prejšnjih tovrstnih srečanj se sedaj nisem ustrašila ampak se mi je zdelo to nekaj čisto normalnega. Takoj zatem sem bila seznanjena tudi z angelskim svetom in ostalimi Nebesi. Ker sem čutila, da je to nekaj normalnega in ker sem imela vedno več vprašanj sem začela brskati po primerni literaturi in odgovorih.

Pot me je tako zanesla do duhovne učiteljice, medija in avtorice Cristy Žmahar. Tu se je moja zavest in delo šele odprlo. Z njenimi nasveti, svetovanji in meditacijami sem prišla do vseh odgovorov, ki sem jih takrat imela in pri njej pridobila tudi certifikat ob zaključku tečaja za medija.
 
V letih sem s svetovanji drugim dobila potrditve na vse kar sem hotela vedeti in še več, zato s tem delom nadaljujem v upanju, da bo čimveč ljudi našlo mir v svoji duši.
6. januar 2018
Tokrat se vam na hitro oglašamo, da vas spomnimo na naše brezplačne dogodke, ki se z raketno hitrostjo polnijo.